Travelodges siste salg har familierom fra 7,24 pund for opphold neste år

Storbritannia Og Irland

Horoskopet Ditt For I Morgen

Travelodge rom(Bilde: Travelodge)



john lennon kone beater

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



I tilfelle av en tidlig fugl som fanger ormen, kan familier kjøpe billige pauser i Storbritannia for 2020 i Travelodges siste salg.



Lavprishotellkjeden har redusert prisene på hotellene i Storbritannia, med 700 000 rom for tiden fra 28,99 pund per natt.

Basert på en familie på fire som deler et familierom, koster det 7,24 pund per natt.

Den beste delen er at rommene er tilgjengelige på tvers av kjedens 570 hoteller i Storbritannia, så det er god mulighet til å gjøre et kupp uansett om du er etter en storbyferie, fristed på landsbygda eller flukt ved sjøen.



Du kan allerede bestille rabatterte rom på Travelodge nettsted for reisedatoer fra 1. desember 2019 til 31. mars 2020, men når alle 700 000 rom er slått opp, er det det.

Da vi tok en titt, kunne vi finne de billigste rommene for reisedatoer i januar og februar, selv om noen var i løpet av uken - men vi fant rom fra £ 31,99 i løpet av halvårsdatoen for februar på Lake District -hoteller.



Kunde som sjekker inn på Travelodge

Ikke bli skuffet hvis du ikke helt kan få avtalen til å fungere for deg - vi har avrundet flere av de beste Travelodge -tilbudene og rabattene i en guide, inkludert gode tips om hvordan du finner de billigste rommene, uansett hvilken tid på året du bestiller.

Hvis du har plass til et rabattert rom, er den gode nyheten at det er måter å spare de ekstra øre på under oppholdet.

Travelodges med en barkafé tilbyr frokost-, lunsj- og middagsmenyer

For eksempel, hvis du har booket deg inn på et Travelodge-hotell med en barkafé på stedet, er det noen fristende måltidstilbud.

Du kan for eksempel velge mellom en ubegrenset frokostmeny på 8,25 pund eller et ubegrenset lettere frokostalternativ på 5,95 pund - og for hver betalende voksen spiser to barn gratis.

Les mer

Travelodge
Travelodge beste tilbud Travelodge nyheter Travelodge rabattkoder Travelodge SuperRooms

Du kan også finne middagstilbud fra £ 12,25 som inkluderer en hovedrett pluss en forrett, side eller dessert. (Prisene kan variere avhengig av hotellet du bor på).

Fristet av salget, men ikke sikker på hvor du vil dra først?

Vi har laget en guide til Storbritannias beste familievennlige reisemål som er verdt å være på radaren din.

prins william og harry

Du kan også finne mye mer inspirasjon på vår UK Holidays -side, som vi regelmessig oppdaterer med destinasjoner du vil utforske og eventuelle salg/tilbud vi finner at du tror du vil elske.

Se Også: