Hvor å dra på ferie i mars, inkludert destinasjoner der det er varmt og solrikt

Travel News

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty Images/iStockphoto)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Når du ikke er knyttet til skoleferien, kan mars være en strålende tid å feriere på.



For det første er det fortsatt haugevis med vintersoldestinasjoner hvor du kan nyte varmt og solrikt vær, enten du vil floppe ned på en strand eller tilbringe en uke eller to med å utforske et nytt reisemål.

I mellomtiden kan de som foretrekker det kalde vinterværet fortsatt finne noen gode hotspots for ski, siden sesongen ikke er helt over ennå.

Da er det mangel på helligdager eller skolepauser, noe som ofte betyr at det kan være et flott tidspunkt å finne tilbud.



For å gi deg en hjelpende hånd, har vi samlet en guide til de beste feriedestinasjonene for mars - i tillegg til tips for å gjøre et kupp.

Sjekk vår guide nedenfor ...



Hvor er det varmt i mars?

1. Karibia

Bavaro -stranden (Bilde: Getty Images)

Mars er en av de beste månedene å besøke Karibia; været er varmt og solrikt, men med lett bris, med gjennomsnittlige daglige temperaturer rundt 28C.

I utgangspunktet ideelle forhold enten du vil få mest mulig ut av de latterlig vakre karibiske strendene eller utforske øyene & apos; rike kulturer, sjarmerende byer og historiske landemerker.

Siden det er høysesong, er det lite sannsynlig at du finner store tilbud, men det betyr ikke at det ikke er noen gode kjøp - for å gi deg en hjelpende hånd, har vi laget en guide til billige karibiske pauser.

når er kampen i kveld

Det kan også være lurt å bokmerke vår karibiske side som inneholder alle de siste nyhetene, reiseguider og tilbud som vi synes er verdt å være på din radar.

2. Bali

(Bilde: Moment RF)

Bali har gjennomsnittlige daglige temperaturer på rundt 27C i mars, og været er vanligvis tørt, så det er den ideelle tiden å gå og utforske hva det indonesiske hotspotet kan tilby.

Tross alt tilbyr øya massevis av fantastiske ting å besøke, en overflod av bildestore strender for de late dagene, og selvfølgelig er det hjemmet til noen av verdens mest utrolige templer.

TUI kan være en god kilde til Bali ferie med priser fra £ 769pp, mens Lastminute.com har et godt utvalg av sene avtaler hvis du føler deg spontan.

3. Dubai

Dubai Marina skyline (Bilde: iStockphoto)

Dubai har gjennomsnittstemperaturer på opptil 29C i mars - men det er fortsatt mye kjøligere enn hetebølgen som treffer i sommermånedene.

Faktisk har vintermånedene en av de beste tidene å besøke hvis du er ute etter solskinnet uten den nedlatende varmen, spesielt hvis du planlegger å utforske byens høydepunkter og strender.

Sjekk vår Dubai byguide med mange gode tips om de beste attraksjonene, restaurantene og generelle reisetips du ikke bør gå glipp av.

værmelding for påsken 2018

På et budsjett?

Vi har plukket ut de beste billige hotellene i Dubai, men hvis du er ute etter pakker, har TravelSupermarket for øyeblikket sene avtaler for mars med Ferier i Dubai fra £ 390 pp , mens British Airways har Dubai bryter fra 394 pund samt flere tilbud gjennom året.

4. Kapp Verde

(Bilde: AWL Images RM)

Kapp Verde har alt du trenger for en strandferie med mye å utforske.

Fra Sal Island til Santa Maria er det mange flotte steder, og gjennomsnittstemperaturene på 25C i mars kan gi ideelle sightseeingforhold.

Uberørte oppdagelsesreisende vil bli bortskjemt på grunn av de sjarmerende kystbyene, fascinerende saltgruver, fantastiske laguner og travle feriesteder.

Det er massevis av postkort-verdige strender, og for de mer eventyrlystne kan du finne mange sportsaktiviteter, inkludert kitesurfing.

LoveHolidays har Kapp Verde bryter fra 326 pund , men hvis det er et altomfattende du er på jakt etter, kan det være lurt å sjekke First Choice & s Kapp Verde -ferier også.

hvilken kanal er man united på i kveld

5. Thailand

Grand Palace, Bangkok (Bilde: Moment RF)

Hvis Thailand alltid har vært bøttelisten din, kan mars være en av de beste tidene å gå.

Til å begynne med kommer du ikke til å kjempe mot folkemengdene på skoleferien som skal bli funnet i oktoberhalvåret eller juleferien, men du får fortsatt mye sol og lune temperaturer.

Det er så mye å se og gjøre i Thailand hvis du er ute etter en reiserute fullpakket med eventyr, men hvis du vil ha en lat dag, er det også noen fantastiske strender.

Mercury Holidays kan være en god kilde til Reiser til Thailand , som tilbyr alt fra utflukter med alt inkludert til turer i noen av landets beste høydepunkter.

6. Marokko

Menara -paviljongen i Marrakech (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

Hvis du ikke er en stor strandfan, men du er etter en storbyferie i solskinnet, leverer Marokko.

For det første er Marrakech som har massevis av flotte ting å besøke, mens landets verdensberømte Blue City er et must-besøk hvis du er ute etter en storbyferie med en forskjell.

Gjennomsnittstemperaturene i mars har en tendens til å være rundt 22C, noe som gir ideelle forhold hvis du skal ut og utforske i løpet av dagen, spesielt sammenlignet med de overveldende varme temperaturene i sommermånedene.

Hvis du kan være fleksibel med avreisedato, kan TravelSupermarket være en god kilde for å finne billig Marokko går fra £ 312pp .

løvenes konge utgivelsesdato uk

7. Vietnam

Ho Chi Minh-byen (Bilde: Getty Images)

Vietnam er full av livfulle byer, vakre templer og paradisøyer, og de lune temperaturene i mars kan gjøre et drømmende scenario å utforske dem alle.

Det er varmt nok til at du kan få mest mulig ut av strendene, men ikke så varmt at en dag med sightseeing kan føles litt skremmende.

Med mye å besøke kan valget være litt overveldende, så vi har satt sammen en guide til de beste tingene å se og gjøre i Vietnam for å gi deg en hjelpende hånd.

Leter du etter litt av et eventyr? Ansvarlig reise og Uforskammet reise tilby en strålende tur som lar deg fordype deg i landets kultur og historie.

8. Valencia

(Bilde: Getty)

Mars bringer gjennomsnittlige daglige temperaturer på 19C, så det er ikke spesielt varmt, men været har en tendens til å være tørr og solrik, for ikke å snakke om Valencia som gir en pittoresk storbyferie. (Åh, og du vil ikke møte toppmengdene på sommeren når skoleferien er i full gang).

Det er mye å utforske i havnebyen, med høydepunkter som katedralen i Valencia, klokketårnet El Miguelete og byen for kunst og vitenskap. Du kan også sjekke ut flere av Valencia største attraksjoner på TripAdvisor .

9. Sri Lanka

(Bilde: Moment RF)

Sri Lankas temperaturer i mars har en tendens til å være rundt 25C-30C, noe som fungerer bra hvis du planlegger å gjøre mye sightseeing, men også vil ha noen dager å slappe av på de fantastiske strendene.

Det er så mye å se og gjøre også om du er på vei til det gamle citadellet Sigiriya, holder øye med eksotisk dyreliv i Udawalawe nasjonalpark eller besøker ikoniske templer som Dambulla -huletempelet og Tanntemplet .

10. Kanariøyene

Puerto de Mogan (Bilde: Getty Images/Robert Harding World Imagery)

Kanariøyene har en tendens til å tilby solskinn året rundt, og i mars kan du nyte daglige gjennomsnittstemperaturer på rundt 20C.

Det er kanskje ikke ganske varmt nok til å slappe av på strendene, men hver øy har mye mer å utforske takket være det varierte landskapet, historiske landemerker og attraksjoner, inkludert fornøyelsesparker.

7777 angel nummer betydning

Guiden vår på Kanariøyene har gode tips om hvordan du velger riktig øy for ferien, men vi har også individuelle guider til noen av de mest populære øyene, inkludert Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura.

(Bilde: Getty)

Skiferie

Ikke oppstyr om varmt og solrikt vær, og drømmer du om bakkene i stedet? Mars kan fortsatt være et godt tidspunkt for ski, selv om det nærmer seg slutten av sesongen, så det kan være lurt å dra til høyere feriesteder for en bedre sjanse for snø.

Noen populære feriesteder for mars inkluderer Courchevel og Alpe d & apos; Huez i Frankrike, Zermatt i Sveits og Solden og St Anton i Østerrike.

Du bør fortsatt få gode forhold for å treffe bakkene, men forbered deg på en og annen varmere dag også!

Når det gjelder ski på et budsjett? Vi har en guide for å finne billige skiferier.

Les mer

Tips for reisetilbud i 2020
Beste Travelodge -tilbud Tips for easyJet -avtaler British Airways bestiller hemmeligheter £ 1 innskudd på bøtte liste helligdager

Cruise ferier i mars

Kan du ikke velge en destinasjon, eller ønsker å gjøre en bredere tur som omfatter noen forskjellige vintersol -hotspots?

Et cruise kan være svaret, og kan gi stor verdi hvis du ser på destinasjoner som Karibia, ettersom overnatting, underholdning, reisemål og transport er dekket (og i de fleste tilfeller også mat og drikke).

Det er også verdt å holde et øye med smaksprøver, hvis du tenker på å reise bort på en miniferie eller langhelg - det kan være en fin måte å gjøre sightseeing og avgjøre om et lengre cruise er det rette for deg!

NEWSAM Cruise kan også være en god kilde til siste minutt rabatterte helligdager og disse inkluderer ofte ekstra fordeler som gratis oppgradering av hytter og drikkepakker.

Se Også: