EasyJet nektet å betale oss tilbake etter at avbestillingen i siste liten kostet oss tusenvis

Easyjet

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gruppen fikk avlyst flyet den kvelden de skulle fly ut



En gruppe venner har sagt at de har stått tusenvis utenfor lommen av easyJet etter at flyselskapet avlyste flyreisen i siste øyeblikk - og lot dem måtte omorganisere en alternativ reise for egen regning.



Kardiologisk sykepleier, Margaux Isbecque, hadde bestilt reise til Venezia fra Gatwick flyplass med easyJet 27. juli 2018 sammen med tre venner, men ferien startet katastrofalt.



Tyger tegnet honningforeldre

På avreisedagen ankom Margaux, 27, og hennes partner Finlay og venner, David og Nicky, Gatwick flyplass med bagasjen og syklene på slep som forberedelse til sykkelferien.

Gruppen planla å utforske Venezia i to netter før de syklet gjennom fjellkjeden Dolomittene.

Men planene deres ble forvirret da easyJet etter å ha blitt forsinket allerede avbrøt flyet akkurat da passasjerene skulle gå ombord.



Tre måneder senere ventet de fortsatt på å høre fra easyJet

Flyet, som først skulle reise kl. 18.45, senere endret til 19.45 og deretter tilbake til 19.00 på easyJet -appen.



På flyplassen instruerte avgangstavlen passasjerene om å begynne ombordstigning, men når køer dannet seg, kunngjorde easyJet nyheten.

Unnskyldningen fra flyselskapet var 'masseforstyrrelser' på grunn av mangel på personale og rullebanen ble stengt.

EasyJet hevdet da at den ikke hadde kapasitet til å booke passasjerer på alternative flyreiser eller hjelpe i det hele tatt, slik at Margaux og vennene hennes kunne klare seg selv.

Det viste seg senere at ytterligere 13 flyreiser hadde blitt kansellert den dagen - noe som forklarte mangelen på alternative ordninger.

Det ble raskt klart at de ble priset ut av direktefly til Venezia, ettersom kanselleringene hadde ført til at prisene steg til langt over 1000 pund hver.

Solnedgang i Venezia

De skulle reise til Venezia for en sykkelferie (Bilde: Getty Images/Flickr RF)

Etter hvert hjalp Margaux pappa, en vanlig flyger, dem med å finne en indirekte flytur med KLM fra Newcastle flyplass i stedet, som kostet enorme 1.936 pund mellom dem.

Det nye flyet skulle imidlertid ikke ta av før neste kveld, 28. juli.

Da de forlot Gatwick, var det midnatt. De reiste langt tilbake til Margaux 'leilighet i London sentrum, noe som kostet dem ekstra £ 85 da de måtte skaffe en taxi som var stor nok til å passe alle syklene sine.

bedt om å isolere ved spor og spor

Men ekstrakostnadene slutter ikke der; andre ekstrakostnader inkluderer taxi og togpriser, samt bortkastet betalt natt på Air BnB.

Dagen etter tok de den lange reisen med tog opp til Newcastle, som samlet enda flere kostnader - 508 pund mellom dem.

Da festen på fire endelig kom til Venezia, var det en hel dag senere enn planlagt.

De savnet en overnatting på Air Bnb som de hadde betalt 133 pund for - et tap easyJet senere nektet å refundere dem for.

'Vi ble utslitt for å gå glipp av muligheten til å utforske Venezia, ettersom det skulle være et av de viktigste høydepunktene på turen. easyJet sporet fullstendig av hele timeplanen vår, sa Margaux.

Radiostille fra easyJet

Et easyJet -fly er sett på asfalten

Gruppen ga til slutt opp etter en tre måneders tvist med easyJet (Bilde: Getty)

Etter at easyJet lovet å refundere alle passasjerene for ekstrakostnaden ved å komme seg til Venezia, sendte Margaux inn alle kvitteringer da hun kom tilbake til Storbritannia.

odds for nye prinsenavn

'De ignorerte oss den beste delen av tre måneder. Jeg ringte og jeg ringte ... noen ganger ble jeg satt på vent i tre timer. Da jeg endelig kom gjennom, avviste de meg med en unnskyldning om forsinkelse, sa Margaux.

'EasyJet betalte oss ikke tilbake før vi hadde sendt et krav til domstolen for småkrav. De lot som de hadde, men jeg fikk aldri pengene på kontoen min før de hadde mottatt en melding fra domstolene om at vi ville forfølge dem. '

Etter å bli stadig mer frustrert, bestemte Margaux seg for å forfølge et krav mot easyJet med Small Claims Court.

Men dette kom med sine egne problemer, ettersom det kostet £ 120 å sende inn kravet, og da rettsdatoen nærmet seg, var easyJet vanskelig nok en gang, og tilbakeviste kravet, noe som betydde at de fire fysisk måtte gå til retten i stedet for at det ble vurdert. på papir.

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

På grunn av stress og ekstra gebyrer kansellerte Margaux kravet og henvendte seg til advokatfirmaet Bott and Co for å få hjelp.

'Det viktigste for oss er at easyJet måtte betale. Bott og Co hjalp oss med å sikre at rettferdigheten ble utført - flyselskapene tror alltid at de kan komme vekk fra sine plikter, men ikke denne gangen, sier Margaux.

Coby Benson, advokat for kompensasjon for flyforsinkelse, sa: 'Vi er glade for å ha fått tilbake 250 euro hver for denne gruppen. Margaux og vennene hennes samlet store ekstrakostnader uten egen skyld, og hele turen ble satt i tvil.

alia shawkat brad pitt

'I henhold til EU -forordning 261/2004 har flyselskapene plikt til å sette passasjerer på neste tilgjengelige flytur til deres tiltenkte destinasjon, selv om flyet tilfeldigvis er med et konkurrerende flyselskap.

'Men i dette tilfellet måtte gruppen på fire reise hundrevis av miles med tog og opplevde uventet økonomisk press. Kommunikasjonen eller mangel på kommunikasjon fra easyJet etter flyforstyrrelsen er dessverre altfor kjent, og et godt eksempel på hvorfor vi kjemper for passasjerer & apos; rettigheter dag ut og dag inn. '

Etter hvert ble de fire vennene tildelt € 250 hver under EUs flyforordning 261/2004.

Kompensasjon for alle passasjerer

NEWSAM Money tok kontakt med easyJet på baksiden av Margaux erfaring - som nå har avtalt å kompensere passasjerene for alle utgifter som påløper under turen.

- Vi beklager at gruppens flytur fra London Gatwick til Venezia 27. juli 2018 ble kansellert. Dette skyldtes en tidligere stenging av rullebanen og påfølgende restriksjoner forårsaket av tordenvær, heter det i en uttalelse.

'Dette betydde at mannskapet som skulle operere flyet nådde sin maksimale lovlige driftstid. Kunder på den avlyste flyreisen var kvalifisert for refusjon og overføring til alternative flyreiser, og de kunne gjøre dette ved å bruke vårt forstyrrelsesverktøy på easyJet.com.

- Selv om været var hovedårsaken og dette var utenfor vår kontroll, har vi ved denne anledningen besluttet å avgjøre saken og betaler gruppen kompensasjon. Vi kan bekrefte at gruppens utgifter allerede er avgjort. '

Se Også: