Costa kunngjør gratis kaffe for alle mens Express -maskiner går gratis

Costa Kaffe

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er kanskje ikke noe som heter gratis lunsj, men det er absolutt gratis kaffe, da Costa Coffee nettopp har kunngjort at alle Express -maskinene vil være helt gratis å bruke i dag.



Nei, det er ikke en aprilspøk, bare en enormt sjenerøs gave, ettersom tirsdag 1. oktober 2019 vil alle deltakende Costa Express -maskiner i Storbritannia være gratis i 24 timer.



Dessverre, unntatt Nord -Irland, vil du kunne velge mellom alt på Express -maskinens meny, velge mellom klassikere, inkludert Americano, Latte, Espresso og Cappuccino, eller til og med bare en god gammel varm sjokolade.



Uten at noen av Express -maskinene tar penger, vil du også kunne tilpasse drikken din helt gratis og legge sirup til drikken din.

forskere spår nøyaktig dato

Finn ut hvordan du kan få gratis varm drikke her

Ikke gå inn i en Costa -butikk - dette er maskinene du leter etter



Tilbudet er tilgjengelig på over 8500 deltakende Costa Express -maskiner på landsbasis, og tilbudet starter klokken 00:15 tirsdag 1. oktober 2019 (eller når din nærmeste butikk med en ekspressmaskin åpner) og slutter klokken 00:15 onsdag 2. oktober 2019.

For at du skal komme tilbake for mer, anbefaler Costa også at folk registrerer seg for Costa Coffee Club -appen og skanner den når de pakker med freebien sin, ettersom alle som krever en gratis drink neste tirsdag og har appen, også blir deltatt i en trekning, med en toppremie på gratis Costa Coffee i et år. Forestill deg...



Du kan ha så mange du vil (Bilde: Getty Images Europe)

Les mer

Denise Van Outen 90-tallet
Gratis mat og drikke
Gratis pizza Helt gratis kylling på KFC Gratis Bare spis takeaway Gratis babymat og frukt på IKEA

Administrerende direktør, Scott Martin ved Costa Express, sa: Kaffeindustrien blomstrer uten tegn på vår kjærlighetsaffære med drikken som reduseres, siden det er anslått at 95 millioner kopper drikkes om dagen.

Imidlertid har selvbetjente drikkemaskiner i årevis båret et visst stigma. Frysetørket kaffe, melk med lang levetid, klumpete supper og tørr varm sjokolade ble lett forsynt i maskiner på slutten av nittitallet og de tidlige barnehagene, så vi kan forestille oss hvordan en dårlig opplevelse er nok til å sette noen av livet!

søke om storebror 2014

Vi i Costa Express tror ikke dette er akseptabelt og har jobbet utrettelig for å revolusjonere selvbetjeningsopplevelsen.

'Våre maskiner serverer de samme ferske signatur Mocha Italia kaffebønnene og fersk skummet melk du ville forvente i våre Costa Kaffebutikker, så kvaliteten på opplevelsen din blir aldri kompromittert.

Vi er så sikre på at når du først har prøvd en kopp fra Costa Express, vil den fort bli en vanlig del av rutinen din, så bare for en dag gir vi bort en gratis drink til alle.

Lyst på en god kaffe hver dag?

Disse maskinene gir deg din egen kaffe på farten hjemmefra (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

Hvis du er på markedet for din egen ekspressmaskin, her er våre toppvalg - alt under £ 100.

  1. Lavazza, liten kaffemaskin , £ 59,99

  2. Nespresso fra Magimix Inissia kaffemaskin , £ 59

    bella hadid plastisk kirurgi
  3. Tassimo av Bosch Fidelia kaffemaskin , £ 49,99

  4. Russell Hobbs 23370 Elegance Filter kaffetrakter, svart , £ 89,99

  5. Nescafé Dolce Gusto Jovia av De & apos; Longhi kaffemaskin , £ 34,99

Se Også: