Kjendiser som ga opp superforbud etter meningsløs drakonisk knebling, klarte ikke å stoppe at saker ble avslørt

Forsøk

Horoskopet Ditt For I Morgen

En kjent kjendis kan holde sin utenfor ekteskapelige trekant hemmelig, etter at lagmannsretten avgjorde at en historie om det potensielt kan være 'ødeleggende'.



Men mens det britiske rettssystemet har opprettholdt kjennelsen om stjernen som hadde seksuell aktivitet med et annet par, ble identiteten avslørt i USA.



itv rugby verdensmesterskapet 2019 tidsplan

Kritikere har stemplet gaggingordren som drakonisk ettersom briter er forbudt å lære identiteten til paret.



Tory -parlamentsmedlem Philip Davies har fortalt Daily Mail at situasjonen er en farse og har gjort en a ** out of the law i Storbritannia.

Imogen Thomas og Ryan Giggs

Imogen Thomas og Ryan Giggs ble avslørt sin affære i 2011

Mens den tidligere liberaldemokraten John Hemming, som avslørte fotballspiller Ryan Giggs & apos; affære i 2011, har bedt om at mysterium -kjendisparet blir navngitt.



Kong Canute viste at han ikke kunne holde bølgene tilbake, og han gjorde et poeng som våre dommere ville være lurt å lære av, sa han til Daily Mail.

Kjendiser har valgt å bruke pålegg om personvern og super-påbud som knebling for å forhindre at fakta eller påstander blir offentliggjort, men med utbredelsen av sosiale medier og bruk av internett, har noen rett og slett gitt opp.



MP John Hemming

John Hemming klarte bruken av påbud (Bilde: PA)

Superforbud ga overskrifter i 2011 da det kom frem at flere høyt profilerte kjendiser har oppsøkt rettskjennelser for å hindre pressen i å rapportere historier om sine private liv-ofte knyttet til forhold utenfor ekteskap.

I flere tilfeller har kjendiser blitt navngitt og skammet, som Ryan Giggs, mens andre har fått sine saker avvist av domstolene - som Chelsea -fotballspiller John Terry.

Her er kjendisene som ga opp superforbud:

Ryan Giggs

Ryan Giggs og kona Stacey har bodd sammen (Bilde: WireImage)

I 2011 fikk Ryan Giggs et superforbud for å forhindre at hans affære med tidligere Miss Wales og Big Brother-stjernen Imogen Thomas ble offentliggjort.

Det ble rapportert at tidligere Manchester United -spiller og tidligere vinner av BBC Sports Personality of the Year Giggs brukte rundt 150 000 pund for bestillingen.

Selve påbudet ble sluppet da den liberaldemokratiske parlamentsmedlemmet John Hemming brukte sin parlamentariske privelege til å navngi gift Giggs som mystisk fotballspiller i mai 2011.

Imogen sa til Sunday NEWSAM at Giggs: Han er ikke som andre fotballspillere. Han virket veldig anstendig og privat med god moral, og jeg falt for det.

Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson sa påbud var 'meningsløse' (Bilde: Daniel Leal-Olivas / PA Wire)

Igjen i 2011 tilsto Jeremy Clarkson å ha brukt et super-påbud for å prøve å forhindre sin ekskone Alex Hall i å diskutere forholdet deres som inkluderte påstander om at de hadde sex mens den tidligere Top Gear-programlederen var gift med sin andre kone Frances.

billige ferier til orlando 2018

Til å begynne med ble Clarkson rapportert som en gift TV-stjerne med superforbudet på plass, men han har siden sagt: Forelegg fungerer ikke-det er meningsløst.

Han sa til Daily Mail: Det viktigste er at påbud ikke fungerer. Du tar ut et påbud mot noen eller en organisasjon og får umiddelbart beskjed om forbudet og personene som er involvert og historien bak forbudet er i en rettsfri verden på Twitter og internett. Det er meningsløst.

Jeremy Clarksons ekskone Alex Hall (Bilde: Splash)

For det andre pleide du å kunne ta ut et påbud og deretter bare sitte på det. Men som et resultat av en nylig rettssak blir du nå til slutt tvunget av domstolene til å gå til rettssak - noe som er utrolig dyrt.

Hvis du vinner, lekker det ut på internett. Hvis du taper, blir du deretter voldtatt av motstanderens advokatkostnader.

Jeg angret på at jeg gjorde det fra den dagen jeg tok påbudet ut til i morges. Det er også en antagelse om skyld som går hånd i hånd med et påbud.

Jeremy Clarkson og kona Frances

Jeremy Clarkson og hans andre kone Frances (Bilde: PA)

Han prøvde å kneble eksen sin fra å snakke om seksuelle eller andre intime handlinger eller omgang mellom dem, så vel som konfidensiell informasjon om Clarksons seksualliv, forholdet til andre, hans private tanker og følelser, hans helse eller økonomiske forhold.

Clarkson forklarte hvorfor han tok rettssak, og sa: Jeg tømmer skitt og jeg kan klare det. Men hvorfor skulle mor og barn måtte ta det?

På 20 år har jeg tatt en rekke historier, hvorav de fleste ikke er sanne, uten å klage. Men noen historier må du trekke grensen og si nei.

Andrew Marr

Andrew Marr ga opp påbudet om saken (Bilde: Getty)

BBC-programleder Andrew Marr innrømmet å ha tatt et superforbud for å beskytte familiens personvern i 2008.

I et intervju med Daily Mail tilsto kringkasteren og journalisten at han hadde blitt flau over det da han prøvde å stoppe rapporter om hans affære med en journalist mens han var politisk redaktør på BBC.

På den tiden trodde Marr at han hadde fått en baby under sin affære med kvinnen, men oppdaget senere at han ikke var pappa.

Han sa: 'Er jeg flau over det? Ja. Er jeg urolig for det? Ja.'

Marr la også til: 'Jeg hadde også min egen familie å tenke på, og jeg trodde at denne historien ikke var andres virksomhet.'

Av påbud innrømmet Marr at han visste at de var 'kontroversielle, og det ser ut til at situasjonen er ute av kontroll'.

sønner av anarki spin off

Og la til: 'Det er en sak om personvern i et begrenset antall vanskelige situasjoner, men da må du gå videre. De burde ikke være for alltid, og det kreves en god proporsjon.

Rio Ferdinand

Rio Ferdinand

Rio Ferdinand (Bilde: AFP/Getty)

Tidligere England -kaptein Rio Ferdinand tapte en personvernaksjon fra High Court på grunn av en historie om hans affære.

Fotballspilleren tok rettslige skritt etter at en Sunday NEWSAM-historie i 2010 gikk om hans ekteskapelige forhold til Carly Storey.

Den giftede faren til tre søkte erstatning for det han hevdet var en krenkelse av personvernet, så vel som et verdensomspennende påbud om å forhindre videre publisering.

Det ble hevdet at det var allmenn interesse fordi Ferdinand fikk det engelske kapteinens armbånd på grunn av hans ansvarlige personlighet etter at tidligere kaptein John Terry ble avskjediget etter hans påståtte forhold og oppførsel.

Rio Ferdinand

Rio Ferdinand (Bilde: Getty)

Fotballspiller Rio Ferdinand og kona Rebecca Ellison

Rio Ferdinand og kona Rebecca, som dessverre tapte kampen mot kreft i 2015 (Bilde: Getty)

I retten sa dommeren, justis Nicol: 'Etter min vurdering favoriserer balanseøvelsen tiltaltes ytringsfrihet fremfor saksøkerens rett til privatliv.'

Han sa: 'På et nivå var det et & kyss og fortell & apos; historie. Enda mindre attraktivt var det et & kyss og betalt for å fortelle & apos; historie, men historier kan være i allmenn interesse, selv om årsakene bak informanten som gir informasjonen er mindre enn edle. '

Om kapteinskapet i England sa han: 'Det var en jobb som medførte en forventning til høye standarder. Etter mange oppfatninger forventet kapteinen å opprettholde disse standardene, så vel som på banen.

Dommeren nektet også Ferdinands tillatelse til å anke, men han kunne fornye søknaden med lagmannsretten.

Se Også: