Rage 2 anmeldelse: Store våpen og fantastisk teknologi gir smerten

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvis du ikke vet hva Rage 2 er, må jeg spørre, har du bodd i et forseglet hvelv? Jeg ser plakater for spillet overalt, inkludert innsiden av mine egne øyelokk.



Rage 2 er et førstepersonsskytespill for én spiller i åpen verden med en enorm sandkasse å utforske og eksplodere. Det er oppfølgeren til ID Softwares 2011-skytespill Rage.



Men nå med Bethesda Softworks ved roret serien har fått en seriøs oppgradering.



hvorfor feirer amerikanere Thanksgiving

Verden har blitt uopprettelig endret etter at et meteornedslag utslettet det meste av livet på planeten vår. Noen overlevende bor fortsatt i små samfunn og byer, selv om de fleste har blitt farlige voldelige raiders. Du spiller som Walker, oppdratt av en militaristisk gruppe overlevende i Vineland.

Skjermbilde av Rage 2

Rage 2 (Bilde: Bethesda Softworks)

Etter et brutalt angrep blir du imidlertid en av de siste overlevende Rangers, som er en elitegruppe av jagerfly som bruker avansert teknologi og som er i stand til å gjøre tilsynelatende umulige ting. Men selv det redder ikke Rangers etter et angrep fra kybernetiske kjøtthoder kalt The Authority, utsletter nesten hjemmet ditt og dreper mentoren din foran deg.



I løpet av de første minuttene av spillet er du vitne til at en Ranger dør forferdelig foran deg, og deretter får du deg til å plyndre hans fancy høyteknologiske rustning og begynne å slå tilbake.

Derfra må du utforske det som er igjen av verden, finne allierte og jakte på gammeldags avansert teknologi gjemt i arker. Arkene inneholder nano-bots som du sprøyter inn i kroppen din for å gi deg spesielle evner.



Noen av evnene du får inkluderer å suse fremover, sprenge rustningen av mål, å kunne dobbelthoppe og til og med gjenopplive deg selv etter at du har blitt ufør, og det er bare for å nevne noen. Verden er farlig med mutanter, rabiate banditter og selvfølgelig den skremmende autoriteten, men du er en en mann eller en kvinne hær.

En mørk fremtid i Rage 2

En mørk fremtid i Rage 2 (Bilde: Bethesda Softworks)

Grafikk

Grafisk er spillet en visuell godteributikk, alt ser ikke bare bra ut, men det er også flere fargesterke kuler, eksplosjoner og glitch-effekter når du bruker kreftene eller tar skade.

storebror rollebesetning 2013

Rage 2 forbedrer seg enormt på den blide beigefargede ganen til forgjengeren og gir oss mer enn bare dystre brune og gråtoner. Med en gang er spillet filmatisk, og får deg rett inn i handlingen, og det er varierte omgivelser som sumper, huler, kloakk, veier og forlatte byer.

Og selv om det er antall neondreper og veipunkter på den fargerike HUD-en din, kontrasteres dette av det tilfredsstillende hodet som dukker over de øverste voldsnivåene og skittenheten til denne grusomme realistiske verdenen.

Musikk og lyddesign


Våpen høres passe kjøttfulle og kraftige ut, med energivåpen som høres skremmende ut. Stemmeskuespillet er bra, noe som er veldig viktig med tanke på den store mengden eksponering du er badet i fra starten av.

Og hvorfor snakker bilen? Jeg forstår at det er fremtiden, men en bil med en bisarr aksent som leverer flørtende replikker og insinuasjoner er... virkelig, veldig rart.

Ta sikte og skyt

Ta sikte og skyt (Bilde: Bethesda Softworks)


Spilling


Rage 2 er i høy grad en øvelse i å gi deg massevis av leker i form av våpen og krefter. Spillet er actionfylt med deg alene, ofte mot et stort antall fiender. Men med arsenalet ditt, den smarte rustningen, superkreftene og tanken din føler du deg som ødemarkens Batman.


Spillet kontrasterer elementer av dyster overlevelse og en arret verden med lyse fargerike elementer, eksplosjoner og high fantasy-teknologi og tegneserievold.

Rage 2 har en svimlende mengde våpen, evner og kjøretøy du kan oppgradere og forbedre med hvert våpen, alliert evne og kjøretøy som har sin egen undermeny med oppgraderinger. Selv om det er morsomt å se deg selv bli enda mer ustoppelig, kan det ta litt tid å få taket på menyer i flere menyer.

Med alt utstyret og kreftene kan du bli så kraftig så raskt at spillet mister interessen raskt, selv om det av og til utgjør en utfordring.

En annen funksjon hentet tilbake fra forrige spill er kjøretøy, og du får en fantastisk, reparerbar og oppgraderbar bil med en gang, men du kan også stjele fiendtlige turer og la dem være strandet.

Gunplay er veldig polert og minner om Doom - føles tykk, kraftig og kinetisk mens noen av kreftene du får virkelig endrer hvordan du kjemper og samhandler med omgivelsene. Hver evne du oppdager fornyer spillingen litt. Det er også veldig tilfredsstillende mens du lenker en kombinasjon av evner for å ødelegge bølger av fiender.

Fiendene dine slipper noe som kalles feltritt, som helbreder deg, men som ikke blir liggende lenge på bakken. Dette tvinger deg til å bli mindre forsiktig og mer aggressiv når du kjemper og til å tenke raskt og alltid fortsette å bevege deg.

Totalt sett ser og spiller spillet ut som en blanding av Madmax, Fallout og Borderlands og Doom, og selv om jeg ikke har noe problem med å se påvirkningene fra spillet, håpet jeg virkelig at Rage 2 ville presse dem videre. Når det er sagt, er det den hektiske brannslukkingen når spillet virkelig kommer til sin rett.

Suss rundt Rage 2 i motoren din

Suss rundt Rage 2 i motoren din (Bilde: Bethesda Softworks)

engel nummer 911 betydning

Jeg ble aldri investert i handlingen til Rage 2, som den leverer med massevis av utstilling. Til tross for at Walker så hjemmet sitt brenne rundt seg og mentoren hans ble drept og kjempet mot en uoppløselig skurk med en Nietzsche-aktig besettelse av å skape en sterkere menneskeslekt, var det ingenting i handlingen jeg ikke hadde sett før eller som tvang meg til å ha min hevn.

Oppdrag kan være veldig repeterende med nok en 'gå hit, drep alle og hent tingen'-oppdrag.

Og selv om det er en enorm verden her å utforske, føles den stort sett tom, og jeg har veldig lite insentiv til å utforske den. Det er også byer du kan jakte på som vil hjelpe deg med å utstyre deg, gi deg sideoppdrag og fortsette handlingen.

Karakterene du møter i byene er for det meste forglemmelige oppdragsdispensere, og ingen av dem utvikler eller er overbevisende interaksjoner med Walker bortsett fra den fantastiske gale vitenskapsmannen Doktor Kvasir.

Konklusjon

Kampen er solid, spillet ser bra ut og Rage 2 har nok polering til at det skinner som en splitter ny myntet Ranger-rustning, men handlingen er ganske skuffende og ingenting vi egentlig ikke har sett før.

Verden føles ganske tom, og selv om den ser kul ut, har den ikke mye å utforske. Misforstå meg rett - handlingen i spillet er morsom, kaotisk og sprø, men den er ikke helt nok for meg.

Rage 2 ble utgitt 14. mai og er tilgjengelig for £39,99 på Steam og Bethesda Game Store samt konsollutgivelser på Xbox one og PS 4 .

Videospillanmeldelser
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: