Deontay Wilders bror reagerer på oppfordring fra Tommy Fury til sommerkamp

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Deontay Wilder 's bror Marsellos har svart på Tommy Fury' s utrop for en kamp om underkortet til sine respektive brødre & apos; trilogi om sommeren.



Tommys bror Tyson skal møte Deontay i en trilogi 24. juli i Las Vegas, og den yngre Fury ønsker å gjøre det til en familieaffære.



Marsellos tok til sosiale medier i dag for å legge ut en video som reagerte på Love Island-stjernen Tommy 's call-out, og ba ham sende et legitimt tilbud i stedet for å gjøre det i media.



'Hei Tommy Fury, behold den samme energien når du ser meg,' sa Marsellos. 'Du snakker om navnet mitt, men teamet ditt har ikke sendt meg en jævla ting.

rob knox harry potter

'Jeg gjør ikke noe tak, jeg er en underholder i det virkelige liv, gutt.'

Fury gjorde oppslaget i oppbyggingen til kampen hans denne helgen med Jordan Grant på underkortet til den midlertidige tungvektkampen mellom Daniel Dubois og Bogdan Dinu.



Tommy Fury med broren Tyson i Miami

Tommy Fury med broren Tyson i Miami (Bilde: Twitter/TysonFury)

Tyger tegnet honning naken

Den yngre Fury forventes å slå Grant, til tross for sin ubeseirede rekord, og kan snu på bare seks uker for å møte Wilder, selv om han måtte gå opp i vekt for å møte sin cruiserweight -fiende.



Den kampen [med Marsellos Wilder] ville komme til overskrifter, sier Fury til The Lowdown -showet til Queensberry. 'Det ville være et privilegium å kjempe på Tysons underkort, og vi begge får seire.

Jeg er klar for den kampen. Jeg er klar for hva som helst. Jeg er her og trener, i form så det som kommer kommer jeg til å være klar for.

Jeg skal ha et stykke av ham. Jeg ringte ham før, og han svarte aldri.

Tjue-to år gamle Fury, som var finalist på Love Island-sesongen 2019 med kjæresten Molly-Mae Hague, var på trening i Miami sammen med broren Tyson da nyheten kom om at han ville kjempe mot Wilder i stedet for Anthony Joshua.

Og nå ser det ut til at han ønsker en kamp med 31 år gamle Marsellos, som begynte å bokse senere enn alderen Fury for øyeblikket er og har blitt stoppet to ganger i sin relativt unge kampkarriere.

Marsellos planla en ring tilbake i begynnelsen av 2020, men på grunn av utbruddet av pandemien har han fokusert på trening.

Dette ville ikke være første gang Fury har kalt ham ut og sa i fjor: Hvis broren hans vil det samme som Deontay fikk, kan han få det.

Jeg ser mange mennesker som twitrer om å ville kjempe mot meg, men jeg har aldri sett det før jeg dro til Love Island, så jeg vet hva de er ute etter.

Hvis Marsellos Wilder er en av dem, så vil jeg gjerne tvinge.

Mitt råd til ham ville være å tie og bli i Amerika hvor han kan prøve å hjelpe broren med å komme seg etter det Tyson gjorde med ham, rettferdig og firkantet.

hva betyr 1616

Fury er 5-0 som profesjonell mens den yngre Wilder er 5-2, og tapte sin siste kamp til et brutalt skudd fra Dustin Long mot slutten av 2019.

Se Også: