Champions League Final pitch invader Kinsey Wolanski oppdager straff

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kinsey Wolanski har angivelig fått en bot for å løpe inn på banen under Champions League -finalen i Madrid.



Kampen mellom Liverpool og Tottenham måtte stanses etter at Wolanski hoppet over reklamehyllene og spurte over Wanda Metropolitano -banen iført en svart badedrakt.



Modellen avslørte senere at stuntet skulle promotere Vitaly Uncensored, et voksent nettsted som ble drevet av kjæresten og Youtuber Vitaly Zdorovetskiy.



Wolansky, som utførte stuntet med nettstedets navn på badedrakten, ble arrestert av politiet før hun senere ble løslatt.

Og Merke rapporter at 22-åringen nå har fått ytterligere straff for sine krumspring og har blitt pålagt en bot på 15 000 euro (13 278 pund).

Stuntet forårsaket at spillet ble stoppet (Bilde: AFP/Getty Images)



I følge den spanske publikasjonen utgjør gebyret en bot på € 5000 (£ 4,426) fra UEFA for å løpe inn på banen og en straff på € 10 000 (£ 8 852) fra politiet for ulovlig reklame for kjærestenes nettsted.

jeg er en kjendis line up 2019

Det antas imidlertid at summen er veldig liten i sammenheng, med noen rapporter som hevder at stuntet ga nettstedet rundt £ 3 millioner gratis annonseinntekter.



Wolansky så også at profilen hennes steg som et resultat av stuntet, med Instagram -siden hennes som vokste fra 300 000 følgere til 2,4 millioner før den ble tatt ned.

Kinsey Wolansky har blitt bøtelagt for sitt siste stunt i Champions League (Bilde: REUTERS)

Hendelsen fant sted i løpet av første halvdel av en europeisk finale, som ble vunnet av Liverpool.

Jurgen Klopps side var ikke på sitt beste, men tok en tidlig ledelse gjennom en Mohamed Salah -straffe etter at Moussa Sissoko ble dømt til å ha håndtert ballen i Spurs -området i det første minuttet.

Innbytter Divock Origi la deretter til et nytt mål sent for å sikre seier for de røde.

Det var sjette gang klubben vant den europeiske konkurransen og deres første sølvtøy under Klopp.

dr ranj singh partner

Les mer

Champions League -finale
Lettkledd pitch invader stopper finalen 6 snakkepunkter fra finalen Fans røyker på YouTube -strømfeil Fan arrestert for onanering i Madrid

Se Også: