Bev Unwin kommer tilbake til Coronation Street for å si farvel til gamle venn Deirdre Barlow

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Siste hilsener: Bev Unwin kommer tilbake som Susie Blake for å si farvel til Deirdre



Den tidligere Coronation Street -favoritten Bev Unwin skal tilbake til brosteinene etter nesten et tiår unna, for å ta farvel med sin kjære venn Deirdre Barlow.



Skuespilleren Susie Blake forlot showet i 2006, men kommer tilbake til Weatherfield for å filme de hjerteskjærende begravelsesscenene, som skal vises i juli.



Mens Rovers barpike Bev og Deirdre var nære venner i Weatherfield, var Susie og skuespiller Anne Kirkbride venner i det virkelige liv.

Etter Annes død i januar fortalte Susie, 65, This Morning: Hun fikk alle til å føle seg som en del av familien. Det var hun som fikk alle sammen, fikk dem til å le, hevet temperaturen.

Hvis du gikk på stedet, ville hun tatt upassende bilder av mennesker som snorket i fluktstoler da de burde ha lært linjene sine.



rylan og dan delte seg

En showkilde sa: Det er veldig passende at noen av Deirdres nærmeste venner og familie vil være der for å vise respekt og gi henne en god send-off. Det kommer til å bli emosjonelt.

I showet flyttet Bev til Peak District ikke lenge etter at forloveden Fred Elliott døde den dagen de skulle være gift.



Siden da har Deirdes fravær noen ganger blitt forklart med besøk for å se Bev, hvis skjermdatter Shelley ble spilt av Sally Lindsay.

Corrie -sjefer har også stilt opp en retur for Deirdres stesønn Peter Barlow, spilt av Chris Gascoyne, som forlot fjoråret for å starte et nytt liv i Portsmouth. Han sa: Jeg jobbet med Annie i 15 år og jeg elsket henne. Hun var en virkelig nydelig kvinne, og jeg savner henne.

Kirkbride, som spilte Deirdre i 42 år, døde plutselig 60 år gammel etter en kort kamp med kreft.

Showets produsenter har jobbet med familien hennes for å lage et passende farvel på skjermen, med ektemannen David Beckett som godkjente handlingen og sa at det passer for en legende.

I forrige måned hevdet innsidere at Deirdres utsendelse ville svare til en statlig begravelse med det meste av rollebesetningen til stede. Mange deltok ikke i Annes begravelse, som var en privat familiesak.

En talsmann for ITV -såpen forklarte: Vi har fullført detaljer for et komplott som forklarer Deirdres avgang, som vil bli vist til sommeren.

laura holmes hundeangrep

Corrie -sjef Stuart Blackburn snakket etter å ha vunnet den 'beste såpen' Bafta søndag kveld.

For folk som skal, tar vi inn nye mennesker, sa han. Folk er skikkelig slitne, folk er utslitte, vi hadde starten på året med Annie og en virkelig straffende plan. Folk blir slitne og gretten, men det er greit.

meningsmåling

Mister Coronation Street for mange etablerte karakterer?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: