Kawasaki Frontale 1-0 Chelsea: 5 snakkepunkter mens Christian Pulisic debuterer i nederlag

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den brasilianske spissen Leandro Damiao ledet Chelsea til et 1-0-nederlag i Japan da J League-siden Kawasaki Frontale hevdet en berømt hodebunn før sesongen.



Innbytterens sene innsats i Yokohama avgjorde et spill der Frank Lampards menn gradvis hadde vokst, men Premier League-antrekket, som ga en debut til Christian Pulisic som erstatter i andre omgang, kunne ikke få gjennombruddet.



En Chelsea-startoppstilling som inkluderte Willy Caballero, Mason Mount, Kenedy og Michy Batshuayi, slet med å bryte vertene ned med Pedro som tvang en tidlig redning og sendte et nytt skudd like over tverrliggeren før Kenedy sprang like langt fra avstand.



Imidlertid måtte Caballero gjøre en sen redning for å nekte J League-mesterne en ledelse på pause.

Lampard gjorde endringer i pausen med Davide Zappacosta, Andreas Christensen, Emerson, Ross Barkley og Olivier Giroud som erstattet Cesar Azpilicueta, Kurt Zouma, Marcos Alonso, Pedro og Batshuayi, men det var Mount som var i nærheten av å åpne scoringen med en curlinginnsats innen tre minutter etter omstart.

Leandro Damiao scorer vinneren for Kawasaki (Bilde: AFP/Getty Images)



Den brasilianske spissen feirer målet sitt (Bilde: AFP/Getty Images)

Giroud ble nektet med en solid redning fra et 75-minutters frispark, men Damiao, som tidligere hadde sendt en dykkerinnsats like utenfor, headet hjemmelaget foran med to minutter igjen og hans bidrag viste seg å være avgjørende.



Her er fem snakkepunkter fra sammenstøtet ...

1. Tilbake til fire

Den nye Chelsea -manageren Frank Lampard ser ut til å favorisere en back fire - i motsetning til en av forgjengerne Antonio Conte, som spilte med tre og backer. Lampards forsvar i Yokohama var Cesar Azpilicueta, David Luiz, Kurt Zouma og Marcos Alonso.

2. Montering av etui

Lampard liker unggutten Mason Mount, som spilte mot St Patrick’s Athletic i forrige uke og scoret. 20 -åringen, som Lampard hadde i Derby forrige sesong og som gjorde det bra, fikk igjen en sjanse til å imponere like bak spissene.

Lampard vil være misfornøyd med at hans side ikke hadde en klinisk kant (Bilde: REUTERS)

Pulisic viste noen lovende tegn med prestasjonen (Bilde: REUTERS)

3. Tempo allerede tydelig

Chelsea beveger ballen mye raskere enn de gjorde under Maurizio Sarri. Det er mye mindre av sidelengs passering, mye mer fremover undersøkelse og pressing. Men det må være et sluttprodukt.

4. Pulisic viser spennende tegn

Chelseas nye gutt - signert før forbudet traff dem - Christian Pulisic er skarp og rask på ballen og elsker å ta en forsvarsspiller på.

cla 200 amg linje

Det er nok for Lampard å jobbe med (Bilde: REUTERS)

Les mer

NEWSAM Football's topphistorier
Registrer deg på daglig NEWSAM Football -e -post Overfør nyheter LIVE: Siste sladder Mourinho tar sikte på 'heldige' Man Utd Messi kommenterer å forlate Barcelona

5. Mål å være et problem?

Det er imidlertid en bekymring for hvor målene kommer fra i dette laget, med Eden Hazard og Gonzalo Higuain som begge dro. Michy Batshuayi og Olivier Giroud ble begge prøvd på forhånd mot Kawasaki i 1-0-nederlaget, men ingen så sannsynlig ut ved denne anledningen å være en løsning.

Hvilken spiss vinner Euro 2020 Golden Boot? Sett innsatsen din

I samarbeid med YOURBRAND.COM

Bookies har kunngjort noen sprengpriser for Golden Boot -vinneren på Euro 2020.

Pluss hvis du satser £ 10, får du en gratis £ 10 -innsats hvis din første innsats taper på yourbrand.com (Tilby bare 18+ Storbritannia og nye kunder. Full TS & CS gjelder).

En innsats på 10 pund på Southamptons Danny Ings returnerer 250 pund, mens 10 pund på Euro 2016 -vinneren og Barca -esset Antoine Griezmann gir 75 pund. Tilbake Romelu Lukaku fra Inter Milan og gjør £ 10 til £ 110!

Se Også: