Britisk kvinne sender sin kosmetiske operasjon LIVE på Snapchat og Instagram

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

En 29 år gammel leder for sosiale medier planlegger å gjøre det kringkaste hennes kosmetiske operasjon direkte på Snapchat - lar alle med appen se hele prosedyren.



Amy Scott, en sosial media- og PR-sjef for MYA kosmetisk kirurgi har bestemt seg for å legge seg under kniven selv. Det vil være første gang en kosmetisk prosedyre har blitt filmet live, fra start til slutt, i Storbritannia.



Amy vil motta en åpen septo neseplastikk med alarm basereduksjon som vil redusere størrelsen på nesen hennes.



Amy forklarer i en blogg om opplevelsen at hun har vært usikker på nesen i årevis - men trusselen om en venns bryllup og fylte tretti fikk henne til å gjøre noe med det.

«Det er noen dager før opningsdagen min, og jeg har nettopp fått opptakstiden min, og alt føles plutselig ekte,» forklarte hun i et blogginnlegg.

'Som dette skjer, og jeg vil faktisk villig la en fremmed få meg til å sove og la en annen fremmed kutte ansiktet mitt opp og få meg til å se hoven, rank og forslått ut.'



Amys prosedyre er planlagt å starte klokken 08.30 tirsdag 25. april, men filmingen vil begynne en time tidligere for å vise forberedelsene og oppbyggingen.

'Vi er så sikre på våre kirurger, pleiepersonell, sykehus og kliniske data at vi vil åpne dørene våre for å la alle se hva som skjer når du blir sovnet,' sa en talsperson fra MYA Cosmetic Surgery.



Amy Scott skal gjennomgå kosmetisk kirurgi live på Snapchat

'Vi vil følge Amy rundt på dagen for neseplastikkprosedyren hennes og dokumentere hvert trinn av sykehusoppholdet.'

Operasjonen vil bli vist under Snapchat-håndtaket til @myacosmetic og Instagram-håndtaket til @myacosmeticsurgery.

Mange kirurger bruker allerede Snapchat for å vise realitetene til kosmetisk kirurgi.

Dr. Matthew Schulman, basert i New York, fortalte tidligere til NEWSAM Tech om det voksende publikumet på sosiale medier.

'Jeg liker å utdanne seerne mine ved å vise dem ekte operasjoner,' sa han.

«Jeg viser dem at operasjoner er mye mer kompliserte enn de som vises på TV. De er genuint interessert i detaljene som bevis ved de tusenvis av meldinger jeg får på Snapchat daglig.'

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: