Steph McGoverns mystiske kjæreste, søte baby og Donald Trumps skumle kompliment

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Steph McGovern har alltid holdt sitt personlige liv veldig bevoktet.



Den høyt elskede programlederen, som var en BBC Breakfast-favoritt før hun flyttet over til Channel 4 for å være vert for sitt eget show, ønsker å beholde privatlivet sitt akkurat det.



'Det er ikke sånn at jeg skammer meg over noe i livet mitt.



Den pensjonerte irske danseren og tidligere ingeniør. Det er mer et tilfelle av, & apos; jeg prøver å leve et så normalt liv som jeg kan, sa hun til Suzi Ruffell på podcasten Out i fjor.

'Jeg vil bare gjøre jobben min, og jeg vet at jobben min er under viss granskning og profil.'

Presentatøren av Stephens lunsjpakker har bare gitt fansen et sjeldent innblikk i hennes personlige liv gjennom årene - identiteten til kjæresten hennes er fortsatt et mysterium.



Steph McGovern etterlyser en endring i utdanningen (Bilde: Channel 4 / Tom Barnes)

Navnet på Stephs langsiktige partner har aldri blitt avslørt, selv om det tidligere har blitt rapportert at hun jobber som TV-eksekutiv.



Da Stephens graviditet ble kunngjort i juli 2019, fortalte en kilde til The Sun: 'Steph og kjæresten hennes er helt begeistret.

'Alle på Beeb er også glade - hun er et av de mest populære ansiktene på og av den røde sofaen. Men hun kommer ikke til å lage noen magasinopptak snart - hun verdsetter personvernet sitt for mye. '

Steph forlot BBC Breakfast etter åtte år i oktober 2019, like før hun skulle føde.

I en inderlig tweet takket hun det 'fantastiske' teamet, 'tech -gjengen', 'produksjonsposen' og takket seerne for deres støtte.

Steph McGovern ble emosjonell da hun så på en rulle med høydepunktene hennes fra tiden hennes på BBC Breakfast

Steph McGovern ble emosjonell da hun så på en rulle med høydepunktene hennes fra tiden hennes på BBC Breakfast (Bilde: PA)

'Fra oppmuntrende bokstaver i begynnelsen da verden ikke var sikker på om det er en vanlig nordlending'. bør være tillatt på TV å gjøre & apos; seriøse ting & apos; til de fantastiske strikkene jeg har blitt sendt etter babyen. Takk, 'skrev hun.

'Du fikk meg gjennom oppturer og nedturer også. Gjør meg alltid velkommen i hjemmene dine. Og jeg har ikke vært lei av & apos; jeg våkner ofte med deg & apos; å være en av de vanligste tingene som ble sagt til meg på gata! '

Steph og partneren ønsket babyen sin velkommen bare en måned senere.

'Hei hei verden, dukket bare opp for å fortelle deg at vi nå har en datter!' hun skrev.

'Født mandag morgen akkurat som @BBCBreakfast var i ferd med å pakke opp. Vi er alle fine og flinke. Jeg har nettopp blitt vant til den eau de sick/poo jeg nå bruker jevnlig. #babylife. '

Steph fødte datteren i november 2019

Steph fødte datteren i november 2019 (Bilde: WireImage)

I tråd med hvordan hun gikk til før, holdt Steph den nyfødte babyen utenfor søkelyset.

Men hun har delt utdrag av familielivet etter å ha blitt førstegangsforelder på sosiale medier.

Steph la ut et bilde av hennes babysyke flekkete hopper i fjor, og skrev: 'Når du tar deg på et tog med babyen din for første gang og surrer om det du har oppnådd ...... og så ser du babyen syk. '

Hun oppdaterte også sine følgere når hun kom tilbake til jobb etter svangerskapspermisjonen.

Jeg kom meg ut av huset for min første dag med seriøst arbeid (uten at babyen var syk på meg). Jeg følte meg som high fiving -folk da jeg gikk nedover gaten (jeg sier gikk, jeg mener snublet ... ble ikke helt vant til å være i hæler igjen!) #Foreldreprestasjoner, rusket den stolte mamma.

Steph McGovern bryter ut i tårer da hun sier farvel til BBC Breakfast etter fødselen

Steph McGovern bryter ut i tårer da hun sier farvel til BBC Breakfast etter fødselen

En av Stephs første arbeidsoppgaver etter fødselen var å gå tilbake til BBC Breakfast for en følelsesmessig avskjed med showet.

claudia winkleman uten frynser

Under sendingen sendte Steph sammen med kollegene Dan Walker og Louise Minchin i den røde sofaen for å nyte et siste farvel før han dro til Channel 4.

Hun spøkte med å bli en ny mamma, og innrømmet: 'Jeg har en ny respekt for foreldre. Det er som om du lever med en liten diktator! '

Steph slet med å slå tilbake følelsene sine da hun ble behandlet på en montasje av hennes beste biter det siste tiåret - og kalte søtt alle hun jobbet med familien sin.

Hun suste om opplevelsen sin og sa: 'Jeg vet, jeg forventet ikke helt å gråte. Det har vært strålende, og vet du hva? Jeg elsker familien her.

'Teamet bak kulissene som jobber dag og natt for å få oss til å se bra ut, og alt mannskapet og alt!'

Steph McGovern sa at Donald Trump var

Steph McGovern sa at Donald Trump var 'skummel' under intervjuet (Bilde: BBC)

Et av Stephs mest beryktede øyeblikk på BBC Breakfast var da hun intervjuet Donald Trump før han ble USAs president.

Når han snakket om intervjuet i en episode av Have I Got News For You, hevdet Steph at han var en 'skummel mann' under samtalen.

Hun forklarte: 'Han sa:' Du er så vakker, jeg kommer til å forlate rommet for å få meg til å se bedre ut, for hvis vi gjør dette intervjuet nå, vil alle bare stirre på deg og ikke høre på meg . '& apos;

Steph lot som han kneblet før han la til: 'Det er fordi han trodde det ville være den beste måten å avvæpne meg på.

'Han tenkte som en kvinnelig journalist, han trodde det var det beste å si til meg i stedet for:' Å, jeg så på stykket ditt om mobiltelefonforsikring i forrige uke. '

Hun sa at hun var upåvirket av kommentarene hans, og børstet ham av med en vittig replikk om en nattklubb i Middlesbrough og svarte: 'Ja, kjærlighet, jeg har hørt bedre replikker enn det nedover Club Bongo.'

Hun børstet den amerikanske presidenten med en vittig replikk om et nattklubb i Middlesbrough under møtet deres i 2012

Hun børstet den amerikanske presidenten med en vittig replikk om et nattklubb i Middlesbrough under møtet deres i 2012 (Bilde: BBC)

Steph kom tilbake til skjermene våre i mars i fjor med sitt nye selvtitulerte Channel 4-show, The Steph Show.

På grunn av koronaviruspandemien ble showet sendt direkte fra Stephens stue i stedet for kanalens hovedkvarter som planlagt.

Steph kunngjorde at hun ville åpne Yorkshire -familiens frontrom for seerne - ved hjelp av noen smarte robotkameraer - da hun presenterte nasjonen fra det flotte kjøkkenet.

Seerne elsket å se Steph gjøre det hun gjør best, mange klarte ikke å ta øynene av hennes fantastisk fargerike innredning.

Det syntes imidlertid å være mangel på matlyst da showet hennes kom tilbake med en ny tittel, Stephens lunsjpakke, senere på året.

Steph presenterte fra kjøkkenet hennes

Steph presenterte fra kjøkkenet hennes (Bilde: Kanal 4 -bilder må ikke endres eller manipuleres på noen måte. Dette bildet kan bare brukes til publisitetsformål på Channel 4 i forbindelse med den gjeldende sendingen av programmet (e) som er omtalt i nasjonal og lokal presse og oppføringer. Skal ikke reproduseres eller distribueres for bruk eller på noe medium som ikke er angitt ovenfor.)

Showet hennes på dagtid registrerte null seere på et tidspunkt i løpet av en episode i september, bare to uker etter at det ble relansert, mens det møtte ITVs løse kvinner.

En kilde sa: Det var en tøff oppfordring til å gå imot et så etablert og godt elsket show som Loose Women, og det er ingen tvil om at avgjørelsen skader C4, og disse karakterene viser det.

ITV var alltid sikre på at de løse kvinnene ville se fra seg konkurransen - og faktisk fortsetter antallet å stige.

C4 sa at tirsdagens show i gjennomsnitt var rundt 87 000 seere totalt da det lovet å gi showet tid til å øke publikummet.

En talsperson la til: På tirsdag tiltrukket Steph's Packed Lunch et gjennomsnittlig publikum på 87 000 seere fra kl. 12.30 til 14.10 og trakk 204.000 på topp. Show på dagtid tar alltid tid å bygge sitt publikum.

Steph har brakt mye energi til vårt line-up på dagtid, og vi er glade for liveshowene laget har produsert.

Steph er tilbake i studio nå

Steph er tilbake i studio nå (Bilde: TeessideLive)

Den tidligere BBC Breakfast -stjernen fortalte tidligere til The NEWSAM at hun bare hadde seg selv å klandre hvis det mislyktes.

'Selvfølgelig er jeg nervøs. Jeg har begynt å ha drømmene nå der jeg liker det, hva om gjestene ikke dukker opp eller om de alle begynner å banne på lufta, sa hun.

'Men jeg vet ikke, det er også derfor jeg elsker det. Jeg er en adrenalin -junkie. Jeg er en som elsker live -tv og presser meg selv.

Men ja, når navnet ditt står på blikken, er det ingen andre å skylde på hvis det er søppel. Hvis det er søppel, er det min feil.

Steph uttalte seg for å avvise spekulasjoner om at hennes nye Channel 4 -serie vender mot øksen etter å ha fått inn lave seertall.

Da en Twitter -tilhenger spurte om showet var slutt, svarte hun trossende: 'Nei.'

*Stephens lunsjpakker sendes hverdager på kanal 4 kl. 12.30

Se Også: