Aldi lanserer sitt eget merke 'Slimming World' - og har færre kalorier enn originalen

Aldi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvem visste at en Tikka Masala fra Aldi kunne være en slik spillveksler?(Bilde: Aldi)



Aldi er kjent for sitt utvalg av kopiprodukter som Jo Malone -lys, men deres siste dupe vil begeistre kunnskapsrike Slimming Worlders over hele Storbritannia.



fifa 20 web app utgivelsesdato uk

Som Aldi nettopp har kunngjort et nytt 'Slim Free' ferdig måltidssortiment som ser identisk ut med Islands Slimming World -måltider. Bortsett fra at Aldi er en tredjedel billigere og har færre kalorier.



Samtidig som Islands eget utvalg av slankende verdensmåltider, som allerede er enormt populær blant slankere, vil gi deg tilbake £ 3 per person, Aldi koster bare £ 1,99 hver.

De frosne, men sunne ferdigmatene er allerede på Aldi -hyller over hele landet, og akkurat som Islands utvalg kan de tilberedes enten i ovnen eller i mikrobølgeovnen.

Det er ikke noe ord om de er britiske laget eller ikke, med Aldi som henter inspirasjon fra pankontinentale smaker og pakker måltidene fulle av magert kjøtt, pasta, pulser eller grønnsaker for å holde kaloriene nede og ernæringen oppe.



De ferdige måltidene henter inspirasjon fra berømte pankontinentalretter (Bilde: Aldi)

Mens Islands £ 3 Chicken Tikka Masala er 405 kalorier for 550g, er Aldi's £ 1,99 Slim Free -versjon bare 371 for nøyaktig samme mengde.



Aldis kylling Saag trumfer også på Island, med 322 kalorier for 1,99 pund, i stedet for Islands 395.

Aldis nye ferdige måltider ser mistenkelig ut som Slimming World som selges på Island (Bilde: Island)

Hvis italiensk mat er noe for deg, selger både Island og Aldi også et ferdig måltid med spaghetti og kjøttboller, med Aldi som topper listene igjen med 521 kalorier for 1,99 pund, sammenlignet med Islands 539 for 3 pund.

hvorfor ble biggins fjernet fra storebror

Mange måltider har til og med færre kalorier enn Slimming Worlds (Bilde: Aldi)

Hele serien inkluderer Slim Free Moroccan Vegetable Stew, Slim Free Three Bean and Vegetable Chilli, Slim Free Chicken Saag, Slim Free Tikka Masala og Slim Free Meatballs og Pasta.

De er tilgjengelige hele året, og koster kun £ 1,99 sammenlignet med Islands £ 3 (Bilde: Aldi)

Julie Ashfield, felles administrerende direktør for bedriftskjøp hos Aldi, sa: Vårt utvalg av Slim Free -måltider er rettet mot kunder som liker å spise sunt uten å gå på kompromiss med smak eller kvalitet. For bare 1,99 pund hver, tilbyr de utmerket verdi.

Les mer

Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

For en gangs skyld er de nye produktene ikke et spesialkjøp, noe som betyr at de er tilgjengelige hele året.

De slanke ferdigmatene kommer bare en uke etter Aldi kunngjorde at den også vil fylle et luksuriøst utvalg av ferdige måltider, basert på de populære Charlie Bigham -ene som finnes i Waitrose og Sainsbury's.

Se Også: