Corrie -stjernen Jack P Shepherds alvorlig ubehagelige kjærlighetsbarn feirer tiende bursdag

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: WireImage, Instagram)



Coronation Street Jack P. Shepherds kjærlighetsbarn har markert sin 10 -årsdag denne uken.



Den unge gutten Greyson, som Jack ikke har et forhold til, lider av den uhelbredelige en-i-en-million genetiske lidelsen som kalles vekslende hemiplegi, som lammer deler av kroppen og etterlater ham i intense smerter.



Greyson har vært inn og ut av sykehuset siden han ble født i januar 2011. Han fikk sitt første angrep da han var fire måneder gammel og hadde testet for alle slags forhold, inkludert epilepsi.

Han ble diagnostisert med vekslende hemiplegi på tampen til sin andre bursdag. Bare 25 personer i Storbritannia antas å ha tilstanden.

Jack P. Shepherds kjærlighetsbarn fylte ti år denne uken (Bilde: Mike Marsland/WireImage)



Torsdag tok moren hans Sammy Milewski, som unnfanget Greyson etter en natts stand sammen med såpestjernen Jack i 2010-bak ryggen til partneren Lauren Shippey, Instagram og lovpriste sin 'fantastiske lille mann' og avslørte hvor stolt hun er av ham .

mason greenwood fifa 21 face

Ved siden av et utvalg søte snaps av Greyson - som ligner sin far - skrev Sammy: 'Massive Happy Birthday to this amazing little man.



'For et år det har vært, vi går inn i! med så mange utfordringer, men du slutter aldri å overraske meg, med alt som skjer i verden en kamp du håndterer daglig #AHC #lammelse men du lyser hele tiden opp ethvert rom med din vittige sjarm og personlighet, og lar aldri noe sette deg tilbake.

Greyson, som Jack ikke har et forhold til, lider av den uhelbredelige en-i-en-million genetiske lidelsen som kalles vekslende hemiplegi (Bilde: sammymilewski/Instagram)

'Jeg er så stolt over å være din mamma, jeg kan ikke tro at du er tosifret nå.'

Deretter la hun til en rekke hashtags der hun avslørte at de skulle feire Greysons lockdown -bursdag med hjemmelaget pizza.

Torsdag dro Greysons mamma Sammy Milewski til Instagram for å rose henne den 'fantastiske lille mannen' på bursdagen hans (Bilde: sammymilewski/Instagram)

hva betyr 93

Sammy avsluttet innlegget: ' # 10 #bursdagsgutt #alltid vær min kjære #Lockdownlife #patryathome #Hjemmelaget pizza . '

Skuespiller Jack har tilsynelatende aldri møtt sønnen sin, stjernen betaler vedlikehold etter at han fikk vite at han var pappa til Greyson etter en DNA -test.

Helt siden fødselen - hvoretter Greyson kjempet for livet på intensivbehandling på Rotherham General Hospital, South Yorks - har Sammy vært en alenemor. Den tidligere modellen lever nå et stille liv med sønnen som fokus.

Jack har tilsynelatende aldri møtt sønnen, stjernen betaler vedlikehold etter at han fikk vite at han var pappa til Greyson etter en DNA -test (Bilde: sammymilewski/Instagram)

David Platt -skuespilleren Jack er allerede far til to barn, Nyla og Reuben, med forloveden Lauren.

Tilbake i 2014 åpnet Sammy om skuffelsen over Jack påståtte nektelse å møte sønnen.

Hun sa til The NEWSAM: 'Faren hans har ikke vært i livet hans. Jeg vet ikke hvorfor fordi vi ikke snakker, men jeg antar at det er at han ikke ønsket det.

Jeg vil at sønnen min skal ha en far i livet, men hvordan kan du føle deg trist for noe han aldri har hatt? Jeg synes det er trist i seg selv å si det.

Se Også: