Dick og Angel Strawbridges kvaler som gjester 'overskrider merket' i private rom

Kjendisnyheter

Dick og Angel Strawbridge har avslørt noen gjester

Dick og Angel Strawbridge har avslørt at noen gjester 'overskrider merket' når de besøker slottet, og etterlater dem bekymret for deres sikkerhet(Bilde: Kanal 4)Dick og Angel Strawbridge har åpnet livet og hjemmet sitt i programmet Escape to the Chateau.


Ivrige seere så på da det sære paret renoverte sitt 45-roms slott i Pays de la Loire-regionen, som hadde forfalt, og gjorde det til sitt hjem og et fantastisk bryllupslokale.Til tross for at paret var så innbydende for gjestene, har paret måttet kjempe mot dem som ikke respekterer grenser.


Dick, 61, og Angel, 43, avslørte nylig at de ble tvunget til å be en gjest om å forlate sitt private område etter at de 'overskred merket' og overtrådte under en omkjøring mens de bodde på slottet.

Angel sa: 'For det første er det et spørsmål om sikkerhet - hvis barna er ute og leker, vil ingen ønske at fremmede kommer til landet deres.''Når det har skjedd, har Dick høflig bedt dem om å gå,' la hun til.

'Vi har aldri vært fryktelige for alle som har dukket opp her, men hvis noen er i huset ditt, må de oppføre seg.'


Dick var enig og la til: 'Og jeg går ned trappene inn i entreen vår, det er ikke akseptabelt, er jeg redd.

Dick og Angel Strawbridge tjente lykken på å renovere slottet sitt i Channel 4's Escape To The Chateau

Dick og Angel Strawbridge tjente lykken på å renovere slottet sitt i Channel 4's Escape To The Chateau (Bilde: Kanal 4)

Få nyheter du vil ha direkte til innboksen din. Registrer deg for et NEWSAM -nyhetsbrev her.

Det er ikke første gang paret har uttrykt skuffelse over mennesker som kom inn i hjemmet deres.

De ble rystet av påstander om mobbing, som paret hardt benekter, av en medarbeider som hadde jobbet i et produksjonsselskap som tidligere bidro til å lage Channel 4 -showet.

'Folkene som var her over lengre tid var familie; barna kjente dem, og vi åpnet virkelig verden for dem, så du kan forestille deg at det var veldig trist å lese mye av det, sier Angel.

tyson fury nettoformue

Angel har tidligere åpnet seg for hvor 'beskyttende' Dick er av familien sin, ettersom han bor sammen med Angel og deres to barn, Arthur Donald, åtte og Dorothy Francis, syv.

'Hvis du spurte hver eneste person på laget vårt, ville de alle si at Dick er helt ridderlig,' sa Angel.

Dick og Angel giftet seg i 2015 og deler to barn sammen, sønnen Arthur og datteren Dorothy

Dick og Angel giftet seg i 2015 og deler to barn sammen, sønnen Arthur og datteren Dorothy (Bilde: the_chateau_tv/Instagram)

'Han vil alltid være den personen som åpner dører, hjelper mennesker, og hvis noen irriterer meg, vil han være den første personen som tar kontroll over situasjonen.

'Han er veldig beskyttende.'

Dick var enig: 'Jeg er 61 år gammel og har ikke på noe tidspunkt i mitt liv, i min militære karriere og i mine andre karrierer, [har jeg noen gang] akseptert atferd som ikke oppfyller mine standarder og mine verdier.

'Hvordan du oppfører deg er det som gjør deg til den du er.

'Min far ville snu seg i graven hans hvis jeg ikke sto opp når en dame gikk inn i et rom eller åpnet døren for henne - alt det en mann må gjøre og Arthur allerede gjør klokken åtte.'

Dick og Angel reimagine sitt 45-roms slott i Pays de la Loire-regionen, som hadde forfalt og solgt for bare 280 000 pund.

Nå er det fantastiske chateau-de-la-Motte Husson verdsatt til 2 millioner pund, og brukt til et glamorøst bryllupslokale-som i gjennomsnitt koster 34 000 pund for dagen.

Og til tross for at beliggenheten var så vakker, syntes paret det fortsatt var 'tøft' under den lange lockdownen.

Zoe Ball snakket på sitt BBC Radio 2 -frokostprogram og spurte Dick: 'Hvordan var lockdown i Frankrike?'

Hun fortsatte: 'Jeg mener, for dere to forestiller jeg meg at det alltid er noe å gjøre på Chateau, men var det tøft der ute?'

'Det var det,' svarte Dick.

Flykte til Chateau

Paret sier det er synd når gjester invaderer deres personlige område på slottet

«Det har vært interessant, og det har vært et og et halvt år, det har vært veldig annerledes, men saken er at det alltid er noe å gjøre.

Så det er ikke som om vi har vært begrenset - det er så mye plass og å gjøre ting med barna. '

220 engel nummer betydning

Han la til: 'Vi har vært ganske heldige, som familie tror jeg at vi har kommet godt gjennom det.

'Selvfølgelig har vi Angelas mamma og pappa bor på tvers av bussen, så vi har en familieenhet her, som har støtte, noe som er veldig heldig.'

Dick og Angel giftet seg i 2015, etter å ha møtt på en fest gjennom deres delte agent.

'Det første jeg så da jeg møtte Angel - jeg kaller henne Angela - var smilet hennes. Det er fenomenalt, sa Dick tidligere Tidene .

'Vi ble introdusert på en fest av vår delte agent - veldig media, jeg vet.

'Vi snakket knapt den kvelden, men vi visste at det var noe ved første blikk. Og vi ble veldig forelsket. '

På den tiden hadde Dick vært singel i seks år etter å ha skilt seg fra sin første kone Brigit, som han har voksne barn James på, 36 og Charlotte, 34.

I de første dagene av frieriet, dusjte Dick Angel med gaver, og hentet vintage -funn som fjærfascinatorer og pinner for å henge opp strømper.

De daterte langdistanse, med Dick basert i Cornwall mens Angel var i London.

tyson fury vs anthony joshua

Men det var ett spørsmål Dick, da 51, ikke turte å stille - fordi han ikke var sikker på at han ville vite svaret.

Den fantastiske Chateau-de-la-Motte Husson er verdsatt til 2 millioner pund

Den fantastiske Chateau-de-la-Motte Husson er verdsatt til 2 millioner pund (Bilde: Kanal 4)

'Jeg var over 50 da jeg møtte Angel, og jeg spurte ikke alderen hennes fordi det var en skummel ting å gjøre,' sa han til Daily Mail.

Til tross for deres sterke forbindelse, fryktet han med et aldersgap på 20 år at det ikke kunne være noen langsiktig fremtid, og på et tidspunkt ba han Angel om å gå og finne en yngre mann å starte familie med.

Han sa til Times: 'Etter å ha tilbrakt jul sammen visste vi at vi måtte ha samtalen. Jeg sa, 'Herregud, jente, dette er fantastisk, men vi må virkelig tenke på å avslutte dette.'

Og i et eget intervju forklarte han hvordan han trodde det ville være den beste avgjørelsen for Angel.

'Angel og jeg koste oss, da fortalte jeg at det var på tide at hun fant en ung mann, fikk barn, fordi jeg følte at jeg ikke skulle holde henne fra det,' avslørte han.

'Det hun sa, blodig kvinne, var at hun faktisk ville ha meg,' fortsatte Dick og innrømmet at det fikk ham til å innse, & apos; Du er lenge død, hvorfor ville du ikke bare hoppe inn og leve livet? & Apos;

Angel sa til The Sun: '[Aldersgapet] spilte bare ingen rolle. Jeg tenkte egentlig ikke på det.

Alder er bare et tall, og Dick har alltid hatt en fantastisk energi, og han er en gjerning.

Han er bare så lidenskapelig opptatt av livet. Alt Dick har gjort i livet hans, han har fått mest mulig ut av det. Jeg bare elsker det med ham.

På tidspunktet for kjøpet av slottet sa Dick at avgjørelsen deres 'kan betraktes som tåpelig, men har forklart hvorfor de bestemte seg for å rive ut pinner da de gjorde det.

På den tiden var de to barna deres fortsatt små, og Dick sa at de flyttet til et nytt land, med et annet språk, 'midt på vinteren, uten strøm, kloakk eller oppvarming.

Så desperate etter å 'skape et nytt liv' for seg selv, trodde Dick og Angel at det kunne løse eventuelle problemer som kunne oppstå og kunne fikse alt som ikke ville fungere.

De har siden innrømmet at uthusene og vollgraven hadde sett 'år med forsømmelse', og det tok 'hardt arbeid og engasjement' for å restaurere disse områdene.

De hadde utfordringen med å transformere 45 rom inne på slottet, i tillegg til å restaurere eller konvertere de mange uthusene over landet og vollgraven de eide, og etter mange års forsømmelse tok det hardt arbeid og engasjement.

Det har vært noen overraskelser underveis, og Dick og Angel sa: 'Det var ekstremt oppmuntrende da vi gravde ut hullet for vårt nye kloakkanlegg, at vi oppdaget grunnlaget for slottet som går nedover det 2m hullet vi gravde, og viste noen av byggingen av det opprinnelige slottet '.

Med mer enn 40 rom på slottet, sa Dick at den tidligere Madame og Monsieur hadde suiter med individuelle soverom.

'Vi lurte på om det var tilfeldig at herresuitene hadde en trapp til tjenerens bolig,' sa han.

Paret innrømmet at 'livet er bra' for dem alle, og at det hele var 'mer sivilisert'.

Paret skrev på nettstedet sitt og sa: 'Det virker absolutt som for livet siden at vi hentet nøklene til vårt eget franske Chateau, og vi klemmer oss hver dag, selv på de dagene vi krangler og må rydde opp i fluene. vi smiler fortsatt.

beste kontanter 2015/16

'Vi føler oss veldig velsignet over at slottet nå vrimler av liv og aktivitet, ikke bare av våre barn Arthur og Dorothy, som bare elsker å utforske sitt eget' slott '.'

De fortsatte: 'Men med gjester som har vært på reisen med oss: de som har blitt inspirert til å' prøve ', og de som bare har gledet seg over fantasien fra sikkerheten til lenestolene sine!'

Har du en historie å dele? Kontakt verity.sulway@reachplc.com