Conor McGregor bestrider Dustin Poiriers seier i en rekke slettede tweets

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Conor McGregor har delt en rekke påstander om hvorfor han synes Dustin Poiriers UFC 264 -seier mot ham var ugyldig.



McGregor brakk tibia i avslutningsøyeblikkene i den første runden mot Poirier tidligere denne måneden. & apos; Diamanten & apos; kjempet godt i første runde, med to dommere som tildelte ham 10-8 for skaden han påførte McGregor.



Etter en slettet tweet å dømme fra McGregor, var han ikke fornøyd med påstandene om at beinbruddet hans ble forårsaket av Poirier som sjekket et av sparkene hans. Irleren avviste også at en legestopp er en TKO.



'Wow dere! Han sjekket sparken med rumpekinnet, 'skrev McGregor.

beste blekemiddel for hår

Å hoppe på en giljotin er ikke en fjerning. Å ta opp sparket i beinet er ikke en sjekk. En legestopp er ikke en TKO. Spillet fortsetter b ******.

Conor McGregor sparker Dustin Poirier i kampen mot UFC 264

McGregor mener Poiriers seier på UFC 264 var ulovlig (Bilde: Zuffa LLC)



'Pissmaur for meg er dere alle. Ikke engang bønder. Piss maur! Gå nå til de stasjonerte vlogger -kameraene dine, nybegynnere!

McGregor fortsatte med å lage en rekke andre tweets som angrep hans rival Khabib Nurmagomedov og til og med Poiriers kone.



I øyeblikkene som fulgte etter UFC 264 gratulerte Khabib sin tidligere motstander Poirer med seieren og uttalte: 'Good beatries evil'. McGregor så deretter ut til å indirekte håne Khabibs avdøde far og trener, Abdulmanap.

'Covid er bra og far er ond?' McGregor skrev.

Adulmanap Nurmagomedov døde i juli i fjor etter en lang kamp med COVID-19-komplikasjoner. Den tidligere UFC -lettmesteren Khabib nevnte farens bortgang som årsaken til at han trakk seg fra sporten.

McGregor målrettet også Poiriers kone, Jolie, i en av tweets. Som svar på en konto som utga seg for Poiriers kone, sa McGregor: 'Hold deg unna DM -butken min.'

Bør en leges stopp regnes som en TKO? Kommenter nedenfor

I følge Marc Ratner, visepresident for UFC Regulatory Affairs, kan ireren stå overfor tilbakeslag for truende kommentarer han kom med til Poirier og hans familie etter deres trilogi på UFC 264.

- Jeg vet ikke om vi skal ha et faktisk oppførselskodeksmøte, men det er sikkert noen ledende ansatte, inkludert Dana, som er veldig klar over det, sier Ratner.

'Og kanskje du ikke skal intervjue ham når han er på bakken med et brukket bein. Det spiller inn fordi hvem vet hva han skal si ... men ja, jeg tror det har vært samtaler med Conor. '

ryan giggs lynne giggs

McGregor vil trolig stå på sidelinjen i et år etter beinbruddet. Irlenderen har gipset hele venstre ben, men ble nylig avbildet på treningsstudioet for å fortsette vekttreningen.

Etter sin andre seier i kalenderåret mot McGregor, er Poirier neste i rekken for et UFC lett tittelskudd mot nåværende mester Charles Oliveira. Ifølge Oliveira vil den kampen sannsynligvis finne sted i desember.

Se Også: