Jo Whiley: Min fjerde baby var nede på Noel Gallagher!

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jo Whiley (Bilde: BBC)

Jo Whiley (Bilde: BBC)



Jo Whiley må være dronningen for multi-tasking. Hun har fire barn i alderen fra tre til 19 år og sjonglere to jobber på BBC Radio 2 og Sky.



Det er ikke snakk om å dekke stjernebesøkte kjendisarrangementer, ta seg tid til mamma og pappa og åh, selvfølgelig, hennes hunky ektemann Steve Morton.



Men det beste med Jo? At hun ser ut til å ta det hele med ro.

Jeg har gjort det så lenge at det bare ikke er noe problem. Timene mine er fantastiske sammenlignet med mange av vennene mine som må være på jobb kl 9! hun sier.

Ofte har jeg den luksusen å sitte i sengen med min yngste, Coco, spise toast, se på Ben & Holly’s Little Kingdom.



Selvfølgelig vil det være andre tider når jeg har det veldig travelt, men barna forstår det.

46, og med så mye press på skuldrene, hvordan klarer Jo, som er mamma til India, 19, Jude, 12, Cassius, 10 og tre år gamle Coco, å se så ungdommelig ut?



Jeg ser på det jeg spiser og går på treningsstudioet, men å være på TV nå er et fantastisk insentiv, innrømmer hun.

Jeg vil ikke ha store flappende bingovinger på skjermen, og det får meg til å jobbe litt hardere.

er Mark Labbett gift

Når jeg sier det, kan jeg bare leve så lenge uten kaffe og en croissant!

vicky pattison vekttap

Jo begynte i Radio 1 i 1993 og ble en av stasjonens mest respekterte DJ -er.

Og en del av det er fordi hun aldri har virket besatt av å se bra ut - hun er bare en naturlig skjønnhet.

Vel, jeg har omtrent seks centimeter sminke på, ler hun.

Av og til vil jeg si: 'Herregud, jeg burde virkelig gjøre noe med rynkene rundt øynene mine', og barna mine og mannen vil rope: 'Gjør du aldri det!'.

De sier at de er mine latterlinjer, og de ville hate det hvis de ikke var der, så jeg har forlikt meg med alt.

Jeg vil ikke ha et skinnende plasthodet.

Jeg vil ikke gå ned plastikkoperasjonsveien i det hele tatt. Jeg smører på noen salver i stedet.

Du har ikke noe valg om å bli gammel, og du må bare gå med det. Det jeg er utrolig takknemlig for er helsen min.

Jo eldre du blir, jo mer ser du menneskers kropper som svikter og jo mer får du til å sette pris på det du har.

Jeg er heldig som har fire barn og at jeg kan være der for dem - det er alt jeg virkelig bryr meg om.

nintendo switch svart fredag ​​2018 uk

Jo regner med å ha barn på tvers av et så stort aldersintervall som hjelper til med å holde henne ung - i tillegg til å holde fingeren på pulsen.

Jeg elsker mote og tror du kan tilpasse klærne uansett alder du er, sier hun. Du kan fortsatt bruke et kortere skjørt så lenge du ikke ser ut som en komplett og fullstendig terte!

Hvis du bare ser deg i speilet, forteller det deg om du ser bra ut i noe eller ikke.

Jo sier at hennes eldste datter, India, er en av hennes beste venner, så det slo henne hardt da hun gikk på universitetet i Falmouth i fjor.

Steve måtte til og med gi Jo Valium å roe henne ned på kjøreturen hjem igjen etter å ha droppet datteren for første gang, men hun forklarer at terminene har blitt lettere.

Først da hun gikk bort tenkte jeg bare: 'Dette er slutten på at jeg har en datter som heter India, hun er borte nå', husker Jo.

Men nå vet jeg at de bare forsvinner en liten stund og deretter kommer tilbake. Ditt forhold er fortsatt der; de er fortsatt dine, og du er fortsatt deres. Du må la dem gå og gjøre disse tingene fordi du vil at de skal være lykkelige.

India endte med å være fødselen til Jo yngste datter, Coco, for tre år siden, fordi Steve jobbet hjemmefra den gangen.

Jeg føler meg fryktelig skyldig i at India var der ved fødselen, men jeg tror nå hun er veldig fornøyd, selv om hun ikke var rett etterpå eller mens det skjedde! ler Jo.

India er faktisk strengere med de andre barna enn meg. Jeg er ganske avslappet mens hun alltid er desperat bekymret for at de skal ha en forferdelig ulykke.

lemmy kilmister nettoformue

Jo søster Frances, 43, ble født med cri du chat, en medfødt sykdom forårsaket av en kromosomal mangel, så hun ble testet under hvert graviditet i tilfelle noen av barna hennes også hadde det.

Jo er så aktiv som mulig for å øke bevisstheten og midlene til veldedige organisasjoner Mencap, hovedsakelig gjennom serien av Little Noise Sessions -konserter, som hun ber venner som Coldplay og Elbow om å opptre gratis for. Hun spiller også DJ -er med Frances når hun kan på en klubb som mamma, Christine, opprettet.

Jo foreldre tar seg av Frances på heltid, men hjelper også med å passe på programlederens barn når hun er på jobb - og Jo vet ikke hva hun ville gjort uten dem.

Mamma og pappa hjelper så mye, sier hun. Jeg hadde blitt utstoppet hvis jeg ikke hadde dem bosatt i nærheten. Vi har forskjellige barneomsorgssituasjoner, men til syvende og sist er de alltid der for å bære oss og barna elsker dem.

Siden han flyttet til Radio 2 tidligere i år, har Jo ikke sett seg tilbake. I motsetning til rykter var det hennes avgjørelse, og hun sier at hun er mer oppfylt nå enn hun har vært på en stund.

Jeg føler meg veldig glad og avgjort nå, sier hun. Det har vært som å ta på en veldig fin hanske.

Jeg gleder meg til å gjøre showet mitt og gå smilende hjem. Jeg har klart å gjøre så mange flere ting enn jeg har gjort de siste årene.

Jeg har intervjuet Tony Bennett, Bryan Ferry, Annie Lennox, Glen Campbell, Peter Gabriel og Elbow. Det er så mange flotte ting som skjer på grunn av Radio 2, så jeg er virkelig heldig.

Jo spurte noen av vennene hennes om å vises på hennes nye Sky -show, og hennes første gjest var mannen hun sier var så å si ansvarlig for Coco.

Jeg hadde alltid ønsket meg et fjerde barn, og jeg sa til Steve for ikke å glemme det, sier hun.

Så støtte jeg på Noel Gallagher og kona Sara i en butikk med deres nye baby Donovan. Han var liten, og jeg tenkte bare, 'Ooh, han er virkelig nydelig'.

Da jeg begynte å snakke med Noel, tenkte jeg: 'Riktig nok, vi er like gamle, han har gjort det og hadde en annen', og jeg dro hjem til Steve og fortalte ham at jeg ikke kunne vente lenger. Så indirekte var Noel ansvarlig.

Jo ektemann Steve er også i musikkbransjen, og med de travle timene får de ikke mye tid alene sammen.

adam don monty don

Men etter å ha feiret 20 -årsjubileum i år må de gjøre noe riktig - og Jo tror hemmeligheten er vennskap.

Heldigvis har vi det veldig bra, og jeg tror det er nøkkelen, sier hun.

Hvis du er virkelig gode kamerater og du virkelig elsker hverandre, kan du tåle enhver storm som kommer.

Når du pløyer gjennom tøffe tider, kommer det til slutt deg nærmere.

Selv om Jo er begeistret for gjestene sine i resten av TV-serien, er et par hun vil ha på Jay-Z og Beyonce-og ikke bare slik at hun kan gi dem råd om oppdragelse av barn.

Jeg intervjuet Beyonce etter Glastonbury -opptredenen hennes, og hun var så ydmyk med jeans og gummistøvler på og så vakker. Jeg var ærefrykt for henne.

Jeg har møtt Jay-Z flere ganger, og jeg tror han kommer til å bli en fantastisk pappa. Han har virkelig myk hud og store hender. Tanken på at han vugger en liten nyfødt baby er allerede som en plakat i hodet mitt!

Se Også: