Kjendis trekant parnavn avslørt: Oppdateringer som dommere bestemmer om underholder skal avsløres i påbudskamp

Forsøk

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kjendis -trekantpar forblir navnløse10:01

For å oppsummere:

En knebelordre som forhindrer navngivning av en kjendis i sentrum av et trekantforbud, vil forbli etter at Storbritannias høyeste dommere i dag opprettholdt den kontroversielle ordren.



Den giftede stjernen, bare identifisert av initialene PJS, er i underholdningsbransjen og hadde blokkert publisering av en historie om hans påståtte affære med et annet par for omtrent fire år siden.



I dag avgjorde fem høyesterettsdommere med et flertall på fire mot en at det ikke var offentlig interesse for historien og publisering av stjernens navn ville krenke hans rett til personvern. Kjendisen som ble involvert, ble fortalt om avgjørelsen klokken 8 i dag.



Da han avgav kjennelsen, sa Lord Mance: Å ta for det første personverninteresser, publisering av historien ville krenke personvernsrettighetene til PJS, hans partner og deres barn.

For det andre er det ytringsfrihet, og dette er ingen offentlig interesse (uansett hvor mye det kan være av interesse for noen i offentligheten) i å publisere kyss-og-fortell historier eller kritikk av privat seksuell oppførsel, rett og slett fordi de involverte har det bra -kjent; og det er derfor ingen rett til å invadere personvern ved å publisere dem.

Dommerne snakker



Mcgregor vs Poirier 2
09:56

'Et påbud er det eneste middelet som har noen verdi for PJS og hans familie'

Dommerne sa: Rettigheter må være praktiske og effektive. Innvilgelse av et påbud er det eneste virkemidlet av noen verdi for PJS og hans familie, for hvem invasionen av personvern forårsaket av ytterligere avsløring i engelske medier, snarere enn noen tildeling av erstatning, sannsynligvis vil være den virkelige bekymringen.
Det sentrale spørsmålet er om dommeren sannsynligvis vil innvilge et permanent påbud. Ved å balansere alle disse faktorene, konkluderer flertallet med at PJS sannsynligvis vil fastslå ved rettssak at den foreslåtte publikasjonen av NGN utgjør et alvorlig brudd på hans og hans families personvernrettigheter, uten motvekt av offentlig interesse av det foreliggende beviset, og at han sannsynligvis vil få permanent påbud til tross for internett og sosiale medier. Følgelig opprettholdes midlertidig forføyning.

09:55

Publisering ville være 'i strid med interessene til PJS -barn

Dommerne sa: Spørsmålet er om påbudet fortsatt kan tjene et nyttig formål. Det er viktig å vurdere mediet og formen til den forrige publikasjonen: det er en kvalitativ forskjell i påtrengning og nød mellom avsløringene på internett som har skjedd og mediestormen som ville følge av publisering av engelske medier i papirkopi, sammen med ubegrenset internettdekning av historien.
Publisering i dette skjemaet er i strid med interessene til PJS -barna.



09:54

Dommen fortsatte

I et sammendrag av dommen på 39 sider sa dommerne: Det er vesentlig å skille mellom påstandene om brudd på personvernet og for brudd på tilliten.

Den utbredte tilgjengeligheten av informasjonen i det offentlige området kan godt bety at PJS vil få vanskeligheter med å få et permanent påbud så langt kravet hans er basert på konfidensialitet, men forskjellige hensyn gjelder for personvernerklæringer, der virkningen av ytterligere avsløring på den sannsynlige nød for PJS og hans familie, og graden av inntrengning eller trakassering, er fortsatt svært relevant.

09:43

Sjokkdetaljer bak påbud

I en tekstmelding til AB 15. desember 2011 spurte PJS om ABs partner, kun kjent som CD, var opptatt av en treveis.

Følgelig møttes de tre for et seksveis treff som de behørig gjennomførte, sa Lord Justice Jackson i lagmannsretten tidligere i år.

neil jones kommer strengt tatt dansende

Det seksuelle forholdet tok slutt, og de to forble venner, men AB dro senere til The Sun på søndag med sin historie, noe som førte til rettslige skritt fra kjendisen.

09:41

Avgjørelsen omgjør en avgjørelse fra lagmannsretten

Avgjørelsen omgjør en avgjørelse fra lagmannsretten i mars som sa at påbudet om å forby publisering av stjernens navn kan oppheves.

Lord Mance avgjorde i dag favør av stjernens anke over denne avgjørelsen, og saken kan nå bli fullstendig rettssak.

Han sa: Nå med et flertall på fire mot en tillater det anken, og fortsetter påbudet fram til rettssaken.

09:40

Bekreftelse opprettholdt - ingen offentlig interesse

Detaljer om den påståtte affæren Sun fikk søndag har allerede blitt mye rapportert i skotske, amerikanske og andre utenlandske aviser, utenfor jurisdiksjonen til domstolene i England og Wales.

Men Lord Mance sa: Det er sant at historien har vært tilgjengelig på internett og sosiale medier, men hvis påbudet skulle oppheves, ville det være intens mediedekning av historien av solen på søndag (og det er liten tvil fra andre aviser), samt ubegrenset dekning av internett og sosiale medier, som alle ville utgjøre ytterligere og potensielt mer varige invasjoner av personvernet til PJS, hans partner og deres barn.

09:37

Par vil forbli navnløse

Da han avgav kjennelsen, sa Lord Mance: Å ta for det første personverninteresser, publisering av historien ville krenke personvernsrettighetene til PJS, hans partner og deres barn.

Når vi for det andre tar ytringsfriheten, er det ingen offentlig interesse (uansett hvor mye det kan være av interesse for publikum) i å publisere kyss-og-fortell historier eller kritikk av privat seksuell oppførsel, rett og slett fordi personene som er involvert er vel- kjent; og det er derfor ingen rett til å invadere personvern ved å publisere dem.

Travis Barker flyulykke
09:35

Dommen blir lest

Lord Mance har begynt dommen og gir bakgrunnen for saken i Høyesterett.

Den giftede stjernen, bare identifisert av initialene PJS, er i underholdningsbransjen og hadde blokkert publisering av en historie om hans påståtte affære med et annet par for omtrent fire år siden.

Dommen forfaller hvert minutt.

odds i premier league
09:26

Dommen begynner 9.30

En kjendis involvert i en ekteskapelig trekant kan bli navngitt i dag, ettersom en dom er planlagt å finne sted klokken 9.30.

Fem høyesterettsdommer skal avgjøre om et forbud som forbyr navn på stjernen - kjent i retten som PJS - bør oppheves.

Forbudet forblir på plass i påvente av utfallet av høyesterettsforhandlingene.

09:03

Den juridiske kampen startet i januar 2016

Avisen vant den første runden i januar da en høyesterettsdommer nektet å pålegge et påbud som hindrer publisering.

Men mannen anket - og to lagdommer dømte i hans favør.

Imidlertid bestemte tre ankedommere senere at den skulle oppheves etter å ha hørt argumenter fra tabloidens utgiver News Group Newspapers.

Avisen argumenterte for at forbudet skulle opphøre fordi kjendisen hadde blitt navngitt i artikler i utlandet - utenfor den juridiske jurisdiksjonen i England og Wales - og navnet hans ble funnet på internett.

Beslutning om å navngi kjendis kan tas i dag

Høyesterett(Bilde: Høyesterett Storbritannia)

En kjendis som er involvert i en ekteskap utenfor ekteskapet, kan bli navngitt i dag.

Fem høyesterettsdommer skal avgjøre om et forbud som forbyr navn på stjernen - kjent i retten som PJS - bør oppheves.

jill halfpenny intime bilder

Tidligere i år ønsket The Sun on Sunday å publisere en redegjørelse for mannens påståtte aktiviteter utenfor ekteskap, men han hevdet at han hadde rett til personvern og tok til sak.

Avisen vant første runde i januar da en høyesterettsdommer nektet å pålegge et påbud. To lagmannsretten dømte senere et forbud som forhindret mannen i å bli identifisert.

Men tre appeldommere bestemte senere at det skulle oppheves etter å ha hørt argumenter fra tabloidens utgiver News Group Newspapers.

Dommerne har sagt at mannen driver med underholdningsvirksomhet, og at ektefellen - også referert til som YMA - også er kjent i bransjen, og at paret hadde små barn.

Forbudet forblir på plass i påvente av utfallet av høyesterettsforhandlingene.

Se Også: