Erik ten Hag ga en stor ledetråd for neste Man Utd-oppstilling ettersom avgjørelsen mot Brighton rettferdiggjorde

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Erik ten Hag så på hans Manchester United side tapte åpningskampen av sesongen, men Diogo Dalot har gitt litt innsikt i hvordan de kan justere oppsettet sitt fremover.



Nederlenderen så på som Brighton og Hove Albion sikret seg en første seier noensinne på Old Trafford, med en 2-1-seier takket være to Pascal Gross-mål i første omgang. Det var Ten Hags første konkurransekamp og han startet med et falskt 9-system da Christian Eriksen begynte som den mest fremadstormende United-spilleren.



I andre omgang Cristiano Ronaldo ble introdusert og Eriksen falt inn på midtbanen, hans mer kjente posisjon. Det gjorde at han kunne se mer av ballen, noe som igjen hjalp hele laget da Dalot åpnet opp for dynamikken det ga dem. Ten Hag forlot Cristiano Ronaldo på benken, delvis som et bevis på autoritet, men også på grunn av hans manglende kampkondisjon.



United vil ønske å ta sin første seier for sesongen neste helg på Brentford, og Dalots kommentarer kan sette spor i manageren hans. Bakspilleren sa: «Jeg tror at så snart vi så at Eriksen kom til å ha mye tid på ballen fritt, det var da alt begynte å bli mer dynamisk foran.

'Vi gjorde bevegelser bak med Cristiano, Jadon og Rashy som strakte forsvaret. Da fikk vi mye plass til midtbanespillerne, til bakspillerne som vi også inne og på vingene. Så dette er den typen dynamikk vi ønsker å holde i 90 minutter, bare ikke i 45. Utenfor ballen vil vi fortsette å være aggressive, presse høyt og få ballen tilbake så fort vi kan.'

Anthony Martial, som gikk glipp av sesongåpningen på grunn av skade, kan også gå glipp av turen til vest-London som kan se Ronaldo starte i angrep. Marcus Rashford kan være et alternativ, men skulle Ronaldo fortsatt være i klubben, vil han være favoritt til å lede linjen.



 En taktisk justering med Christian Eriksen viste seg å være et godt trekk
En taktisk justering med Christian Eriksen viste seg å være et godt trekk ( Bilde: REUTERS)

Si din mening! Vil Man Utd havne blant de fire beste? Fortell oss hva du synes her.

Eriksen, en sommersignering etter at kontrakten hans i Brentford gikk ut, har blitt tippet til å gi United litt kreativ stil, og hans posisjonsendring på søndag hjalp dem med å bære mer av en trussel fremover da de så ut til å komme tilbake i kampen.



Ten Hag sa om endringene: ''Det var tydelig å se at i andre omgang var vi bedre på midtbanen, med Christian Eriksen tilbake og Cristiano Ronaldo lenger opp. Så skaper vi og [Marcus] Rashford hadde to virkelig gode sjanser, og det er synd at vi ikke scoret til 2-2.''

Han la også til om det tidlige tilbakeslaget: ''Det er det vi må gjøre, vi må håndtere tilbakeslaget og vi må lære av feilene og vi må gå videre. Vi må takle det, og jeg visste fra starten at det ikke ville bli lett, det tar tid, men du har ikke tid og vi må vinne kamper.''

Se Også: