Dwayne Johnson og Lauren Hashian 'venter første barn sammen' - er en liten stein i The Rock's fremtid?

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dwayne Johnson skal ha blitt far for andre gang

(Bilde: Splash)



steph mcgovern baby far

Dwayne Johnson kan bli far for andre gang med rapporter om at han og Lauran Hashian venter.



Stjernens mangeårige kjæreste sies å være gravid med parets første barn sammen, og det ser ut til at The Rock kan ønske nok en rullestein velkommen til verden.



En kilde fortalte UsMagazine.com: 'De er så glade!'

Dwayne & apos; The Rock & apos; Johnson og Lauren Hashian poserer på den røde løperen for den 87. Oscar (Bilde: Getty)

Dwayne er allerede far til Simone, 14, fra ekteskapet hans med Dany Garcia, og han fosset nylig om både sin partner og datter.



Han snakket til Esquire og sa: 'Vi gjør disse historiene, og vi snakker så mye om forretningsslutt, suksessenden, men da nevnes ikke Lauren og datteren min blir ikke nevnt.

'Jeg liker alltid å sørge for at vi finner balansen, og hjemmelivet mitt er der, og Lauren Hashian er der inne og datteren min er der. Du må få den bedre halvdelen der. '



Dwayne Johnson, Simone Johnson

Dwayne og datteren Simone (Bilde: Splash)

Dwaynes hjem kan begynne å bli ganske overfylt, spesielt etter at han nylig avslørte at han hadde lagt to franske bulldogger til familien sin - og deretter måtte redde dem fra å drukne etter at de falt ned i svømmebassenget hans.

betydningen av 911

Han skrev: 'Jeg tar en fullspurt, fullkledd, dykker i bassenget, svømmer til bunns, redder min murstein, jeg mener BRUTUS og bringer ham tilbake til kanten av bassenget.

Instagram

'Han var litt vanvittig .. tok et øyeblikk, kastet opp alt vannet han svelget og så opp på meg som for å si:' Takk Gud for at du ikke trengte å gi meg munn til munn! ' og løp deretter for å leke med broren. '

Vi har kontaktet Dwaynes representant for kommentar.

Se Også: