Liverpools nye bortedrakt for Nike blir lekket etter hjemmebanefeil

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Liverpools nye borteskjorte for sesongen 2020-21 har blitt lekket på nettet og har fått en blandet reaksjon fra supporterne.



Premier League -mesterne har signert en ny lukrativ avtale med amerikanske giganter Nike for å sponse dem i en avtale på 80 millioner pund per år.



Men de ble rød-ansikt som først deres nye hjemmekit og nå ble bortebåndet lekket på nettet før datoen for den offisielle utgivelsen.



Sistnevnte ser en lyseblå skjorte med svart pynt på ermene og kragen, og er absolutt noe litt annerledes etter Liverpools fem år med å bli sponset av New Balance.

Den lekne nye borteskjorte har delt oppfatning blant supporterne

Noen fans var langt fra imponert over det de så, med en som sa: 'Fryktelig. Hvem i klubben ga dette grønt lys? '



En annen la til 'Nike -drakter er forferdelige', mens en enkelt sa 'Nei, bare nei'.

Noen ble mer tatt av stripen, men en fan sa 'Elsk det! Fersk!' mens en annen la til 'Elsk det - kan ikke vente på markedsføringskampanjene som følger med Nike -avtalen! Spennende!'



Avtalen med Nike begynner offisielt 1. august, som ble en presset dato som følge av forsinkelsen til slutten av sesongen forårsaket av koronavirus.

Liverpools administrerende direktør og handelssjef Billy Hogan virket positiv til de nye sponsorene og sa på tidspunktet for partnerskapet som ble kunngjort i januar: 'Vårt ikoniske sett er en sentral del av vår historie og identitet.

Liverpools Nike -partnerskap starter 1. august

Vi ønsker Nike velkommen til LFC -familien som vår nye offisielle draktleverandør og forventer at de skal være en utrolig partner for klubben, både hjemme og globalt når vi fortsetter å utvide fanbasen vår.

Som merke gjenspeiler Nike våre ambisjoner for vekst, og vi ser frem til å samarbeide med dem for å bringe fans nye og spennende produkter.

Se Også: