Byron Burger for å bringe tilbake flaggskiprestauranten etter å ha byttet ut 31 butikker for godt i fjor

Restauranter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Byron vil bringe tilbake flaggskiprestauranten etter å ha byttet ut 31 butikker for godt i fjor

Flaggskipets filial var en av flere som stengte dørene, etter at virksomheten gikk i administrasjon og kuttet 650 jobber(Bilde: Alamy arkivfoto)



Restaurantkjeden Byron skal gjenåpne sitt flaggskip i Covent Garden-filialen ni måneder etter å ha stengt for godt som en del av en forhåndspakke-administrasjon som involverte 31 nedleggelser og 650 tap av jobber.



Selskapet, som ble grunnlagt i 2007, fortalte i dag The NEWSAM at det kommer tilbake til virksomheten da det kunngjorde gjenåpning av London -grenen og to nye utsalgssteder i Wembley og Central St Giles.



Det kommer i underkant av et år etter at selskapet ble solgt i en forhåndspakke-avtale som resulterte i at mer enn halvparten av konsernets 51-sterke eiendommer stengte permanent.

Byron gikk inn i administrasjonen i juli i fjor og ansatte konsulenter ved KMPG for å gjennomgå kjedens portefølje, etter å ha stengt hele eiendommen midlertidig på grunn av Covid -utbruddet.

Byron vil bringe tilbake flaggskiprestauranten etter å ha byttet ut 31 butikker for godt i fjor

Selskapet stengte 31 restauranter som en del av en forhåndspakke-administrasjon i fjor (Bilde: Google)



Inne i Byron Covent Garden -grenen mens den forbereder seg på å ønske kundene velkommen tilbake

Skinnende og nytt: Inne i Byron Covent Garden -grenen mens den forbereder seg på å ønske kundene velkommen tilbake

De felles administratorene solgte merkene til investeringsselskapet Calveton UK Limited, og Three Hills Capital Partners tok en minoritetsandel.



danielle lloyd sextape

Overtagelsen resulterte i 31 umiddelbare nedleggelser og 651 oppsigelser - det kom bare to år etter at sjefer lukket 19 utsalgssteder.

'Vi støtter Byron fordi vi tror det har store muligheter foran seg, og det er godt plassert til å tilpasse seg det nye forbrukermiljøet og spisestrendene,' sa Sandeep Vyas fra Calveton den gangen.

'Vi vil fortsette å bringe Byrons gode mat til kundene på restauranter og via digitale on-demand-plattformer, enten de er på jobb, hjemme eller på hovedgaten, og vi ser frem til å jobbe med teamet.

Simon Wilkinson, administrerende direktør i Byron, sa til The NEWSAM at Wembley -åpningen vil markere kjedens første nye restaurant på fem år

Simon Wilkinson, administrerende direktør i Byron, sa til The NEWSAM at Wembley -åpningen vil markere kjedens første nye restaurant på fem år (Bilde: Getty)

Nå håper den uformelle spisekjeden å gjøre et comeback.

Som en del av feiringen etter innleggelsen sa Byron at flaggskipet Covent Garden -restauranten åpner igjen 17. mai etterhvert som innendørs bespisning gjenopptas i England.

gamle søtsaker ikke lenger laget

Kjeden skal også åpne to nye filialer-en på Wembley 27. mai og en annen i Central St Giles i juni som en del av en ny vekstplan.

Byron stengte 31 restauranter for godt i 2020

Byron stengte 31 restauranter for godt i 2020 (Bilde: Birmingham Mail)

Simon Wilkinson, administrerende direktør i Byron, sa til The NEWSAM at Wembley -åpningen vil markere kjedens første nye restaurant på fem år.

Vi har mye å feire på Byron denne måneden, sa han.

Ikke bare markerer vi at innendørsservering kommer tilbake med den begrensede utgaven Freedom Burger, men vi åpner igjen dørene til våre sentrale London-restauranter i Covent Garden og Central St Giles, i tillegg til at vi åpner den første splitter nye Byron restaurant i fem år på Wembley.

Byron -restaurantene er åpne for inne og ute fra 17. mai:

· Blått vann

· Bury St Edmunds

· Cambridge

· Chelmsford

· Covent Garden

stor svart edderkopp uk

· Ipswich

· Leeds

· Liverpool

· Lothian Road

Manchester

Milton Keynes

· Norwich

· Gamle Brompton Road

betydningen av tallet 47

· Oxford

· Royal Mile (Edinburgh)

· Salisbury

jenny og lee gogglebox forhold

· Southampton

· Waterloo

· Hvite by

York

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt NEWSAM Money -nyhetsbrev her.

Se Også: