Stacey Dooley utløser forlovelsesryktene med Kevin Clifton på en elsket date

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Strictly Come Dansende par Stacey Dooley og Kevin Clifton kan snart valse opp midtgangen, dømt etter bilder av deres siste elskede date.



Den flamhårede dokumentarprodusenten så ut til å ha på seg en forlovelsesring da hun tok en spasertur gjennom Londons trendy Portobello Road med Kevin.

32-åringen har allerede flyttet inn på danserens London-pute, og paret ble oppdaget å stoppe for doughuts tidligere denne uken og beviste at de er seriøst søte på hverandre.



Stacey og Kevin smilte alle sammen på sin elskede date (Bilde: NASH / BACKGRID)



Stacey hadde på seg smykker på venstre hånd (Bilde: NASH / BACKGRID)

De kunne ikke holde hendene fra hverandre (Bilde: NASH / BACKGRID)



BBC Three -verten Stacey og Kevin bekreftet offisielt sin romantikk på sosiale medier i april etter å ha slått den av på fjorårets Strictly og vunnet showet.




Like etterpå ble Stacey skilt med kjæresten.


Mens Kevin & exs kone - og meddanser Karen Clifton - har gått tilbake til å bruke sitt forrige navn Karen Hauer.



Stacey så ut til å være fnis (Bilde: NASH / BACKGRID)

Hun lente seg til Kevin da de tok en spasertur i hovedstaden (Bilde: NASH / BACKGRID)

Paret unnet seg deretter donuts (Bilde: NASH / BACKGRID)

Stacey så ut til å være ved godt mot på helgedaten hennes med Kevin etter en utfordrende uke.

Programlederen kom inn i en debatt på sosiale medier med fans etter at hun nektet å be om unnskyldning for sin rolle i den & hvite frelseren & apos; rad.

Strictly -vinneren, 32, ble sterkt kritisert for å ha lagt ut et bilde med et svart barn på en Comic Relief -tur til Uganda tidligere i år.

emily sløv svart enke

(Bilde: NASH / BACKGRID)

(Bilde: NASH / BACKGRID)

Hun slo tilbake på en kommentator som skrev på et annet bilde, denne gangen med en svart kvinne: 'Denne svarte personen er i hvert fall gammel nok til å gå med på et bilde med deg.'

En opprørt Stacey sa at det ikke var noe 'skummelt' bak turene hennes og rant om å måtte 'rettferdiggjøre' seg selv og ba folk om ikke å gjøre antagelser.

(Bilde: Instagram)

(Bilde: Internett ukjent)

Stacey sa at furoren var 'hysterisk' og at hun ikke bryr seg om hva parlamentsmedlem David Lammy - som lammet programlederen - eller Twitter synes om henne når hun ble spurt om det på Sheffield Doc Fest på mandag.

Da et sosialt medie kommenterte sitt siste bilde, svarte Stacey: 'Jeg forstår den bredere samtalen folk vil ha, og jeg forstår at noen sier at de føler at det er en sliten fortelling ... jeg skjønner det.

'Det som ikke er greit, er at folk kommer ut som om vi på en eller annen måte var skummel i vår tilnærming.'

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: