Ashley Cole åpner opp for å være en reformert karakter og et liv som en familiemann

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ashley Cole har åpnet seg for hvordan han har etterlatt sine ville dager bak ham til å modnes til en familiemann.



Coles ekteskap med Girls Aloud -stjernen Cheryl Tweedy gikk i oppløsning i 2010, nesten fire år etter at de giftet seg, blant anklager om utroskap mot fotballstjernen.



Den tidligere engelske landskampen har siden hatt to barn med den italienske modellen Sharon Canu, en sønn født i 2016 og en datter født i 2018.



Coles personlige liv traff jevnlig overskriftene som et resultat av festlivet hans tidligere i karrieren - men han sier at han er en reformert karakter.

Snakker til The Telegraph , avslørte 38-åringen at han har blitt 'voksen' og fokuserer nå på barna og kjæresten.

Ashley Cole har åpnet seg for overgangen til en familiemann (Bilde: EMPICS Sport)



Jeg vil si at jeg er voksen, sa Cole. 'Jeg var en ung, sint gutt den gangen, og nå har jeg vokst opp og forstår at tingene jeg gjorde er livet, det skjer.

Ikke bare meg, men i visse situasjoner har mange andre mennesker gjort [det samme]. Jeg har lært av det, det har gjort meg til et bedre menneske. Det har gjort meg til en flott pappa.



Dette er tingene jeg fokuserer på nå - barna mine og kjæresten min. Det er en annen jeg, jeg er mer en familiemann nå. Du vil ikke se meg på nattklubber lenger, du vil se meg i en park som presser barna mine. '

Ashley og Cheryl Cole

Ashley Cole og Cheryl Tweedy ble skilt i 2010 (Bilde: Getty)

Etter å ha forlatt Chelsea i 2014, hadde Cole en tid med Roma, der han møtte Canu, før han dro til LA Galaxy i 2016.

Han tilbrakte to år i Amerika før han kom tilbake i sjokk under den tidligere lagkameraten Frank Lampard i Derby County i januar.

Cole innrømmer at han tenker på pensjonisttilværelsen på slutten av sesongen - men han kan bli klar for et siste Wembley -hurra.

Cole har to barn med den italienske modellen Sharon Canu (Bilde: Getty Images)

Derby er vert for Leeds i den første etappen i sluttspillet i semifinalen på lørdag (17:15), og de er tre kamper borte fra opprykk til toppreisen.

Cole la til: Jeg er ikke 100% sikker på om jeg kommer til å fortsette å spille ennå. Det handler egentlig ikke om meg lenger, å være egoistisk og bestemme at jeg vil fortsette å spille,

Les mer

NEWSAM Football's beste historier
Registrer deg på daglig NEWSAM Football -e -post Overfør nyheter LIVE: Siste sladder Mourinho tar sikte på 'heldige' Man Utd Messi kommenterer å forlate Barcelona

Se Også: