Brad Pitts ryktede kjæreste Alia Shawkat uttaler seg for første gang om heartthrob

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Brad Pitts ryktede kjæreste Alia Shawkat har endelig tatt opp rykter om at hun er sammen med Hollywood -ildsjelen.



Arrested Development -stjernen har vært romantisk knyttet til Brad siden de først ble sett sammen på en kunstutstilling i november 2019.



Paret har blitt sett igjen og nyter utflukter sammen mange ganger siden og bor bare 10 minutter fra hverandre.



Imidlertid har Alia, 31, for første gang bekreftet at til tross for deres nærhet har hun og 55-åringen et rent platonisk forhold.

Alis Shawkat har ryddet opp rykter om hennes forhold til Pitt (Bilde: Getty Images)

Vi er ikke sammen, vi er bare venner, sa hun til Vulture.



Når han snakket om vanviddet rundt hang-outs, sa en forvirret Alia: 'Jeg har fått press, men ikke sånn. Ikke så ukontrollert. '

Hun og Brad har blitt sett på Mike Birbiglias enmannsshow, en Thundercat-konsert, et Kanye West-show, snakket mat på In-N-Out og en av Shawkats gallerishow de siste seks månedene.



Alia sa at selv hennes nære venner hadde spurt henne om hva som egentlig har foregått med Brad.

Alia sa at oppmerksomheten hennes nærhet til Brad har tiltrukket seg har vært 'ukontrollerbar'. (Bilde: Getty Images for TNT)

Brad har inngått et vennskap med skuespilleren takket være deres gjensidige interesse for kunst (Bilde: SIPA USA / PA Images)

'Jeg følte meg bare overveldet. Det er den følelsen av å være naken på skolen, som: 'Herregud, alle ser på meg, & apos; forklarte hun.

En kilde fortalte amerikansk ukentlig at Brad og Alia hadde vært sammen sammen under karantene.

'De henger mye. De er bare omtrent 10 minutter fra hverandre, så Alia vil sykle eller gå til Brads sted når de har tid til å slappe av. Det hele er veldig organisk og enkelt. '

Insideren hevdet også at Alia hadde hjulpet Brad med kunststudioet sitt, og han hadde hjulpet henne med å tenke ut prosjekter å engasjere seg med.

Brad har levd ungkarlslivet siden skilsmissen fra Angelina Jolie i 2016 (Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

Brad har vært en gratis agent siden skilsmissen fra Angelina i september 2016.

Tidligere denne måneden fortalte den 45 år gamle Maleficent-skuespilleren journalister at hun avsluttet ekteskapet av hensyn til barna sine.

Når hun snakket om splittelsen i et intervju med magasinet Vogue, sa Angelina: 'Det var den riktige avgjørelsen. Jeg fortsetter å fokusere på deres helbredelse. Noen har utnyttet stillheten min, og barna ser løgner om seg selv i media, men jeg minner dem om at de kjenner sin egen sannhet og sitt eget sinn. '

Det tidligere paret deler seks barn sammen: sønnene Maddox, 18, Pax, 16 og Knox, 11, og døtrene Zahara, 15, Shiloh, 14 og Vivienne, 11.

Venner hadde håpet på en Brad og Jen -gjenforening etter å ha sett dem sammen på SAG Awards i januar (Bilde: BACKGRID)

Fans av Brad og hans første kone Jenifer Aniston hadde vært glade for at de kunne være klar for en romantisk gjenforening etter å ha sett bilder av dem som så koselige ut på SAG Awards 2020 i januar.

Paret, som begge dro hjem med pokaler, så glade ut å se hverandre på seremonien. Imidlertid har kilder siden hevdet at de bare er på gode vilkår.

Se Også: