Erik ten Hag sendte Ajax advarsel over manglende 'respekt' med Man Utds overgangsplan

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Erik ten Hag har blitt anklaget for å vise mangel på 'respekt' overfor sin tidligere klubb Ajax med hans Manchester United overføringstilnærming i sommer.



forent fullførte signeringen av forsvarer Lisandro Martinez fra Amsterdam-gigantene tidligere i sommer i en innledende avgift på £46,8 millioner med ytterligere £8,5 millioner i tillegg, noe som bringer totalen opp til £55,3 millioner.



Det kommer samme sommer som Ten Hag byttet Amsterdam for Old Trafford, sammen med sin nummer to Mitchell van der Gaag og videoanalytiker Kevin Keij. Men sjefen har også blitt koblet til en rekke andre spillere fra sin tidligere klubb da han har som mål å styrke rekkene i United.



Ajax-spissen Antony sies å være blant de ledende overgangsmålene for Ten Hag, som er lyst til å gjenforenes med 22-åringen. De Brazilian har fortalt de nederlandske gigantene han ønsker å bli vurdert for et United-trekk – selv om den nederlandske klubbens verdivurdering på 68 millioner pund er en stor snublestein for ethvert trekk.

Forsvarer Jurrien Timber hadde vært et primært overføringsmål for Ten Hag før 21-åringens motvilje mot å flytte til Old Trafford, før United flyttet for sin defensive lagkamerat Martinez. Holdende midtbanespiller Edson Alvarez var en annen spiller knyttet til Meksikansk landslagsspiller sies å være et overgangsmål for sommeren for den engelske klubben.

Ten Hag prøvde deretter å kapre Ajax sitt trekk for å signere spissen Brian Brobbey fra RB Leipzig, da han holdt en telefonsamtale med 20-åringen – som han overrakte sin profesjonelle debut til i løpet av sin tid som leder i Ajax – da han drev ideen om at spissen skulle bli med ham på Old Trafford før han returnerte til Amsterdam.



Si din mening! Har Ten Hag vist mangel på 'respekt' til tidligere klubb Ajax med sine overgangsmål? Fortell oss hva du synes her.

  Erik ten Hag og Lisandro Martinez har blitt gjenforent på Old Trafford etter suksessene i Ajax
Erik ten Hag og Lisandro Martinez har blitt gjenforent på Old Trafford etter suksessene i Ajax ( Bilde: Getty Images)

Uniteds to andre overganger så dem imidlertid raide Ajax sine hjemlige rivaler Feyenoord for å signere den nederlandske internasjonale venstrebacken Tyrell Malacia mens Christian Eriksen – tidligere i den nederlandske klubben – ble med som en gratis agent etter å ha forlatt Brentford, mens en annen tidligere Ajax-stjerne, Frenkie de Jong , er nå det viktigste overføringsmålet fra Barcelona .



Som sagt på Dutch outlet AT5 , Ajax medias Kokkie siterte alle disse tilfellene og hevdet at han var 'forferdelig ferdig' med Ten Hag, til tross for hans store suksesser med ansvaret i klubben. Ten Hags jakt på Antony ble viet spesiell oppmerksomhet, og Ajax måtte fortelle deres tidligere trener '45 ganger' at han ikke var tilgjengelig for salg. Trenerens kontakt med Brobbey, hvor han foreslo et alternativ til å returnere til Ajax, representerte mangel på 'respekt' for klubben.

Ten Hags mest iøynefallende lederprestasjon til nå var å lede de nederlandske gigantene inn i semifinalen i Champions League i 2019, da de var sekunder unna finalen før Lucas Mouras vinner for Tottenham i det sjette minuttet av tilleggstid. Ajax overrasket ekte Madrid og Juventus på det minneverdige europeiske løpet – deres første knockout-seire i Champions League siden 1997.

Ten Hag ble utnevnt til Ajax-sjef i desember 2017 og ledet klubbens tre ligatittel i sine fire hele sesonger ved roret, etter å ha avsluttet deres fem år lange ventetid på en Eredivisie-krone i 2019. Treneren vant også to KNVB-cuper i klubben og nådde Champions League 16-delsfinalen forrige kampanje – blir slått ut av Benfica etter å ha vunnet alle seks gruppespillkampene sine.

Se Også: