Binance - verdens største kryptovalutautvekslingsplattform - er forbudt i Storbritannia

Kryptovaluta

Horoskopet Ditt For I Morgen

Praha, Tsjekkia - 1. januar 2000: Golden Bitcoins på en gullbakgrunn. Foto (nye virtuelle penger)

Bank of England -guvernør Andrew Bailey har tidligere advart folk som investerer i kryptoprodukter, bør være forberedt på å miste alle pengene sine(Bilde: Getty Images)



Storbritannias økonomiske vakthund har forbudt en av verdens største kryptovalutautvekslingsplattformer å operere i Storbritannia med umiddelbar virkning.



Binance Markets Limited, som lar handelsmenn kjøpe, selge og satse på kryptokurver som Bitcoin rundt om i verden, har blitt blokkert av Financial Conduct Authority (FCA) uten noen offisiell forklaring.



'Binance Markets Limited har ikke lov til å utføre noen regulert aktivitet i Storbritannia,' sa FCA.

Vinnie Jones kone er død

'På grunn av krav fra FCA har Binance Markets Limited foreløpig ikke lov til å gjennomføre noen regulerte aktiviteter uten skriftlig forhåndsgodkjenning fra FCA.'

Vakthunden utstedte også en advarsel til forbrukere om Binance Markets og den større Binance -gruppen.



FCA rådet folk til å være forsiktige med annonser som lover høy avkastning på kryptoaktive investeringer.

Binance

Binance Group er for tiden basert på Caymanøyene (Bilde: REUTERS)



Binance Markets Limited er et tilknyttet selskap med base i London

Binance Markets Limited er et tilknyttet selskap med base i London (Bilde: Zuma Press/PA Images)

Binance er en online børs som tilbyr brukerne finansielle produkter og tjenester, inkludert kjøp og handel med et bredt spekter av digitale valutaer, i tillegg til digitale lommebøker, sparekontoer og til og med utlån.

Tilsynsmyndigheter rundt om i verden har slått ned på kryptovalutaindustrien blant frykten for at de blir brukt til å hvitvasking av ulovlige penger og kan forlate folk titusenvis av pund på grunn av volatiliteten.

Binance Group er for tiden basert på Caymanøyene, mens Binance Markets Limited er et tilknyttet selskap med base i London.

FCA understreket også at ingen enheter i Binance -konsernet har noen form for autorisasjon, registrering eller lisens til å drive regulert aktivitet i Storbritannia.

er kelly bright gravid

Selv om FCA ikke regulerer krypto-valutaer, regulerer den krypto-eiendeler. Firmaer må være autorisert av regulatoren for å kunne annonsere eller selge slike produkter i Storbritannia.

Dette betyr at folk i Storbritannia ikke har lov til å bruke Binances tjenester for å spekulere eller satse på om prisen på en kryptovaluta som Bitcoin går opp eller ned.

Firmaer må være autorisert av regulatoren for å kunne annonsere eller selge slike produkter i Storbritannia

Firmaer må være autorisert av regulatoren for å kunne annonsere eller selge slike produkter i Storbritannia (Bilde: REUTERS)

'BML er en egen juridisk enhet og tilbyr ikke produkter eller tjenester via Binances nettsted,' sa en talsmann for Binance.

'Binance -gruppen kjøpte BML mai 2020 og har ennå ikke lansert sin britiske virksomhet eller brukt sine FCA -regulatoriske tillatelser.'

tatoveringsfiksere hvorfor dro lou

Han la til at firmaets forhold til brukerne ikke hadde endret seg, og understreket: 'Vi tar en samarbeidende tilnærming i arbeidet med tilsynsmyndigheter, og vi tar våre overholdelsesforpliktelser veldig alvorlig. Vi holder oss aktivt oppdatert på endrede retningslinjer, regler og lover i dette nye rommet. '

Trenger vi et større angrep på kryptovalutaer? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor

Lørdag kunngjorde Binance at de trekker seg ut av Ontario, Canada, etter at Ontario Securities Commission (OSC) anklaget den og flere andre kryptohandelsplattformer for å ikke ha overholdt provinsens forskrifter.

Og fredag ​​advarte Japans Financial Services Agency (FSA) Binance for andre gang på tre år om at den opererer i landet uten tillatelse.

Bank of England -guvernør Andrew Bailey har tidligere advart folk som kjøper dem om at de bør være forberedt på å miste alle pengene sine.

Se Også: