Fred Dibnahs ikoniske Bolton -hjem forblir usolgt etter Spot the Ball -konkurransen

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fred Dibnah

Eierne har prøvd å selge eiendommen siden 2012(Bilde: manchestereveningnews.co.uk)



Eieren av Fred Dibnahs landemerke i Bolton sliter med å selge eiendommen etter at en mislykket Spot the Ball -konkurranse etterlot ham tusenvis av pund utenfor lommen.



Dibnah kjøpte bygningen Grade lI-oppført i Radcliffe Road på sekstitallet, og gjorde den til et dampdrevet verksted komplett med en 50ft høy skorsteinstak og et fungerende mineaksel.



Eiendommens enorme bakgård og samlingen av oljeflekkede maskiner ble bygget i 1851 og finnes i mange av Dibnahs TV-dokumentarer som feirer Storbritannias industriarv, rapporterer Manchester Evening News .

Det er fortsatt en helligdom for den berømte steeplejacken mer enn 15 år etter hans død i 2004.

Til tross for mye interesse fra fans gjennom årene har den nåværende eieren, Leon Powsney, ikke klart å selge den, selv en £ 10 en billett Spot the Ball -konkurransen klarte ikke å laste ned eiendommen.



Registrer deg for å få NEWSAMs største og beste historier levert direkte til innboksen din på www.NEWSAM.co.uk/email

Kjendissteplejacken døde i 2004 i en alder av 66 år (Bilde: manchestereveningnews.co.uk)



Powsney kjøpte huset sammen med kona Jan før han gjorde det om til et kulturminnesenter, men han innrømmet at eiendommen deler mening.

'Det er en fantastisk eiendom, men en ervervet smak,' sa Powsney.

'Gutter elsker det, men kvinnene ikke så mye.

- Det har vært en fantastisk opplevelse, og jeg har lært mye, men det er på tide å gå videre. Jeg er 73 nå.

'Jeg var ikke en Fred -fan i begynnelsen, men stedet er som huset i The Shining. Det tar over deg, det er et fantastisk sted som er gjennomsyret av historie. '

fotball quiz spørsmål og svar

Hjemmet markedsføres nå av Hunters eiendomsmeglere for £ 350 000 (Bilde: manchestereveningnews.co.uk)

Den nåværende eieren sier at eiendommen er som huset i The Shining (Bilde: manchestereveningnews.co.uk)

Bygningen lokalt kjent som & apos; Two Cats & apos; ligger i skog ved bredden av elven Tonge, ikke langt fra Bolton sentrum.

Mr Powsney kjøpte eiendommen som er notert i klasse II for £ 185 000 i 2009, etter at den ikke hadde klart å selge på auksjon.

'Vi hadde opprinnelig tenkt å flytte til Spania,' forklarte Powsney. 'Vi solgte huset vårt, men kredittkrisen kom, så vi kjøpte det i stedet.

'Jeg hadde ikke tenkt å gjøre det til en bedrift, men vi hadde så mange som ville se seg rundt.'

Mer enn 15 år etter Freds død i 2004 er det fortsatt en helligdom for hans liv og virke (Bilde: manchestereveningnews.co.uk)

hvordan døde pat phelan

Powsney håper en bedrift eller en person kan kjøpe hjemmet (Bilde: manchestereveningnews.co.uk)

Han gjorde eiendommen om til Fred Dibnah Heritage Center, som snart ble et pilegrimssted for fans av en av Boltons mest berømte sønner.

I 2012 ble senteret markedsført for 1,25 millioner pund, med paret klare til å gi slipp på grunn av alderen.

Mr Powsney ble værende der til 2018 etter flere mislykkede forsøk på å finne en kjøper, han bestemte seg for å stenge senteret og selge Freds maskiner - alle ytterligere forsøk på å selge eiendommen har også siden mislyktes.

Han delte den til og med ut som en premie i et & apos; spot the ball & apos; konkurransen han arrangerte i 2018 med deltakerne fortalte at de kunne få tak i det for bare £ 10 - kostnaden for en enkelt oppføring.

Powsney mener eiendommen ville være ideell for en av Boltons Shed -grupper for menn (Bilde: manchestereveningnews.co.uk)

Eiendommen ble omtalt i Freds TV -dokumentarer (Bilde: manchestereveningnews.co.uk)

Konkurransen klarte imidlertid ikke å nå i nærheten av minimum antall påmeldinger, som ble satt til 50 000, og Powsney måtte gi vinneren en pengepremie på 7 000 pund i stedet.

'Stedet ballkonkurransen var fryktelig.

'For en tenner kunne noen ha eid den uten boliglån. Det kunne ha gitt noen sjansen til å komme seg opp på boligstigen, sa han.

Huset ble deretter lagt ut på auksjon i september i fjor med en veiledende pris på £ 320 000, men klarte ikke å selge igjen.

& apos; To katter & apos; ligger i skog ved bredden av elven Tonge (Bilde: manchestereveningnews.co.uk)

Powsney kjøpte huset sammen med kona Jan før han gjorde det til et kulturminnesenter (Bilde: manchestereveningnews.co.uk)

jenson button kjæreste louise

I et nytt forsøk på å finne en kjøper, blir huset nå markedsført av Hunters eiendomsmeglere for 350 000 pund.

Mens Powsney sier at han ville være villig til å selge til den som oppfyller prisene, tror han det ville være ideelt for en av Boltons Shed -grupper for Bolton.

Gruppene er en type samfunnsnav for menn som har blitt stadig viktigere i kampen mot ensomhet og sosial isolasjon.

Powsney håper en bedrift eller en person kan kjøpe boligen og gi den videre eller leie den til en slik gruppe, ettersom han beskrev arbeidet deres som fantastisk.

'Jeg kan ikke tenke meg et bedre sted enn dette for dem.

«Jeg kan ikke bare gi det fra meg. Dette er livssparingen min og mitt hjem. '

Se Også: