Deepfake -appen setter ansiktet ditt i kjente filmscener - og det er skremmende overbevisende

Apper

Horoskopet Ditt For I Morgen

Appen plasserer brukerens ansikt på skuespillere i kjente filmscener(Bilde: NEWSAM.co.uk)



Hvis du alltid har drømt om å spille sammen med favorittskuespilleren din i et film- eller TV -program, kan du nå - vel, i det minste ansiktet ditt.



En ny deepfake -app har blitt viral i Kina, som lar brukerne plassere ansiktet sitt på skuespillere i kjente film- og TV -scener.



Appen, kalt Zao, ble utgitt på fredag ​​og nådde raskt toppen av de kinesiske iOS App Store -listene, ifølge en rapport fra Bloomberg .

For å bruke appen, laster brukerne opp et bilde av ansiktet sitt til Zao -appen, og velger hvilken film eller TV -program de vil se det i.

sophie og kate coronation street

Ifølge en bruker tar appen bare åtte sekunder på å sette ansiktet inn i scenen.



Twitter -brukeren Allan Xia har lagt ut en rekke videoer av ansiktet hans i kjente scener - og de er skremmende overbevisende.

Mr Xia testet appen ved å plassere ansiktet på The Hulk, Kate Winslet i Titanic, og til og med på Black Pink’s Jennie.



Selv om mange sannsynligvis vil se appen som ufarlig moro, har utviklerens personvernpolicy skapt bekymringer blant brukerne.

Ifølge Bloomberg inkluderer politikken en klausul som sier at utvikleren får en gratis, ugjenkallelig, permanent, overførbar og lisensiert lisens til alt brukergenerert innhold.

Det tar bare åtte sekunder (Bilde: NEWSAM.co.uk)

Som svar på tilbakeslaget har appens utvikler klargjort at den ikke vil bruke brukernes bilder eller videoer til annet enn appforbedringer uten deres tillatelse.

Imidlertid fremhevet Xia også viktige bekymringer for brukere som laster opp bilder av andre til Zao.

Han twitret: Det som virkelig gjenstår å se er hvordan apper som Zao kan forhindre at brukere laster opp videoer av andre til å være Deepfake uten tillatelse.

Bedrifter kan alltid saksøke, men som BarbraStreisandEffect har vist, kan en gjennomsnittlig person ikke gjøre mye hvis de blir tvunget til å bli et meme.

Les mer

Deepfakes
Deepfake -video av Bill Hader morphing Den skumle nye internettrenden Facebook vil ikke fjerne deepfake AI lager falske videoer på ett bilde

I fjor dukket det opp flere deepfake -pornovideoer på nettet, som viste seg å vise kjendiser som Emma Watson, Gal Gadot og Taylor Swift i eksplisitte situasjoner.

Deepfakes har også blitt brukt til å skildre høyprofilerte figurer som Donald Trump, Barack Obama og Mark Zuckerberg som gir betennende uttalelser.

I Zuckerberg -videoen, for eksempel, hevder Facebook -grunnleggeren å være 'en mann med total kontroll over milliarder av stjålne data, alle deres hemmeligheter, liv, fremtid.'

Se Også: