Crawshaw slakterkjede med 40 filialer går i administrasjon

Kjøpesenter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Crawshaws slakteres andeler er suspendert(Bilde: Loughborough Echo)



Crawshaw slaktere har kalt inn administratorene etter at en investor-kausjon mislyktes.



Selskapet søker en kjøper, men 600 jobber nasjonalt er nå i fare GrimsbyLive rapporterer .



Crawshaw, etablert i Rotherham, har også en gang banebrytende fabrikkbutikk i Scunthorpe, samt butikker i Grimsby's Top Town Market, Hull's Whitefriargate og North Point Shopping Center.

Det er mer enn 40 andre utsalgssteder rundt om i landet.

hai i Themsen

Crawshaws aksjer ble også suspendert fra handel på London Børs 'junior AIM -marked.



Hundrevis av jobber er i fare (Bilde: Loughborough Echo)

dyson v6 animal sainsburys

Det kommer etter at slakteren sa tidligere denne måneden at den forsøkte å skaffe egenkapital for å gjenopprette vekst og lønnsomhet.



I følge det siste settet med resultater for seks måneder til 29. juli, hadde gruppen en inntekt på 21,6 millioner pund og et underskudd før skatt på 1,7 millioner pund.

En talsperson for Crawshaws sa: 'Som tidligere kunngjort 26. oktober, vurderte styret en rekke tiltak for å avhjelpe, inkludert å skaffe ytterligere finansiering gjennom egenkapitalinnsamling for å løse de viktigste problemene det hadde identifisert med selskapet.

'Siden har styret vært i diskusjoner med eksisterende investorer og potensielle investorer. Dessverre har disse diskusjonene ikke lykkes med å skaffe tilstrekkelig kapital til å løse disse sentrale problemene.

'Selskapet har ikke tilstrekkelige kontantressurser til å gjennomføre den nødvendige omstruktureringen av virksomheten.'

Les mer

High street nedleggelser
Flere House of Fraser -butikker stenger Asda -arbeidere ba om å signere nye kontrakter William Hill stenger 700 spillbutikker M&S kan stenge enda flere butikker

Se Også: