British Airways endrer avbestillingsreglene for alle helligdager frem til 31. juli

British Airways

Horoskopet Ditt For I Morgen

British Airways -passasjerer har fått flere alternativer



British Airways har gjort en rekke endringer i avbestillingspolitikken blant advarsler om at briter kan bli nektet adgang til Europa etter at koronavirusbegrensningene er lempet.



Det kommer da flyselskapet, som eies av International Airlines Group (IAG), kunngjorde planer om å kutte 12 000 av arbeidsstyrken denne uken, med mer en fjerdedel av pilotene som skal avskjediges.



eubank vs degale live stream

I henhold til BAs gjeldende retningslinjer, hvis flyvningen din er kansellert, kan du omstille den til en annen dato, kreve en kupong på samme beløp eller kontakte kundeservicen for å få full refusjon.

Kuponger må brukes innen 30. april 2022 (avreise og retur) og kan søkes online.

Flyselskapet har imidlertid blitt utsatt for skytepengepolitikk - og sier at kundene må ringe hjelpelinjen for å be om deres juridiske rett til pengene tilbake.



Denne uken har selskapet også gjort nye endringer i helligdager frem til 31. juli 2020.

kit barcelona 2019/20

I henhold til gjeldende regler kan du miste hele eller deler av pengene dine hvis du velger å avbestille en forhåndsbestilt ferie.



Hvis du er fornøyd med en kupong og vil ha ro i sjelen, kan den nye ordningen passe bedre for deg (Bilde: Getty Images)

Imidlertid sier British Airways nå at hvis du skal reise mellom nå og 31. juli 2020 og velge å avbestille, vil du kunne kreve en kupong i stedet. Dette betyr at du ikke taper.

Dette vil være til verdien av bookingen din og vil være gyldig for reiser frem til 30. april 2022.

'Hvis du skal reise mellom nå og 31. juli 2020 og du bestemmer deg for at du ikke lenger vil reise, kan du kreve et kupong til verdien av bookingen din, gyldig til 30. april 2022,' forklarer selskapet på nettet.

'Kuponger kan brukes som betaling, eller delbetaling, for en fremtidig bestilling. Den nye turen som er bestilt med en kupong, må være fullført innen 30. april 2022 (avreise og retur). Du vil motta kupongen din på e -post innen syv dager etter søknaden din. '

Bør jeg avbestille ferien min for en kupong i stedet?

I henhold til gjeldende retningslinjer, hvis et flyselskap avlyser ferien på grunn av pandemien, har du rett til full refusjon av kontanter.

Men hvis du kansellerer det selv, kan du miste hele eller deler av kontanter - og kan bli bedt om å kreve tap tilbake fra reiseforsikringsselskapet i stedet.

dame kelly holmes ektemann

Husk at hvis du velger BAs nye retningslinjer, avskriver du effektivt alle sjanser for kontant refusjon på den billetten.

Dette betyr at det kan være verdt å holde ut å se British Airways kansellere bookingen nærmere selve datoen.

'BA har lansert en ny avbestillingspolicy,' forklarer forbrukerekspert Martin Lewis.

Men det fungerer kanskje ikke for alle.

'Husk at hvis et flyselskap avlyser flyreisen din, kan du få full kontant refusjon.

'Hvis du kansellerer det, får du en kupong, så det kan være verdt å holde ut for å se hva som skjer.'

Rory Boland, hvilken? Travel Editor, la til: 'British Airways ser ut til å tilby mange alternativer til kunder bortsett fra det de ønsker - en enkel måte å få kontant refusjon for flyreiser flyselskapet har kansellert.

'Vi vil fraråde kundene å avbryte British Airways -flyreiser i bytte mot bilag. Flyselskapet kan kansellere flyreiser ut juli, i så fall vil du uansett ha krav på kontant refusjon. Det betyr at når du vil booke om i fremtiden, kan du bruke pengene dine hos det flyselskapet som har den beste avtalen til destinasjonen din i stedet for å bli tvunget til å fly BA på grunn av kupongen.

'Luftfartsregulatoren må begynne å iverksette tiltak mot flyselskaper som spiller raskt og løst med reglene om refusjon.'

vil soveromsavgiften bli skrotet

Se Også: