FASHANU GÅR UT PÅ HUSEN OG 3 BARN

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

TELLY -stjernen John Fashanu har delt fra sin kone på ni år, kan The People avsløre.



Womanizing eks-fotball esset Fashanu, 41, og Melissa Kassa-Mapsi har solgt sin plysj hjem for 1 million pund.



Travis Barker flyulykke

Melissa, 34, som sto ved I & apos; a A Celebrity-deltaker Fash under hans matchfixing-rettssak, har flyttet inn i en leilighet i en blokk med sine to sønner og en år gammel datter.



En venn av paret sa: 'Det er trist, men det er over for John og Melissa.

'De hadde rodd en stund, og de bestemte seg for at det var bedre at de gikk hver til sitt for barnas skyld.

'Både John og Melissa elsker barna sine veldig godt og ville ikke at de skulle vokse opp i et slikt miljø. De prøver å forbli venner. '



Forrige uke så pen Melissa sliten ut da hun dyttet en barnevogn tilbake til leiligheten sin i St John's Wood, nord i London, etter å ha tatt en av guttene hennes på skolen. På spørsmål om John var med henne, svarte hun: 'Nei, han bor ikke her.'

Vennen la til: 'Det er en fryktelig skam og har kommet som et stort sjokk for alle. Vi trodde alle at de ville være sammen for alltid. '



Eks-Wimbledon-spiss og Gladiators-programleder Fashanu har blitt fanget juks med kjærester flere ganger tidligere. Hans tidligere partner, den spanske modellen Marisol Acuna Duenas, skilte seg med ham etter ni år da hun oppdaget at han hadde en affære med sin beste venn.

Men Fashanu la sine ville veier bak seg da han giftet seg med Melissa i en muslimsk seremoni i 1995 i Dakar, Senegal.

Lojale Melissa var ved hans side da han ble anklaget for match-rigging samme år.

Hun ble siktet for sammensvergelse, men siktelsen ble henlagt. Fashanu, sammen med keeperne Bruce Grobbelaar og Hans Segers, ble klarert i 1997. Paris-utdannede Melissa er fra en av Afrikas mest fremtredende familier. Faren hennes Emile var diplomat for Gabon på EM i Brussel. Som en bryllupsgave ga han paret et hjem på 200 000 pund i Gabon og mer enn 260 000 pund i kontanter.

Men i 2001 ble Melissa erklært konkurs over 7 000 pund ubetalte handleregninger.

Fashanu hyllet henne og sa at konkursen hennes skjedde fordi de møtte økonomiske problemer i løpet av hans match-fixing-rettssak. Han sa: 'Melissa har vært helt fantastisk. Konkursen hennes har ingenting med henne å gjøre - det er et tilbakeblikk for meg. '

TV -berømmelsen hans kom etter en vellykket fotballkarriere. Han begynte med Norwich, og begynte deretter i Lincoln City, Millwall, Wimbledon og til slutt Aston Villa. Underveis vant han to England -landskamper.

Fashanu vokste opp i fosterhjem i Norfolk.

billig septemberferie 2018

Fotballstjernebroren Justin drepte seg selv i mai 1998 mens han var på flukt fra seksuelle anklager om homofile i Amerika.

I fjor sluttet John som styreleder for den walisiske siden Barry Town - og ble andreplass i det populære ITV -showet I & apos; m A Celebrity Get Me Out Of Here.

Han var også involvert i en annen skandale i fjor, da en avis påsto at han hadde hevdet å ha flere internasjonale fotballspillere på lønningslisten sin for matchfiksering. Han nektet for feil handling.

Fashanu vises for øyeblikket på satellittkanalen Bravo, som administrerer Fash FC i søndagsfotballaget.

Se Også: