Big Brother 2011 huskamerat Louise Cliffe profil

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Big Brother 2011: Louise Cliffe (Bilde: PA)

Big Brother 2011: Louise Cliffe (Bilde: PA)



hvem er chaserne gift med

Louise Cliffe ville bli med i hæren før hun startet modellkarrieren.



Den tidligere Miss Manchester er stolt over å ha vunnet tittelen i en kjole på 8 pund. Hun insisterer på at hun ikke er en jentete jente og sier at hun liker å drikke øl og spise chips og saus - men beholder fortsatt sin utrolige figur.



Louise leter etter ekte vennskap i huset, men håper også å finne en romantisk interesse ettersom hun har vært singel i mer enn et år. Hennes ideelle mann er mannlig modell David Gandy.

bungle (regnbue)

En kvalifisert juridisk sekretær, 25 år gamle Louise, tror hun kunne ha gjort det mye bedre på skolen, men sier at hun ble distrahert av guttene i klassen hennes.

En nerd i hjertet, Louise slapper av ved å se på show som Bargain Hunt og Antiques Roadshow og har dukket opp i filmer, inkludert en sci-fi-film med Bros-stjernen Luke Goss.



Louises luksusartikler i huset ville være sjokolade, hennes personlige barbermaskin og kappen.

Hvis hun ble tildelt godbiter, ville hun elske et oppkledningsfest, musikk eller en kjendiskokk å komme inn og lage mat til huskameratene.



freddie mercury siste dager

Louise føler at hun mest sannsynlig vil bli nominert av sine medkamerater for sin sløvhet, spiser all mat eller sjalusi fra de andre jentene.

Se Også: