Par gir datterens rom Beauty and the Beast makeover - og det ser magisk ut

Familie

Horoskopet Ditt For I Morgen

Disney-fans elsker dette rommet med skjønnhet og dyret(Bilde: DIY On A Budget Official/Facebook)



Hvis din lille er besatt av alle tingene Disney, vil du kanskje ikke la dem se dette.



Det er fordi de vil at du skal gi rommet deres en episk Disney -prinsessemakeover etter å ha sett hvordan en familie forvandlet datterens soverom.



Pappa Scott Preston tok nylig til Facebook for å dele en haug med bilder som viser det ferdige rommet - og vi må si at det ser magisk ut.

Legger ut bildene i DIY On A Budget -gruppe, Preston forklarte at hele soverommet var dekorert for hånd og inkludert prisen på dobbeltsengen, det kostet dem under £ 500 å gjøre.

Det fortryllende rommet har en rekke gjenstander inspirert av animasjonsfilmen fra 1991, Beauty and the Beast, inkludert en roselampe, figurfigurer og et veggmaleri.



Den har et veggmaleri fra Amazon (Bilde: DIY On A Budget Official/Facebook)

Graham Norton Tina Burner

Det store veggmaleriet, som tar en vegg, ble kjøpt fra Amazon og viser Belle and the Beast danse i sine fineste klær, sett av Lumiere og fru Potts.



Den motsatte veggen har store veggklistremerker over sengen, hvor de leser Beauty and the Beast, i filmfonten, som foreldrene kjøpte av eBay.

Under bokstaven er en delikat glasslampe med en rose inni, akkurat som den som er omtalt i filmen. I tillegg til dette har rommet også bakgrunnsbilder til bokhyller, ettersom vi alle vet hvor mye Belle liker å lese.

Men kanskje den mest spennende delen av rommet er den store DFS -sengen som inneholder en TV som dukker opp fra fotbrettet - perfekt for en sovende å se på alle Disney -klassikerne.

DFS -sengen er perfekt for å se på Disney -filmer når du sover (Bilde: DIY On A Budget Official/Facebook)

joey essex og sam

Og den har alle finpussene (Bilde: DIY On A Budget Official/Facebook)

Les mer

Fantastiske transformasjoner i hjemmet
Mamma lager et fantastisk nytt bad Woman lager drømmekjøkken for £ 500 Mamma upcycles sliten gammel sofa for bare 20 pund Mamma forvandler trappene for bare £ 65

Mer enn 9000 mennesker har likt innlegget i gruppen, med over 1400 mennesker som kommenterer bildene.

'WOW,' svarte en person.

'Jeg vil ha dette rommet,' sa noen andre.

En tredje kommenterte: 'Helt nydelig, jeg ville like et rom som det for barnebarna mine, men jeg vedder på at jeg ville elske å tilbringe tid der inne når ingen barnebarn rundt lol.'

'Nydelig', la en annen bruker til.

'Jeg er 25 og jeg ville elske dette soverommet,' skrev en femte.

Se Også: