Death in Paradise står for en engangsspesiell lengde tilbake denne julen

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fans av Death in Paradise vil kunne nyte litt vintersol denne julen med den første festlige spesialen fra krimdramaet.



BBC -showet, som ligger på den fiktive øya Saint Marie, feirer 10 -årsjubileum i spennende stil.



En 90-minutters spesialtilbud vil inneholde engangsreturen til offiser Dwayne Myers, spilt av Danny John-Jules, og en gjesteopptreden fra Juliet Stevenson.



Danny, 60, som spilte hovedrollen i syv serier, sa: Det er alltid en glede å komme tilbake til Karibia.

Etter fire år borte bør det passe sømløst å passe tilbake i brettet, slik jeg kjenner de nye hovedrollemedlemmene.

Dwayne Myers (DANNY JOHN-JULES) kommer tilbake for en festlig Death in Paradise

Dwayne Myers (DANNY JOHN-JULES) kommer tilbake for en festlig Death in Paradise (Bilde: BBC/Red Planet Pictures/Philip Volkers)



Jeg gleder meg til å få liv i Dwayne og dette spesialskriftet for 10 -årsjubileet. Episoden inneholder Ralf Little som DI Neville Parker og action som strekker seg fra det grå London til eksotiske Saint Marie.

Utøvende produsent Tim Key sa: Vi har snakket om en juleepisode i årevis, så vi gleder oss til å endelig lage en og jobbe med Danny igjen.



Vi kan ikke tenke oss et bedre sted å tilbringe jul enn i Saint Marie. Tommy Bulfin, oppdragsredaktør for BBC Drama, sa: Vi er glade for Death in Paradise vil bringe solskinnet til den festlige timeplanen.

Dramaet trekker inn åtte millioner seere og serie 11 starter i januar.

abacus barnehage billericay

I julehistorien ser detektivsersjant Florence Cassell (Joséphine Jobert) forlate øya for å tilbringe jul med familien, så teamet ønsker Dwayne (Danny John-Jules) velkommen med åpne armer for å hjelpe til med å løse en drapssak.

Dwayne innser at han ikke bare har møtt offiser Marlon Pryce (Tahj Miles) før, men han arresterte ham en gang.

DI Neville Parker (RALF LITTLE) vil servere en festlig hjelp av Death in Paradise

DI Neville Parker (RALF LITTLE) vil servere en festlig hjelp av Death in Paradise (Bilde: BBC/Red Planet/Philip Volkers)

Det gjenstår å se hvordan teamet med gamle og nye ansikter kommer sammen for å avdekke mordisk kriminalitet.

I mellomtiden, etter at forferdelige fans ble hengende i spenning etter avslutningen av serie ti tidligere i år, kunne de også oppdage om Neville fortalte Firenze om sine følelser for henne?

Seerne har sett Neville og Firenzes forhold utvikle seg i løpet av serie ti, og alt vil bli avslørt i julespesialen med flere overraskelser i serien elleve.

Filmingen til showet foregår på øya Guadeloupe, og mens serie elleve ennå ikke er ferdig og ikke vil være på skjermen før i 2022, har en tolvte serie også allerede blitt tatt i bruk på grunn av suksessen.

*Alle serier av Death in Paradise er tilgjengelig på BBC iPlayer.

Se Også: