Cristiano Ronaldo tester Erik ten Hag med etterspørsel som så Ole Gunnar Solskjær spenne

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cristiano Ronaldo kan testes Erik ten Hags nervøs med sin siste oppdatering i det som ser ut til å være en taktikk som ligner på en han brukte mens han var under Ole Gunnar Solskjærs regel.



Til tross for nådeløse spekulasjoner rundt 37-åringens fremtid etter at han gjorde det klart at han ønsker å forlate klubben, har Ronaldo nå informert den nye sjefen om at han er klar til å spille i Uniteds åpningskamp. Premier League sesong hjemme til Brighton.



Ronaldo savnet mesteparten av Uniteds pre-season-kampanje og nevnte 'familieårsaker' som forklaringen bak hans fravær. Likevel, med begrenset spilletid under beltet, har han fortalt Ten Hag at han ønsker å spille mot Seagulls på søndag.



NEWSAM Football forstår at Ronaldo har «flydd» på trening og holdt samtaler med sin leder om planen for de kommende dagene. Når det gjelder resten av vinduet, har ikke United avviket fra sin holdning om at Portugal-skipperen ikke er til salgs denne sommeren.

Ballen er nå på managerens bane, og alle øyne er rettet mot Ten Hag og hans lagutvalg, da spørsmålstegn henger ved om han vil stå fast og utelate Ronaldo fra startelleveren eller falle feil i det samme problemet som bidro til Solskjærs oppsigelse.

Under nordmannens skjebnesvangre regjeringstid gjorde Ronaldo det klart at han ønsket å bli tatt ut til hver eneste kamp. Derfor, da han ble droppet til benken for uavgjort 1-1 mot Everton i oktober ble den femdobbelte Ballon d'Or-vinneren sittende igjen med managerens avgjørelse.



I følge a Sol rapport bekreftet en kilde frustrasjonen til den ikoniske nummer syv og avslørte: 'Ronaldo var ekstremt skuffet over å ha blitt benket. Ole antok at han var sliten etter Villarreal-kampen, så han bestemte seg for å bare sette ham på tidlig i andre omgang.

 Erik ten Hag har en vanskelig avgjørelse å ta i forhold til Cristiano Ronaldo
Erik ten Hag har en vanskelig avgjørelse å ta i forhold til Cristiano Ronaldo ( Bilde: Actionbilder via Reuters)

SI DIN MENING! Bør Ten Hag starte Ronaldo mot Brighton? Kommentar under



'Men Cristiano fortalte ham at han vil fortelle ham når han ikke er i stand til å spille og at han ønsker å spille i hver eneste ligakamp. Han fortalte ham også at han har kommet hit for å vinne trofeer og at United trenger å spille sitt beste. viktige spillere i alle kampene.'

Riktig nok startet Ronaldo de neste to kampene mot Villarreal i Champions League og Aston Villa hjemme i ligaen.

Solskjærs utholdenhet med Ronaldo førte til at noen hevdet at han hadde mistet sin autoritet i garderoben og nå bøyde seg etter innfallene til sin mest profilerte spiller. Det er avgjørende for Ten Hags sjanser til å lykkes at han ikke gjør det samme, ellers risikerer han å miste respekten til spillerne sine før han i det hele tatt har fått tak i dem.

Nederlenderen er i en spesielt vanskelig situasjon siden det å spille Ronaldo kan oppfattes som en svakhet, men han har svært begrensede andre angrepsmuligheter som følge av Anthony Martials nylige skade.

Se Også: