Euromillions: Er Aleem Iqbal mysteriet 18-åringen som landet en jackpot på 22 millioner pund?

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Aleem Iqbal og bilene hans Se galleri

Han lever et ekstravagant liv som de fleste tenåringer bare kan drømme om.



18 år gamle Aleem Iqbal ser ut til å ha alt.



Men for en mann som ikke tenker på å vise frem sin tilsynelatende store rikdom på sosiale medier, var Aleem i går anstrengt for å understreke at han IKKE var den mystiske tenåringen som tok 22 millioner pund på Euromillions -lotteriet i mars i fjor - selv om familien og venner insisterte på stikk motsatt.



Aleem tok til Twitter i går for å nekte for at han hadde landet den enorme stormen, noe som ville gjøre ham til den største tenåringslotteri -vinneren i Storbritannia.

kinsey wolanski champions league-finale

En seier på 22 millioner pund ville mer enn doble de 9 736 000 pund som den selvutnevnte kongen av Chavs Michael Carroll fikk-som vant 19 år gammel, men blåste formuen på drikke og narkotika.

Så langt inkluderer tenåringsvinnere Callie Rogers, fra Cumbria, som vant 1,9 millioner pund i 2003 i en alder av 16 år, og Ianthe Fullagar, også fra Cumbria, som hentet mer enn 7 millioner pund på EuroMillions i 2008 18 år gammel.



Tracey Makin, fra Glengormley, Co Antrim, var en annen ung Lottery -vinner, og vant 1 million pund i alderen 16 i 1998.

paul o grady kone

Men bestemt på at han ikke hadde meldt seg inn i klubben, insisterte Aleem på Twitter i går: Jeg har ikke vunnet 22 millioner pund, skulle ønske jeg gjorde det.



Aleem Iqbal

Benektelse: Aleem Iqbal insisterer på at han IKKE er lotterivinneren (Bilde: Facebook)

Besøkende på Aleems Facebook-side blir møtt av et bilde av unggutten i sløyfe og middagsjakke som hilser i en Rolls-Royce med registreringsskiltet: 1 ORD.

Han skryter også av bilene sine og skrev: Jeg har 99 problemer, og det er å velge hvilken farge Lamborghini Aventador skal kjøre i dag!

På Twitter kalte han seg Lord Aleem, men insisterte på at han bare brukte navnet for å koble til YouTube -kanalen hans .

maur mcpartlin anne marie corbett

Han skrev: Navnet refererer på ingen måte til at gud eller meg prøver å tro at jeg er gud.

'Jeg har nummerplaten' 1 ORD 'som leser Herre, og det ser ut til at folk får feil ide.

Tenåringen, som bor med familien i Solihull, Birmingham, ble nylig bøtelagt med £ 95 etter å ha blitt tatt med mobilen ved rattet i en Rolls-Royce Phantom på 300 000 pund.

Pappa Saleem Iqbal driver Platinum Executive Travel, som leier ut Rolls-Royce, Lamborghini, Ferrari og Bentley-modeller.

Saleem sa om sønnen, som hadde kjørt sin egen bil og ikke et firmabil den gangen: Han kjørte og var på mobiltelefonen, det er det egentlig.

tess daly og vernon kay splittet

'Han er en ung mann. Han lærer med tiden.

På en høring for Solihull sorenskriver 13. juni sa Nichola Purches, påtalemyndighet: Han godtar at han brukte mobiltelefonen. Han sa at han spurte faren om veibeskrivelse.

Aleem innrømmet å bruke mobiltelefon mens han kjørte. Han ble bøtelagt og gitt tre poeng.

Se galleri

Se Også: