Dancing On Ice -paret Sam Attwater og Vicky Ogden åpner opp om graviditet og 'alvorlig' morgenkvalme

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

HOVED Sam Attwater og Vicky Ogden OK! Magasin

Sam Attwater og hans nydelige andre halvdel(Bilde: OK! Magasin)



kym marsh sex tape

Pregnant Dancing On Ice -stjernen Vicky Ogden har åpnet om sin 'alvorlige' morgenkvalme, men innrømmet at hun og Sam Attwater er 'over månen' om deres ufødte babyjente.



Den tidligere Eastenders -skuespilleren Sam og hans andre halvdel, som han møtte på Dancing On Ice, venter en datter sammen, med Vicky som allerede er seks måneder gravid.



Og snakket om den vanskelige, men 'spennende' graviditeten, fortalte Sam OK! magasin : 'Vi er begge over månen om det. Alt ser ut til å ha skjedd så fort. Det er bare så spennende! '

Sam Attwater og Vicky Ogden OK! Magasin

Det lykkelige paret venter (Bilde: OK! Magasin)

Det har imidlertid ikke vært en jevn vei, og Vicky avslørte at hun led med 'alvorlig sykdom' de første fire månedene, i tillegg til at hun fikk norovirus før jul.



Hun fortalte magisten: 'Jeg var syk opptil ni ganger om dagen. Det var ikke bare morgenkvalme, det ville slå meg når som helst.

'Hvis jeg var i bilen, ville jeg hatt poser med meg.'



Dans på is Resultatene

Sam Attwater og Vicky Ogden på Dancing On Ice (Bilde: IF)

Moren som skal innrømmes: 'Jeg gikk ned mye i vekt. Det spiller deg inn, da du vil gjøre alt riktig for babyen. Jeg var forferdet over at jeg ikke ga barnet de riktige næringsstoffene. '

Siden hun siden har kommet seg etter de vanskelige månedene, avslørte Vicky at hun ikke kommer til å ta en lang periode med svangerskapspermisjon.

OK! Magasinomslag Jacqueline Jossa Dan Osborne

De spiller hovedrollen i denne uken! (Bilde: OK! Magasin)

Hun la til: 'Det er en skøyteleir i Østerrike som jeg planlegger å jobbe med, og det er fem uker etter at babyen skal være [i slutten av juni]. Vi har bestilt flyreiser. Jeg kunne ikke tenke meg å ta fri i seks eller 12 måneder. '

Sam la til: 'Jeg kommer til å fortsette som pappas barnehage!'

* Les hele historien i denne uken OK ! Magasin - kommer ut i dag

Se Også: