Beste Xbox One-tilbud for januar 2019 – alle de siste priskuttene og pakkene

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Prisen på Xbox-konsoller og pakker har fortsatt å falle i januarsalget ettersom forhandlere fortsatte å tilby kunder topprabatter.



Nedenfor har vi samlet en liste over alle de aller beste Xbox One-tilbudene og rabattene på nett akkurat nå, slik at du kan sikre at du får mest mulig for pengene.



Så vidt vi kan se, er det billigere å kjøpe en pakkeavtale i stedet for konsollen alene, med de fleste steder som selger Xbox Ones sammen med en gratis kopi av ettertraktede nye spill som Fifa 19 eller Red Dead Redemption .



Selv om vi dessverre ikke har sett noe for under £200-grensen, ser det ut til å være ganske få alternativer for konsoll- og spillpakker mellom £200 og £250.

Enten du er ute etter et ekstra spill, en kontroller eller et par måneder verdt gull gratis, betyr det å kjøpe en av pakketilbudene nedenfor at du får noe kastet inn for samme pris som selve konsollen.

Beste Xbox One S-tilbud

Xbox-er har fått rabatt takket være julen (Bilde: AFP)



Beste steder å kjøpe en Xbox One

Alle de beste Xbox-tilbudene fra britiske forhandlere (Bilde: Getty)

Xbox

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon på salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her .



    Se Også: