Alex Brooker prøver desperat å redde ekteskapet etter å ha 'ødelagt' en affære

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alex Brooker prøver desperat å redde ekteskapet etter å ha 'ødelagt' en affære



Telly funnyman Alex Brooker hadde en fling med en skjønnhetspleier da han filmet talkshowet hjemmefra.



Den giftede Last Leg-stjernen la sengen til 36-åringen etter å ha møtt henne på en pub i London mens han filmet sin Channel 4-serie.



Pals sa i går kveld at pappa-til-en Alex, 34, var helt fortvilet over saken og desperat prøvde å redde forholdet hans til regnskapsføreren Lynsey.

En kilde sa: I fjor var et veldig tøft år for Alex og Lynsey. Han filmet i London, og hun var hjemme nordover. Det var en skikkelig belastning på ekteskapet.

Alex Brooker (Bilde: Getty)



Han møtte denne andre kvinnen mens han filmet i London for The Last Leg. De hadde en virkelig forbindelse og ble veldig vennlige.

Ting ble romantiske i juli, og dette varte i omtrent en måned, før hun antas å ha avsluttet ting i august.



Lynsey dukket opp på tv med Alex i 2013 for å få et dokument om mannlig kroppsbilde, og insisterte på at hun elsket mannen hennes til tross for reservehjulet. De giftet seg et år senere og spilte også hovedrollen i en episode av All Star Mr og Mrs.

De hadde datteren Daphne i 2017, og like før affæren hans strømmet han på hvor høyt han elsket farskapet.

Alex, som har en funksjonshemming med bein og armer, sa at det var tøft å forlate familien i Yorkshire for å filme sammen med Josh Widdicombe og Adam Hills.

Alex og kona Lynsey (Bilde: REX/Shutterstock)

Han sa: Det er vanskelig når du jobber borte i London. Det er vanskelig å si farvel. Jeg elsker å være pappa, og det er fantastisk. Det er brilliant.

Til tross for at de ble koselige med kosmetologen, likte Alex og Lynsey en kveld ute i London i juli, hvor de ble snappet og holdt hverandre i hånden. Det sies at han har prøvd å vinne tilbake kjæresten sin - som hadde en kjæreste den gangen - da hun brøt den av. Men han ble nylig plaget av skyld og tilsto alt for Lynsey.

Kilden vår la til: Lynsey er klar over det, og hun og Alex prøver å få ekteskapet tilbake på sporet. De vil prøve det.

Alex spiller på The Last Leg med Josh Widdicombe og Adam Hills (Bilde: Kanal 4)

Han har absolutt bekreftet at dette skjedde fordi han er en far, og han elsker Lynsey dypt. Han angrer på det og ønsker å gå videre.

Kosmetologen har siden skilt med sin partner, som ble ødelagt da han fant ut det og sa: Jeg trodde vi ville være sammen for alltid.

Alex tilbrakte store deler av barndommen på Great Ormond Street Hospital, hvor han hadde 40 ops.

Han skutt berømmelse etter å ha rapportert om Paralympics i 2012.