Fresh Princes Alfonso Ribeiro saksøker Fortnite for varemerke Carlton-dans

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Frisk Prince of Bel-Air-stjerne Alfonso Ribeiro tar Fortnite skaperen Epic Games for retten for uautorisert bruk av dansebevegelsene hans.



Fortnite har en rekke 'emotes' som lar karakteren din danse eller stimulere andre spillere i spillet. Det angivelig krenkende trekket, kalt «Fresh», koster 800 V-Bucks eller rundt £6,40.



kjendis storebror 2013-deltakere

Ribeiro gjorde 'Carlton Dance' berømt i løpet av sin tid på det amerikanske TV-showet. Mest bemerkelsesverdig i sesong 3, episode 10 'Asses to Ashes', der den elskelige nerden blir fanget dansende til Tom Jones med utrolig entusiasme.



Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Skuespilleren har fortsatt med å fremføre dansen over hele verden for beundrende fans. Den var også en del av dansen hans på det amerikanske TV-showet Dancing With the Stars til kritikerroste og internettmani.

alex brooker charlie brooker

Ribeiros advokat sa 'Epic har unnlatt å kompensere eller til og med be om tillatelse fra Mr. Ribeiro for bruken av hans likhet og ikoniske intellektuelle eiendom'.

Skuespilleren hevder også at han er i ferd med å merke rutinen, ifølge TMZ .



Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Ribeiro er ikke den eneste stjernen som saksøker Epic for å tilegne seg dansebevegelser. Rapper 2 Milly har anlagt et veldig lignende søksmål mot Fortnite-utvikleren på grunn av dansen hans, The Milly Rock, som vises som 'Swipe It' i Fortnite.

betydningen av 911

Både Ribeiro og Milly har også startet aksjon mot 2K Games for omtrent samme overtredelse. Utgiveren av NBA 2K18 sies også å ha brukt trekkene i sin suksessrike Basketball-franchise uten tillatelse.



Det er naturlig at kjendiser vil ha en form for betaling for disse varemerkebevegelsene. Emotes er tross alt en av de viktigste måtene spill som Fortnite tjener penger på.

Fortnite har tjent godt over 1 milliard dollar gjennom kjøp i appen så langt. På sitt topp antas spillet å ha generert så mye som 8 millioner på en enkelt måned.

Fortnite sesong 7
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: