Kjendiser Big Brother -elskere Megan McKenna og Scotty T 'hadde seksuell kjemi' på Ex on the Beach

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kjendiser Big Brother -elskere Megan McKenna og Scotty T kunne ha koblet til Ex on the Beach, har det blitt avslørt.



Reality -duoen



.



The Geordie Shore hunk og selvbeskrevne & apos; top sh ***** & apos; synes å tenke på å gi opp sin singelstatus og til og med slå seg ned! Er det noe i vannet i Celebrity Big Brother -huset?

Nå er DETTE nært (Bilde: Kanal 5)

Nå ser det ut til at romantikken var bestemt til å være som paret hadde seksuell kjemi på MTV -realityshowet, ifølge en NEWSAM Online -kilde.



hva du skal ha på damenes dag

På spørsmål om Scotty T og Megan sa en innside fra showet: 'Det var bare et spørsmål om tid før det skjedde noe mellom dem.

'Det var kjemi i villaen Ex on the Beach, men fordi Megan kom inn med sin daværende partner Jordan, kom de ikke til å bli sammen.'



Les mer:

Megan McKennas eks-kjæreste advarte Scotty T om å 'være forsiktig' når han kommer i nærheten av Ex On The Beach-skjønnheten.

Han sa til Daily Star: 'Megan er ikke en hyggelig jente i det hele tatt. Hun er ekkel, sjalu, egoistisk og pengegribende. Hun vil tråkke på hvem som helst for å fremme sin egen karriere.

'Hun forrådte meg fullstendig, og hun vil gjøre det igjen. Megan brukte meg til å bli berømt, og jeg ga fra meg alt for henne. Så dumpet hun meg '

aj vs ruiz kamptid uk

Trøbbel i paradis (Bilde: Instagram/megan_mckenna)

På tirsdag kveld sa Scotty fra CBB -huset til brunettskjønnheten: 'Jeg tror du kan elske meg, og jeg kan elske deg.'

liverpool vs fulham kanal

Jeremy McConnell ble deretter med i diskusjonen og sa at også han tror de kan bli forelsket.

Hans venn innrømmet deretter: 'Jeg ville gå etter henne, og hvis ingenting skjedde, vil vi fortsatt være gode venner.'

Megan var enig i at de kanskje kunne prøve det og se hvordan ting blir.

For de som er klare til å se hva som skjer Ex on the Beach vender tilbake til MTV i kveld.

Her er de som er først på showet: Scott Timlin, Helen Briggs, Joe Delaney, Lewis Good, Nancy-May Turner, Naomi Hedman, Olivia Walsh og Youssef Hassane.

Her er Scotty ...

Geordie Shore -legenden, Scotty T, lander. Top shagger og offisielt medlem av Buck Squad er ikke fremmed for å trille inn damene.

enkle ideer til utskjæring av gresskar

Naomi Hedman

Eks-lekekameraten Naomi, som røyker varmt, snur på hodet uansett hvor hun går, men til tross for hennes engelske ansikt, får hun ofte sin trøbbel. Det er trygt å si at Naomi vil skape bølger på stranden.

Olivia Walsh

Kjæreste Olivia har fått hjertet sitt knust av sjelevennen sin og er fortsatt veldig på bedringens vei. Vil paradiset i Portugal hjelpe jenta vår ved siden av endelig å komme over eksen, eller vil følelsene nå nye høyder?

Lewis Bra

Hotheaded Lewis hevder at han har den beste pouten i Hampshire og er stolt over sitt sterke moral, spesielt når det gjelder damene.

Nancy-May Turner

Essex Brit School-gutt, Nancy-May, lager en scene uansett hvor hun går, og dette forstørres bare når hun har drukket en drink!

Joe Delaney

Joe, med de 'søteste krøllene i byen', har en hardtarbeidende og raffinert filosofi for å trekke damene, som han beskriver som sitt pode -akademi. Spørsmålet er, hvordan vil disse ferdighetene oversettes i villaen Ex on the Beach, hvor alt går?

Helen Briggs

Ung, trygg bedriftseier Helen ser ut som en havfrue med langt blått hår. Men vil hennes eksentriske stil og klumpete natur tiltrekke seg en prins på stranden?

* Ex on the Beach kommer tilbake i kveld kl. 22.00 på MTV

Se galleri

Se Også: