EastEnders spoilere for neste uke: Hevn som dreper frykt og hjerteskjærende farvel

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: BBC)



EastEnders vil bringe hjertesorg og drama på skjermen neste uke, da spoilere for BBC -såpen erter det som venter for noen innbyggere i Walford.



Det er babybomber, hevndrama og den triste avskjeden til en nylig myrdet karakter.



Ben Mitchell sliter fortsatt med løslatelsen av morderen Simon, som myrdet kjæresten Paul i 2016.

Det er også en familie i sorg, mens Panesars forbereder seg på å ta et siste farvel med sin elskede sønn og bror Jags, som nylig ble drept i fengsel.

Andre steder er det romanser i trøbbel og familier som står overfor spenning. Her er hva som venter i Walford neste uke ...



EastEnders vil bringe hjertesorg og drama på skjermen neste uke

EastEnders vil bringe hjertesorg og drama på skjermen neste uke (Bilde: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

storebror line up 2013

Babydrama

Keegan Butcher-Baker vil bli sjokkert når han ser kona Tiffany kjøpe en graviditetstest neste uke.



BBC One -såpen ser at det oppstår en misforståelse mellom Keegan (Zack Morris) og kona Tiffany (Maisie Smith) når han tror hun kan lure på om hun er gravid når hun faktisk prøver å hjelpe sin beste venn og søsteren hans, Bernie Taylor ( Clair Norris).

Tiffany har feilaktig gitt Bernie slankepiller, til tross for at Bernie vil at de skal hjelpe til med vekttapet for graviditetsplanene sine som en surrogat for Stuart (Ricky Champ) og Rainie Highway (Tanya Franks), kan det skade babyen hennes.

Senere hjemme, pakker Tiffany ut graviditetstesten når Keegan går inn.

Misforståelsen får Bernie til å endelig være ærlig med et familiemedlem om hennes planer om å være Stuart og Rainies surrogat.

Hvordan vil Keegan og resten av Taylors reagere på Bernies planer?

Ben hevn

EastEnders spoilere erter et dødelig oppgjør på kortene for Ben Mitchell

EastEnders spoilere erter et dødelig oppgjør på kortene for Ben Mitchell (Bilde: BBC)

EastEnders -spoilere erter et dødelig oppgjør på kortene for Ben Mitchell, mens han planlegger hevn over den tidligere kjæresten Paul Cokers morder.

En av drapsmennene hans, Simon Atmore, er løslatt fra fengselet etter en appell for dommen, og etterlot Ben ødelagt.

For fem år siden slo Simon og vennene hans brutalt opp Ben og kjæresten Paul i et forferdelig homofobisk angrep.

Hatkriminaliteten etterlot både Ben og Paul skadet, men Paul kunne ikke reddes i hjerteskjærende scener.

Det uprovoserte angrepet forandret Ben's evig liv med tapet av partner Paul, men alle synderne ble sendt til fengsel.

Nå har utgivelsen av Simon utløst smertefulle minner for Ben, så vel som kunnskapen om at rettferdighet ikke har blitt utført for hans første kjærlighet.

Ettersom Paul ikke er i stand til å leve livet sitt som han burde være, sitter det faktum at morderen hans er i stand til å komme tilbake til det normale, ikke akkurat med Phil Mitchells sønn.

Til tross for at mannen Callum Highway ba ham om ikke å bli involvert, er det ikke lenge før Ben søker hevn.

Lolas hjertesorg

EastEnders 'Lola Pearce blir ødelagt når kjæresten Isaac Baptiste avviser henne etter at han er seksjonert

EastEnders 'Lola Pearce blir ødelagt når kjæresten Isaac Baptiste avviser henne etter at han er seksjonert (Bilde: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

EastEnders 'Lola Pearce blir ødelagt når kjæresten Isaac Baptiste avviser henne etter at han er seksjonert.

Neste ukes episoder av BBC One -såpen følger Isaks (Steve Basaula) opprivende sammenbrudd etter at hans schizofreni tok en vending til det verre i ukens episoder.

Da han mottar behandling i en mental helse-enhet, er Lola (Danielle Harold) i Trueman-Fox-husstanden og bestemmer seg for å gjøre Isaac til en spilleliste da Patrick Trueman (Rudolph Walker) og Kim Fox-Hubbard (Tameka Empson) oppfordrer henne til å besøke henne kjæreste.

Neste ukes episoder av BBC One -såpen følger Isaks (Steve Basaula) opprivende sammenbrudd etter at hans schizofreni endret seg

Neste ukes episoder av BBC One -såpen følger Isaks (Steve Basaula) opprivende sammenbrudd etter at hans schizofreni endret seg (Bilde: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

Dette kommer til tross for motstand fra Isaks mor Sheree Trueman (Suzette Llewellyn) som er misfornøyd med Lolas rolle i Isaks liv og hans psykiske helsekamp.

Mens han besøkte enheten for mental helse, får Sheree beskjed av mental helsearbeider Rafe om at Isaac ikke vil se henne.

Lola dukker snart opp for å besøke og ser en opprørt Sheree før han snakker med Isaac selv.

Til tross for at han gikk på en ny medisin, sliter Isaac fremdeles, og mens Lola prøver å være der for ham, forteller han Lola om hans ondt og opprørt over hvordan hun lovet at han ikke ville bli skadet, og hun brøt det løftet.

Dagen etter kommer Lola tilbake for å besøke Isaac nok en gang, men finner lignende behandling som Sheree dagen før da Rafe informerer henne om at Isaac ikke vil se henne.

Tragisk farvel

Panesars sliter med å takle neste uke, ettersom Jags & apos; begravelsen kommer

Panesars sliter med å takle neste uke, ettersom Jags & apos; begravelsen kommer (Bilde: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

Panesars sliter med å takle neste uke, ettersom Jags & apos; begravelsen kommer.

Suki føler seg fortsatt skyldig, ettersom det var henne som opprettet sønnen Jags for en forbrytelse som faktisk ble begått av broren Vinny, og landet ham i fengsel der han nylig døde.

Han ble drept etter å ha blitt utsatt for fengsel, og Kheerat og moren Suki skylder begge på seg selv for ikke å kunne redde ham.

Suki føler seg fortsatt skyldig, da hun satte Jags i stand for en forbrytelse som faktisk ble begått av broren Vinny

Suki føler seg fortsatt skyldig, da hun satte Jags i stand for en forbrytelse som faktisk ble begått av broren Vinny (Bilde: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

Neste uke sliter familien med å demme følelsene sine når likbilen kommer til torget klar til å ta ham med til sitt siste hvilested.

Kheerat ender opp med å gå glipp av begravelsen som ikke klarte det, til tross for at søster Ash prøvde sitt beste for å støtte ham.

Suki blir overveldet av sorg over sønnen, og kollega Honey Mitchell tilbyr snart støtte.

Hun raser snart på sønnen for at hun ikke gikk til begravelsen, og etterlot ham ødelagt.

EastEnders sendes mandager og fredager kl. 20.00, og tirsdager og torsdager kl. 19.30 på BBC One.

Se Også: