Politiet etterforsker barnehagen etter bekymringer om behandlingen av barn i omsorgen

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Abacus Day Nursery, Essex

Politiet etterforsker Abacus barnehage i Essex etter bekymring for behandling av noen av barna i omsorgen(Bilde: Google)



Politiet etterforsker en barnehage etter bekymring for behandling av noen av barna i omsorgen.



Detektiver utfører en undersøkelse av omstendighetene rundt påstandene i Abacus Day Nursery i Billericay, Essex.



Politiet sa at de hadde blitt informert av Ofsted om at barnehagen har fått registreringen suspendert og vil være stengt i opptil seks uker.

englelig betydning av tall

En talsperson sa: 'Foreldre med barn som går i barnehagen, blir kontaktet av Essex Police for å informere dem om etterforskningen og for å snakke med dem om eventuelle bekymringer de måtte ha.

'Essex Police tar barns sikkerhet ekstremt alvorlig og vil prøve å holde foreldre og lokalsamfunnet oppdatert om fremdriften i etterforskningen så regelmessig som mulig for å lette eventuelle bekymringer.'



En 49 år gammel kvinne fra Wickford ble arrestert av politiet i går og har blitt kausjonert til 31. mars.

Politiet etterforsker med sosialavdelingen i Essex County Council og politiets talsmann sa: 'Beskyttelse og velvære for barna er en prioritet for alle involverte etater, og Essex Police vil fortsette å gjøre henvendelser med foreldre og andre mennesker som har en forening med barnehagen. '



Talsmannen oppfordret alle som måtte ha bekymringer eller informasjon som kan hjelpe etterforskningen om å kontakte politiets verneenhet på 01245 282103 eller via 101.

Det har ikke vært påstander om seksuelle overgrep på dette tidspunktet. Ofsted hadde ingenting å tilføre politiets uttalelse.

Det var ikke noe svar på en telefon til barnehagen.

En Ofsted -inspeksjon i oktober 2012 fant at tilbudet og undervisningspraksis i de første årene var bra, der alle ansatte jobbet godt sammen, delte ideer og planla aktiviteter for å forbedre barns læringsopplevelser.

Bestemmelsen var imidlertid ennå ikke enestående fordi planlegging ikke konsekvent inkluderte tilpasning av aktiviteter for alltid å sikre at barns individuelle læringsbehov og -stil ble fullt ut oppfylt, og muligheter ble ikke fullt ut omfavnet for de barna som snakket engelsk flytende, men hvis kulturarven var annerledes, konsekvent for å få tilgang til ressurser som gjorde dem i stand til å utforske hjemmeskikkene og språket.

Inspeksjonen fant at selv om det var en handlingsplan for å identifisere forbedringsområder, som inkluderte synspunkter fra ansatte, barn og andre fagpersoner, inkluderte den foreløpig ikke sammenhengende foreldrene & apos; visninger.

gammel kroningsgate støpt

Barnehagen åpnet i 1995, og driver fra en ombygd bungalow i et boligområde i Billericay.

På inspeksjonstidspunktet var det 66 barn på rull i alderen fra fødsel til fem år, og 11 ansatte.

Ofsted bemerker på nettstedet at den bare suspenderer en leverandørs registrering hvis den tror at et eller flere barn kan være utsatt for skade.

'Dette betyr ikke alltid at leverandøren har gjort noe galt, men det gir oss tid til å undersøke bekymringene våre eller gi oss eller leverandøren tid til å ta skritt for å redusere eller fjerne mulig risiko. Vi vil avslutte suspensjonen så snart vi er sikre på at barn ikke er i fare. '

Se Også: