Flybe eller Flybmi? Flyselskapet beroliger passasjerene etter at rivalen har blitt administrert

Flybe

Horoskopet Ditt For I Morgen

Selskapet ble overtatt og omstrukturert i 2012(Bilde: UIG via Getty Images)



Budsjettflyselskapet Flybe har forsikret kundene om at flyreiser er upåvirket etter at rivaliserende operatør Flybmi begjærte administrasjon på fredag, med henvisning til Brexit -usikkerhet.



Flybe, som driver tjenester inn og ut av Southampton bekreftet at det ikke er kollapset - og flyreiser vil fortsette som normalt over hele Storbritannia.



Det kommer etter at Flybmi, som opererte 17 regionale fly til 25 europeiske byer, avlyste alle flyreiser lørdag.

Totalt 376 ansatte med base i Storbritannia, Tyskland, Sverige og Belgia har siden fått jobben i fare - noen reisende har avslørt at de har stått strandet i utlandet etter at alle flyreiser var grunnstøtte.

hvorfor bruker chris eubank en monokel

Imidlertid har Flybe nå uttalt seg for å forsikre brukerne om at det ikke har noe forhold til Flybmi.



Et innlegg på Twitter sa: 'Vi er veldig lei oss for å høre om situasjonen med det konkurrerende britiske regionale flyselskapet Flybmi, og tankene våre er hos deres ansatte i disse vanskelige tider.

ser tallet 44

'Flybe har ingenting å gjøre med Flybmi, og flyvningene våre fortsetter å fungere som normalt.'



Men selv om flyreiser kan være upåvirket, er flyselskapet for øyeblikket midt i en overtakelse som kan påvirke passasjerene senere i vår.

Selskapet blir for tiden kjøpt ut av firmaet bak Virgin Atlantic i en overtakelse på 2,2 millioner pund.

Det kommer etter at transportøren la seg til salgs i november, og satte 2300 jobber i fare, bare uker etter at det ble utstedt en gevinstvarsel.

Flybe

Richard Bransons Virgin Atlantic og Stobart Group vil overta selskapet i løpet av de neste månedene

En talskvinne for Flybe snakket om hva dette betyr for kundene, og sa til NEWSAM Money at det ikke forventes endringer i rutetider.

- Det vil heller ikke bli noen endringer i bestillinger fra nettstedet, mens eksisterende flyreiser ikke vil bli påvirket av kunngjøringen, heter det i en kommentar.

michael hutchence paula yates

På twitter sa det ekseterbaserte flyselskapet: 'Flyvninger fortsetter å fungere i henhold til vår publiserte ruteplan, og du kan fortsette å bestille flyreiser med oss ​​på Flybe.com '.

Og om flyreiser i sommerferien sa den: 'Flybe med sitt konsortium inkludert Virgin Atlantic & Stobart Group vil gjerne forsikre passasjerene om at det ikke vil bli noen større endringer i våre publiserte rutetider til slutten av sommeren 2019 (dvs. slutten av oktober 19). '

Flybe, som har røtter tilbake til 1979, har 78 fly som opererer fra mindre flyplasser som London City, Southampton, Cardiff, Aberdeen og Norwich til destinasjoner i Storbritannia og Europa.

Den betjener omtrent åtte millioner passasjerer i året, men har slitt med å komme seg etter en kostbar IT -overhaling og har prøvd å redusere kostnadene.

tesco barn i nød

Thomas Cook er også i trøbbel (Bilde: Getty Images)

Andre steder avslørte Thomas Cook i forrige uke at det kan bli tvunget til å selge hele flyarmen - inkludert den tyske virksomheten Condor - slik at den kan utvide sine merkede hoteller.

Selskapet innrømmet at det vurderer alle alternativer - og rykter begynner allerede å virvle over en potensiell overtakelse av Lufthansa.

Thomas Cook rapporterte en økning på 1% i inntektene i første kvartal til 1,65 milliarder pund i fjor, men underliggende driftstap økte med 14 millioner pund til 60 millioner pund, noe som førte til gjennomgangssamtaler.

Kjeden skyldte tapene på en svakere etterspørsel etter Spania etter fjorårets langvarige hetebølge og la til at bookinger for vinterferier i Norden også er nede.

Her er hva salget av Thomas Cook ville bety for deg.

betydningen av nummer 51

Les mer

Problemer med flyselskaper
British Airways fikk en bot på 183 millioner pund Jet Airways -fly jordet Virgin Atlantic kjøper Flybe Easyjet rapporterer 275 millioner pund

Se Også: