Conor McGregor tar imot gave fra Dustin Poirier under innveiing for omkamp

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dustin Poirier ga Conor McGregor en flaske med sin varme saus da rivalene veide inn for omkampen.



Etter å ha offisielt lagt vekt på fredag ​​morgen, gikk lettvektene deretter gjennom bevegelsene til den seremonielle innveiingen foran flere hundre fans.



Og da de møtte hverandre, produserte Poirier en flaske med sin Louisana Style Hot Sauce han har kalt Heatonist.



når starter kjendis storebror 2014

Da han mottok den, sa McGregor: 'Det er flott å være tilbake her, jeg er glad for den varme sausen i Louisiana, og jeg gleder meg til å bringe den varme sausen til kampen i morgen.

'Jeg er spent på å være tilbake, og du skal ha en godbit i morgen.'

Poirier, som ble KO & d av McGregor i deres første møte i 2014, la til: 'Hele karrieren min har innrettet meg til i morgen kveld. Jeg er her for å vinne og få hånden løftet med alle nødvendige midler. Jeg lar alt ligge der ute, la oss gå. '



Tidligere veide McGregor sammen med tre av de andre beste lettvektsutøverne foran UFC 257, men navnet på alles lepper denne uken har vært Khabib Nurmagomedov, pensjonert mester i den vektklassen hvis etterfølger ennå ikke skal kåres.

McGregor tippet vekten i Abu Dhabi på 155lb for hans hovedarrangementskamp med Poirier, og Dan Hooker og Michael Chandler gjorde også lettvektsgrensen for deres co-main event.



Det er ingen tittel å vinne på søndag, men seierne fra disse kampene vil sannsynligvis kjempe om beltet i sin neste kamp, ​​forutsatt at Nurmagomedov ikke kommer tilbake.

UFC -president Dana White har ikke lagt skjul på at han skulle ønske at Nurmagomedov, som trakk seg ubeseiret etter å ha slått Justin Gaethje i oktober i fjor, kommer tilbake for en lukrativ omkamp med McGregor.

Dagestani slo ireren via innsending i 2018 i hovedhendelsen til det mest vellykkede betalingskortet i organisasjonens historie.

Dustin Poirier ga Conor McGregor en flaske varm saus

Dustin Poirier ga Conor McGregor en flaske varm saus (Bilde: Zuffa LLC)

Imidlertid døde Nurmagomedovs far og trener Abdulmanap i juli i fjor, og selv om den fryktinngytende bryteren tok Gaethje -kampen, lovte han moren å ikke gå inn i åttekantet igjen uten faren i hjørnet.

White har sagt at Nurmagomedov ville vurdere et comeback hvis noen av de fire lettvektene på søndagens kort kan vise ham noe verdt å komme tilbake i buret for.

McGregor insisterer på at han ikke tenker så mye på en omkamp, ​​og fokuserer i stedet på sitt andre møte med Poirier, som han slo i fjærvekt under sin meteoriske oppgang.

'Jeg har så mange våpen i arsenalet mitt, de er alle finjusterte, jeg er på et fenomenalt sted,' sa han.

joe sugg og dianne buswell

'Jeg gleder meg til å komme ut og vise dem frem, male bildet mitt og sette opp en vakker forestilling for fansen rundt om i verden.'

Se Også: