Hver person i Storbritannia får 50% rabatt på tusenvis av puber og restauranter

Koronavirus

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kansler Rishi Sunak har sagt at hvert enkelt medlem av publikum vil kunne spise ute for halve prisen når et nytt kuponginitiativ lanseres for å beskytte gjestfrihetssektoren.



Når han snakket under mini-budsjettet, sa han at alle vil få en 'spise ute for å hjelpe' rabatt som vil være gyldig i hele august for å hjelpe til med å pumpe penger tilbake til den sliter high street.



stråle j. og kim

'For å oppmuntre folk til trygt å gå tilbake til å spise ute på restauranter, vil regjeringens nye spise-ut-hjelp-rabattordning gi 50% reduksjon for sittende måltider fra mandag til onsdag hver uke i august 2020,' avslørte kansleren onsdag og apos ; s mini-budsjett.



Den vil være gyldig på 130 000 kafeer, restauranter og puber over hele Storbritannia og tilsvarer 50% rabatt, opptil en maks rabatt på £ 10 per hode.

Sunak sa at trekket vil bidra til å beskytte 1,8 millioner jobber, ved å oppmuntre folk til å gå tilbake til hovedgaten.

Vi har en fullstendig guide hvordan du kan gjøre krav på å spise ute for å hjelpe deg med rabatt, her .



Ordningen vil være gyldig ut august (Bilde: Getty Images)

Ordningen gir alle spisesteder rett til 50% rabatt på opptil £ 10 per hode på måltidet, på en hvilken som helst deltakende restaurant, kafé, pub eller annen kvalifisert matservering.



Imidlertid vil det ikke inneholde alkohol, sa finansministeren.

Rabatten kan brukes ubegrenset og vil være gyldig mandag til onsdag på alle måltider, inkludert alkoholfrie drikker, for hele august måned 2020 i Storbritannia.

Rishi Sunak sa at Storbritannia går inn i den andre fasen av den økonomiske oppgangen (Bilde: PA)

Deltakende virksomheter vil få 50% rabatt fullt ut og vil kunne søke om kontanter via en online portal som snart skal lanseres.

Spise ute for å hjelpe ordningen vil bli fulgt av et midlertidig momsreduksjon til 5% oppfordrer forbrukere til å få mest mulig ut av gjestfrihetssektoren i sommer.

www lesere tilbyr co uk

Momsen som gjelder for de fleste turisme- og gjestfrihetsrelaterte aktiviteter vil bli redusert fra 20% til 5%.

Dette vil spare husholdninger rundt £ 160 per år i gjennomsnitt, sa finansministeren.

Bedrifter ønsker velkommen til å få flere føtter gjennom dørene (Bilde: Getty Images)

'Dette vil gi disse virksomhetene tillit til å opprettholde sine ansatte, ettersom flere mennesker kommer gjennom døren og virksomheten starter igjen.

'Gjennom august vil kupongen også gi husholdninger en 50% reduksjon på måltider, opptil 10 pund per hode, på sittende måltider og alkoholfrie drikkevarer. Kupongene vil kunne brukes på mandager, tirsdager og onsdager, 'la statskassen til.

Les mer

Mini Budget 2020: hjelpen Rishi Sunak kunngjorde
Frimerkeferie bekreftet 5.000 kr. Kuponger for forbedringer av hjemmet Ny 50% rabatt på kuponger for restauranter Sjefer får £ 1k for å beholde ansatte meningsmåling

Støtter du ordningen Chancellor's Eat Out to Help Out?

2000+ STEMMER SÅ LANGT

JaIkke

Som svar på kanslerens sommerøkonomiske oppdatering sa Deliveroo -sjef Will Shu: 'Beslutningen om å redusere moms og innføre Eat out to Help Out -rabatten er svært velkomne nyheter for restauranter og puber over hele Storbritannia.

'Vi er glade for at regjeringen har lyttet og tatt affære etter at vi ba om kutt i moms sammen med restaurantpartnerne våre.

Mange er ivrige etter å begynne å spise ute igjen (Bilde: PA)

'Selv om restauranter kan åpne dørene igjen, uten denne nye regjeringsstøtten, ville mange ganske enkelt ikke overleve mens sosiale distanseringstiltak er på plass. Denne skattelettelsen vil være en viktig redningslinje for både små uavhengige og favorittrestauranter i high street -familien.

'Det er også en anerkjennelse fra regjeringen om hvor viktig denne sektoren er for vår økonomi og for lokalsamfunnene våre.'

Se Også: