Er Leicester vs Brentford på TV? Avsparktid, kampodds og lagnyheter

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Leicester City og Brentford få deres 2022/23 Premier League kampanjer i gang på søndag mens de to sidene går mot hverandre på King Power Stadium, hvor det er alt som betyr noe å starte den nye sesongen med tre poeng.



Foxes opplevde en skuffende kampanje forrige sesong, til tross for at de endte på åttende plass, da de forbereder seg på sin første sesong uten europeisk fotball siden 2019-20, og vil prøve å utfordre de seks øverste plassene igjen i år.



er europa league-finalen på tv

Brentford står i veien for en seier på åpningsdagen, med Bees som ønsker å unngå andresesongsyndrom i den kommende kampanjen etter å ha overlevd sin første sesong i toppklassen med en 13. plassering.



Når er Leicester vs Brentford?

Leicester vs Brentford starter klokken 14.00 søndag 7. august på King Power Stadium.

Det siste møtet mellom disse to sidene kom tilbake i mars, da Leicester vant 2-1 over sine besøk på hjemmebane.

Mål i første omgang fra Timothy Castagne og James Maddison ga Foxes kontroll ved pause, og selv om Yoanne Wissa halverte underskuddet i det 85. minutt, holdt Leicester stand for alle tre poengene.



  Brendan Rodgers har gjennomgått en vanskelig sommer i Leicester
Brendan Rodgers har gjennomgått en vanskelig sommer i Leicester ( Bilde: Plumb Images/Getty Images)

Hvor avslutter Leicester denne sesongen? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Hvordan se

Kampen er ikke valgt for direkte dekning, men høydepunkter vil være tilgjengelige på Dagens kamp 2 kl. 22:30 BBC En, som også er tilgjengelig for streaming via BBC iPlayer og BBC iPlayer-appen.



Kamp odds

Leicester vs Brentford odds fra Betfred

*odds kan endres

18+, kun nye britiske kunder, vilkår og betingelser gjelder

Få £60 i BONUS fra Betfred!

Annonsørinnhold fra Betfred

Betfred tilbyr nye kunder Bonuser verdt £60 når du registrerer deg og satser £10 på ENHVER fotballkamp!

Bare registrer deg , plasser en innsats på £10 på spillet du velger, og du vil kvalifisere for dette uslåelige velkomsttilbudet!

18+ | Vilkår og betingelser gjelder | Kun nye kunder | Gamble ansvarlig | begambleaware.org

Lagnyheter

Leicester-manager Brendan Rodgers vil prøve å få en sterk start på sesongen i denne kampen, men skadeproblemene hans fra forrige sesong har gått over i den nye kampanjen ettersom Foxes fortsetter å slite med at spillerne kommer tilbake til full form.

Harvey Barnes (kne) og Wesley Fofana (lysken) vurderes begge for øyeblikket før denne helgen etter å ha fått nylige skader, mens det er å håpe at Ayoze Perez og Hamza Choudhury vil komme seg fullstendig etter sykdommene sine. Danny Ward (kne) bør returnere i mål, men Ricardo Pereira (legg) og Ryan Bertrand (kne) er utelatt.

Hvordan se fotball på britisk TV i 2022

Premier League-sesongen 2021/22 har 200 direkte kamper fordelt på tre kringkastere.

åndelig betydning av nummer 222

Sky Sports beholder rettighetene til hoveddelen av disse kampene med 128 live-kamper. De eier også rettighetene til Carabao Cup og flere landskamper. Sjekk ut de siste Sky-tilbudene her .

BT Sport har rettighetene til 52 direktesendte Premier League-kamper. De har også eksklusivitet for alle UEFA-konkurranser, inkludert Champions League, Europa League og Europa Conference League. Sjekk ut deres nyeste pakker her , eller få en £25 månedskort .

Amazons 20 direktesendte Premier League-kamper kommer tilbake i sesongen 2022/23. En håndfull 21/22 sesongkamper som skal finne sted før nyttår skal også fortsatt sendes. Klikk her for å starte ditt Amazon Prime Video-abonnement i dag.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta provisjon på salg vi genererer fra den. Lære mer

Når det gjelder Brentford, vil Thomas Frank være ute etter å bygge videre på sin 13. plassering forrige sesong og har rekruttert godt denne sommeren, selv om tapet av Christian Eriksen er et stort slag, men få skadebekymringer betyr en nesten full styrke i forkant av dette. spill.

Kristoffer Ajer (lår) og Sergi Canos (lår) er ikke ventet tilbake før senere denne måneden og vil gå glipp av, sammen med Ethan Pinnock (kne) som er ute på lang sikt. Sommersigneringene Aaron Hickey og Keane Lewis-Potter, signert for til sammen £33 millioner, vil være ute etter å spille sammen med Thomas Strakosha, Yehor Yarmolyuk og Ben Mee.

Se Også: