Cabbage Patch kids dukker selges i Smyths Toys for £ 29,99

Leker

Horoskopet Ditt For I Morgen

De ser like ut - bare litt mer moderne



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Nå kan dine små leke med de samme nostalgiske lekene fra barndommen som du gjorde, ettersom high street leketøysbutikk Smyths nettopp har begynt å selge Cabbage Patch Kids.



Setter deg tilbake £ 29,99 hver, lekene som er til salgs er det helt nye 35 cm Cabbage Patch-sortimentet for barn.

Merkelig betyr dette at dukkene er en del av flere forskjellige stiler, uten garanti for hvilken spesifikk du vil få.

lærlingen sarah byrne

Hver Cabbage Pitch Kid forblir tro mot sin klassiske arv, og kommer med adopsjonspapirer fra Babyland General Hospital, i tillegg til et unikt navn og egen fødselsdag, komplett med en hjertetast for å låse opp et 35 cm Adoptimals kjæledyrs hjerterytme.



De samme dukkene selges på eBay for £ 45+

Dessverre, for fans av den originale 80 -tallsversjonen, kommer den nye utgaven av 2019 med forbedret mote og tilbehør, for eksempel briller, armbånd og tiaraer.



På nettstedet Smyths , beskriver merket de nye dukkene som 'de nye Cabbage Patch Kids har det myke rotete håret, klemmende kropper og vakkert detaljerte ansikter til det klassiske leketøyet, nå med helt nytt tilbehør og moderne moter.

Gi løfte om å elske og ta vare på barnet ditt, og ta eden om adopsjon for å bli med i Cabbage Patch Kids -familien i dag! '

Merkelig at du ikke får velge hvilken du vil ha

Les mer

Hvor mye er dine nostalgiske leker verdt?
De gamle Lego -settene selges for 1.000 pund Classic Beano nå verdt over £ 20 000 Beanie Baby på 75 000 pund kjøpte for 10 pund Actionhelt -tegneserier verdt en mynte

Opprinnelig oppdaget av Facebook -siden Extreme Couponing and Bargains UK , så langt vi kan se, er Smyths den eneste butikken som for tiden selger det helt nye 35 cm Kålpatch barn , selv om det er noen selgere på eBay som også tilbyr de berømte dukkene - riktignok for en mye mer heftig sum.

Prisene starter på £ 45,99 på eBay, men kan også komme opp i hundrevis, så for alle som ønsker å hente en, anbefaler vi å velge Smyths £ 29,99 versjoner hvis du vil spare noen dollar.

emma fra venner nå

Hvis du vil få Adoptimal Pet til å gå med, vær forberedt på å punge ut for det, med de billigste prisene vi kan finne på Amazon, fra £ 42,66 ... Det er dyrere enn det faktiske barnet!

Se Også: