Beste smarthusavtaler i Black Friday 2020 -salget på Echo-, Nest- og Hive -enheter

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Smart teknologi for hjemmet



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Med det meste av Storbritannia fortsatt i lockdown 2.0, vil Svart fredag salg er en fin måte å gjøre noen gode kjøp foran julen.



Smart hjem inkluderer en rekke populære enheter, inkludert termostater, hjemmeassistenter og til og med hjemmeprodukter. Hvis du er opptatt av å oppgradere smartteknologien i hjemmet ditt for å gjøre livet mer praktisk, er de nåværende rabattene som er tilgjengelige online vel verdt å vurdere.

Argos, Amazon og Very sparket i gang tidlige fugleavtaler fra begynnelsen av måneden, så kjøpere kan få mest mulig ut av lave priser, nå er hovedarrangementet her - det er ingenting annet enn lave priser og julegaver å krysse av på listen .

På et øyeblikk inkluderer noen populære tilbud £ 100 rabatt på kjeler med gratis installasjon og ytterligere rabatter på NEST -produkter kl BOKS . Du kan også spare opptil 60% rabatt på smarthjem -enheter fra Amazon-merker og kl Currys .



For å finne de perfekte gadgets for å forbedre plassen din, har vi avrundet noen av de beste tilbudene nedenfor for vurdering.

Beste smarte hjem -tilbud i Black Friday 2020 -salget

Amazon

Argus

Currys

TIL

John Lewis

Veldig

Robert Dyas

Ebay

BOKS

BOXTs installasjonstjenester for smarthus neste dag ble enda bedre. Kunder får en rabatt på 100 pund når du kjøper en ny kjele, elektrisk lader eller klimaanlegg på Black Friday.

prins Harry meghan markle kongefamilie

Alle kjeler kan oppgraderes til å komme med en Google Nest -termostat og Google Nest Mini.

Hvordan få £ 15 av din neste nettbutikk

Hvis du planlegger å handle litt på nett før, og i løpet av Black Friday, kan du pakke en bonus på 15 pund mot utgiftene dine ved å bestille fra gjennom TopCashback.

Cashback-nettstedet gir alle nye medlemmer en engangsbonus på £ 15 når de bruker £ 15 eller mer hos hundrevis av forhandlere i alle kategorier.

For å kreve besparelsene må du registrere deg på TopCashback innen 23:59 30. november 2020.

TopCashback vil deretter spore ordren og betale ut £ 15 -bonusen, som deretter kan overføres til en bank- eller Paypal -konto eller innløses som kuponger.

Slik gjør du krav:

  1. Registrer deg gratis på TopCashback .

  2. Les instruksjonene på Kontooversiktsside .

  3. Velg en forhandler og kjøp som normalt, og pass på å bruke £ 15 eller mer.

  4. TopCashback vil deretter spore bestillingen din og betale ut bonusen til kontoen din innen 30 dager etter transaksjonen.

Dette tilbudet gjelder utvalgte merker på TopCashback -nettstedet - inkludert B&Q, ASOS, eBay og mange flere.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

Hva er Black Friday?

Black Friday finner alltid sted dagen etter den amerikanske Thanksgiving -ferien.

I år faller shoppingarrangementet offisielt fredag ​​27. november, og varer til kl Cyber ​​mandag , som er mandag 30. november.

Data fra Kupongkoder.co.uk Rapporten Shopping for Christmas 2020 viser at til tross for lockdown 2.0, er britiske forbrukere satt til å bruke totalt 7,504 milliarder pund i løpet av Black Friday -helgen.

Les mer

Black Friday 2020
Hvorfor kalles det black Friday? Når er Black Friday 2020? Når er Cyber ​​Monday 2020? De beste Black Friday -tilbudene

For flere rabatter på alle favorittene du tilbyr denne Black Friday, sjekk ut våre toppvalg fra Amazon Black Friday -salget for store besparelser på teknologi og mer.

Se Også: